1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just Audi A4 B5

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de NiX, 18 Iun 2012.

1. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Cu clantele sunt 100% convins sa fac pasul si cu oglinzile in proportie de 80 % dar parca imi plac si asa negru mat pentru ca sunt in contrast cu geamurile fumurii dar cu fustele parca as lasa-o balta de tot hmm interesanta propunerea ta Oxygen referitor la culoarea jantelor insa eu asa dori sa merg pe una dintre cele 3 variante mentionate mai sus.....mersi oricum de propunere......
    Astept in continuare opinii si idei

2. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Scuzele mele in legatura cu "marca" a ceea ce postez dar vroiam sa fac o referire la jantele mele vopsite in negru lucios si inca o postura cu ele in gri clasic pentru ca sa puteti sa va dati si voi cu parerera in privinta asta

Ultima editare: 27 Iun 2013
  3. vebby85

vebby85 1st Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1.6 ,1995 si A6 C6 2.0 TFSI 2007
    fustele,clanta,oglinzile neaparat culoarea masini..iara la genti negru lucios.parere personala.si la mine e tot asa si da bestial,atata ca eu am si buzele polisate,ce am mai facut cu timpu:am colantat oglinzile argintiu metalizat nuanta deschisa rs4 look..is curios cum vei face
    :)

4. alexmtz

alexmtz 1st Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    A4 B6 1.9 AVF 2004
    Eu zic sa vopesti tot ce ti-ai propus dar sa il bati la cap pe vopsitor sa dea cu primer tot ce inseamna plastic, ca sa nu iti sara vopseaua de pe ele. La mine fusta fata a inceput deja sa se cojeasca pe alocuri, oricum nu se observa decat de aproape.
    Legat de culoarea jantelor, orice nuanta de gri. Nu le face negre din 2 motive:
    1. par mai mici
    2. sunt prea frumoase ca sa nu se mai vada - negre devin "invizibile"
    Daca aveau buza detasabila era alta poveste..

5. Sergiu.Romanessi

Sergiu.Romanessi Bronze Member

Locație:
    Bistrita, Brasov
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 120 hp 2009, Audi A3 8p, Ford Fiesta 1.6tdci 2010
    Eu am incercat ceva, dar nu a iesit bine deloc dupa parerea mea din cauza ca pozele le-ai facut probabil cu telefonul si nu am putut lucra cum am vrut eu.

Parerea mea e ca nu ar da foarte bine negre. Oricum, din poza care am modificat-o eu prea putin iti dai seama.

6. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Sergiu,mersi mult pentru micul proiect vizual;in mare mi-am dat seama cum ar da pe negru,doar ca inca nu sunt hotarat si oscilez mult intre negru si gri clasic pentru jante.....as avea nevoie de mai multe pareri hotarate pentru ca maine merge la vopsit si sa stiu cum sa procedez cel mai bine,iar in vederea caroseriei sunt la fel de indecis,deci va astept in contiunuare cu pareri......

7. Sergiu.Romanessi

Sergiu.Romanessi Bronze Member

Locație:
    Bistrita, Brasov
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 120 hp 2009, Audi A3 8p, Ford Fiesta 1.6tdci 2010
  8. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Sergiu, ar fii o idee daca modelul meu de jante ar fii cu buza detasabila ca si cele din poza, eu ccred ca o sa raman la a le vopsi gri in cele din urma......azi masina intra la vopsit, va multumesc tututor pentru idei si sfaturi, o sa postez poze la terminarea lucrarii

9. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    In cele din urma lucrarea finalizata......sper sa va placa.....mie imi place,place,place :respekt:

10. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A4, B5, 1996 - 1.8i 125 cp - ADR
    Ti`am urmarit topicul cap coada, foarte frumoasa masina pe care o ai, sa o stapanesti sanatos, si sa ai parte de ea, de asemenea este de apreciat si munca pe care ai depus`o de`a lungul timpului.

Tine`ne la curent cu tot ce se intampla , si sa ai grija de masinuta, si de tine .

P.s : Lamureste`ma cu acea prelungire de cupra sau cum ii este ei denumirea, ai scris mai sus dar am uitat. Cum ti`a venit ideea pentru ca mie unu imi place mult. Ai inlocuit`o pe cea veche cu asta ? De unde si de la ce ai luat`o ?

11. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Mersi mult Ogyo pentru cuvintele de apreciere, intr-adevar pana in momentul de fata s-a depus multa munca pentru masina si ar mai fii....continuare in viitor, pentru ca apreciez mult acest model din gama Audi si sunt oarecum legat de acest model fiind de altfel prima masina.Cat despre cupralip aceasta se gaseste la orice magazin de piese auto, o sa iti dau si codul ei pe pm daca esti interesat si sunt pe forum cateva topicuri cu referire la montajul acesteia.

12. alexmtz

alexmtz 1st Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    A4 B6 1.9 AVF 2004
    :( n-ai vopsit manerele si capacele oglinzilor...

13. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Nu Alex pentru ca ma atrag mai mult asa ;)

Azi m-am jucat putin cu "culorile"......asa ca ambele sigle, cea de pe portbagaj si cea de pe grila fata au fost vopsite in culoarea caroseriei. O sa urmeze poze :)

Ultima editare de un moderator: 6 Iul 2013
  14. vebby85

vebby85 1st Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1.6 ,1995 si A6 C6 2.0 TFSI 2007
    n-ai vopsit fustele..n-ai vopsit manerele..si nici capacele de oglinda..pacat :(
    era mai frumos asa

15. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Nix, ca o idee, manerele si capacele la oglinzi ai putea sa le vopsesti cu negru lucios si cu perla in el, ca sa sclipeasca in soare. Sau ai fi putut sa le faci gri cu perla mov/verde dar masina ta e tot gri si nu ar da cine stie ce.

16. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Ogyo mersi de sugestie, insa toate aceste elemente mi-am dorit sa ramana negru mat.....am eu ceva cu ele si de aia numai mie mi se par ok probabil

17. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Da bine si negru mat, si mie imi place cum arata , dar e pretentios mat`ul la praf si zgarieturi.

18. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Ce parere aveti,ar merge acest tip de jante pe b5? Sunt de mercedes c220 pe 17

19. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Am facut poze exemplificative pentru a putea fii mai usor de concluzionat

Ultima editare: 9 Iul 2013
  20. Bogd@n

Bogd@n 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1997
    parerea mea , is nasoale pe B5 , modelul de bbs care-l ai acuma pe masina is frumoase :D daca vopsesti capacelul acela din mijloc o alta culoare care sa fie mai tipatoare . Am vazut un B5 cu jante ca si ale tale , masina era alba si avea jante ca si ale tale , capacelul din mijloc era vopsit rosu...:X arata fff frumos:X

Distribuie pagina asta