1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Da,311 am,dar am rezolvat cu google search;multumesc oricum ;)

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ma tot gandesc la o chestie,ce ar fi ca in loc de FMIC sa folosesc doua SMIC?,asa cum e la A5 3,0TDI.
    Cei care ati dat spoileru` fata jos,ce ziceti,ar fi loc?s-ar putea face modificarea?pe partea stanga asi putea monta inca un SMIC?

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    1.8 T si 2.5 TDI are 2 SMIC, deci este loc.

4. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Loc este insa nu stiu daca merita sa te complici.
    Masina mea ruleaza din vara cu softul celor de la bitnet , de cand am dpf off.
    Pe Ginel l-am cunoscut si am doar cuvinte de lauda la adresa lui.
    Nu stiu de ce nu apelezi tot la ei. neaparat sa o urci pe dyno
    Pe bluey il astept sa isi repuna masinuta pe picioare si sa imi bage microbul in vene. Radeai de mine cu jantele de 18 vad ca acum ai sa intrii in randul celor care ocolesc gropile si merg foarte prudent ; asta cand vei rula in Ro :p
    Daca esti in cautarea de turbo poate imi spui si mie un pret pt cel de pe 3.0 tdi sa compar cu ce e pe aici.
    Cat despre fusta si tips-uri daca tot faci modificarea va ceva bun de la inceput care sa iti incante ochiul

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Tot cu Ginel am sa fac softul,am vorbit deaja cu el :) ;de altfel,planul de "bataie" e facut,dar pana nu fac,nu mai zic nimic;dyno pt quattro din cate stiu este numai in Bucuresti si in Iasi si cu timpul o sa stau cam prost,fiind f aglomerat vara asta.
    Turbo deaja stiu de unde sa-l i-au,e un VNT20 hybrid facut de Cipos plug and play pt 1,9tdi pd 131cp.
    Cu bluey n-am mai vb demult,era cam demoralizat dupa accident...
    Cu jantele de 18 nu a fost "placerea" mea,ci asa am gasit masina,asa ca vreau nu vreau,trebuie sa am grija de ele;ma oftic ca fostul propietar a pus cauciucuri de 225 in loc de 235 si ma fura la viteza,plus daca te uiti atent se vede ca pe latime cauciucul e mai ingust ca janta!Partea buna este ca masina in ciuda suspensiei sport si jantelor pe 18 este neasteptat de confortabila.
    Deocamdata ma intereseaza mai putin partea estetica si mai mult mecanica,vreau sa schimb placute+discuri sport fata,placute+discuri normale spate,lichid de frana,lichid servo(il am),ulei+filtru motor,de verificat celelalte filtre(propietarul sustine ca le-a schimbat) si la sfarsitul anului sa schimb uleiul si in grup si cutie.Dpdv estetic,daca gasesc ceva mai convenabil,am sa cumpar,daca nu,nu ma grabesc.
    Ceea ce am sa fac anu asta,inafara de ce am scris mai sus,va fi folii,o curatire profesionala,CC si poate piele perforata pe volan si schimbator,turbina,soft si intercooler;la anul voi mai vedea.

Ovi,nu cred ca 1,8t are dublu SMIC,dar in fine.
    Cata 1987 daca citesti pe aici,da o parere,ca stiu ca ai dat spoilerul jos ;)

Ultima editare: 20 Ian 2011
  6. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    se poate pune dublu smic fara probleme folosind piese de 2.5.Ai nevoie de intercooler,tubulatura,carenaj si alta grila la proiector(cu gaura in ea),suport intercooler si ceva repozitionari.Era un Diy pentru motorul de 1.8T(parca) pe un site din afara,cand il gasesc iti dau un link.Arata mai Oem cu smic pe dreapta,insa nu sunt in masura sa compar functionalitatea 2X Smic fata de Fmic
    Legat de bara spate, ti-am zis,fusta mea este de 1.8T si s-a potrivit perfect.Mai departe am taiat coturile din finale si am sudat tipsurile.
    Bara spate de S4 o vei putea admira in curand pe masina mea.

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Despre intercooler am 2 planuri in minte,cel amintit mai sus,dar ma intrebam daca incape datorita filtrului uscator A/C si ce-o ma fi acolo,dar am sa dau bara jos sa vad exact ce spatiu am,sau un intercooler mic frontal(am vazut la bmw si renault,e subtire,nu prea lat si nu prea lung,ar intra fara sa mai tai din bara de protectie si spoiler) legat in serie cu cel de pe masina.
    Succes cu bara de S4,in ultimele zile am inceput sa frunzaresc forumurile internationale dedicate b6 si barile de S4 sau S-line nu sunt plug and play,ci trebuiesc modificate;dar cum orice e facut de mana omului,se face ;)

Am gasit articolul cu montare dual smic
    http://www.audizine.com/forum/showthread.php/189131-DIY-B6-A4-1.8T-Dual-Intercooler-Install

Ultima editare: 20 Ian 2011
  8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Si cateva poze pe timp de...dimineata :)

Ultima editare: 12 Aug 2013
  9. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Frig si la tine Cornel.

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    S-a racit vremea si aici,am inteles ca pe la sfarsitul lunii va fi iar zapada :),numai bine sa folosesc si eu quattro :)
    Am aflat culoarea masinii,care este crystal blue metallic.

11. CristianM

CristianM 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A8, 3.0 TDI S-Line, 2008
    Tu esti in Londra nu ? Si au si eu Magic FM ? :)

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Eu cred ca e invers :)
    Btw,de loc sunt din Piatra Neamt si aveam un post de radio local(nu stiu daca mai este) Radio Deea care dadea live numai muzica house preluata de la un post local din Londra :)

13. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Radio Deea nu mai este,s-a transfoarmat in urma cu vreo 3 ani in Vibe FM

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ieri am facut putina curatenie in masina si mi-a s-a ars motorasul electric de deschidere hayon,noroc ca in acel moment era deschis;cost piesa 35£ la dealer.Cu ocazia curatenii am descoperit ca am sertarase depozitare sub-in scaun.
    Am schimbat si stergatoarele fata si cel spate Bosch plus senzorul G62,cost 48£.
    Urmeaza un full service curand;azi ar trebui sa-mi ajunga adaptorul symphony - rns-e,sa-l vad si pe asta "sus" pe masina :)

Ultima editare: 12 Aug 2013
  15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
  16. rogoz

rogoz Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B9 2.0 TDI 190 CP DETA S-TRONIC QUATTRO 2017
    Alea din cate vad eu sun ornamentele usilor din interior..nu stiu de ce scrie s-line in anunt ca nu prea are nici o legatura..

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ultima editare: 21 Ian 2011
  18. laur_c1

laur_c1 3rd Gear Member

Locație:
    uk
    Masina:
    A4 2.0 2001 x 2
  19. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Da, astea sunt, si Cornel tot astea le cauta!

20. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Intr-adevar,alea sunt;pretul este f bun,dar in nici un caz nu am sa cumpar de la un polac cu feedback 1 si mai e o chestie,nu sunt OEM.Citisem pe forumurile englezesti,cei care si-au pus AM,sunt de proasta calitate,asa ca fiti atenti,eu prefer second si OEM.Si din propria experienta cu b5,tot ce este AM este shit.

Dati va rog o parere cu schimbatorul din linku` de mai sus?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta