1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Se poate monta?Ca vreau si eu..,da mai multe detalii,ca am subwooferu` si statia care au fost montate pe b5.
    Maine se termina listarea la mine si vor fi ale mele,deocamdata sunt singurul care a bidat si pretul acum este de 30lire;am mers pe S4 b5,am renuntat la cele de RS4 b5,stii motivele,am discutat.
    Am trimis mesaj vanzatorului,dar nici nu mi-a raspuns si am vazut ca listarea a luat sfarsit si nici nu le-a luat nimeni la cele de s3.
    Intr-o ora se termina listarea pt fusta de s line cu tot cu grile,sa le vad la cat le scot,sunt multi cei care au bidat,pretul ajungand la 129lire,eu am pus maxim 200lire.

Ultima editare: 30 Ian 2011
  2. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Normal ca se pot monta.
    Semnalul l-am preluat gata filtrat de la subwooferul original iar alimentarea e clasica de la baterie. Sistemul meu de sunet era foarte bun insa simteam nevoia unui bass mai pronuntat.
    Sincer imi pare rau acum pt ca ocupa mai mult de jumatate din portbagaj si uneori sunt nevoit sa il scot...

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Te-ai legat cu firele de la statia AM la firele de la statia OEM?
    Fusta s line s-a dus,s-a licitat pana la 230lire;s-ar parea ca sunt multi doritari de astfel de bunatati.

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Azi am montat navigatia si totul e functional,mai trebuie sa cumpar 2 SD carduri de 2gb(am vazut ca sunt ieftine) si cd cu east Europe map;ignorati avertizarea din FIS placute frana uzate,am cumparat etrieri de S4 b5 si voi schimba o data cu acestia discurile si placutele de frana,atat fata cat si spatele,plus lichidul de frana :yum:

Ultima editare: 12 Aug 2013
  5. mircea0xm

mircea0xm 4th Gear Member

Locație:
    Mihăileşti
    Masina:
    Audi Q7 2018
    Arata excelent cu navigatia.Take care!!:)

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Btw,tot azi am descoperit ca am si inchidere-deschidere geamuri din telecomanda;credeam ca optiunea asta trebuie activata.

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    My big boys:drag:
    Etrieri S4 B5 cu 2pistonase, discuri frana 321mm
    vs
    etrieri A4 B6 cu 1pistonas,discuri frana 288mm

Diferenta discuri spate este de numai 2 sau 3mm(nu mai tin minte exact),asa ca nu se merita sa schimb si etrierii in spate.
    In prima faza voi merge pe discuri brembo max cu placute ferodo premier mogul(eu numai de placute de astea am folosit si sunt multumit de ele),iar dupa tuningul motor daca nu se vor dovedi suficient de eficiente,voi merge si pe placute sport,cel mai probabil ebc yellowstuff.

Ce parere aveti,sa le vopsesc tot in culoarea lor originala auriu?sau negru?exclus rosu!De altfel vreau sa aplic dupa vopsire si un decall s line pe etrieri ;) ,cam asa arata http://cgi.ebay.co.uk/6x-Audi-S-Lin...607825049&po=&ps=63&clkid=6845389938033980628

Cost etrieri cu tot cu transport 107lire.

Ultima editare: 12 Aug 2013
  8. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Interesant :D Cu un set nou in ei, vor fi ca noi.
    Ce marime minima la jante trebuie sa ai pentru acesti etrieri?
    Cam cat costa un disc si placutele pentru S4 b5?

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Numai anumite tip de jante pe 17 intra acesti etrieri,cel mai bine poti pune jante de S4 B5,altfel jante de 18.Etrierii sunt f mari si iesti inafara,cand am sa-i schimb,am sa fac poze sa vedeti diferentele intre etrieri si discuri.

Discuri brembo max am gasit cu aprox 100lire,iar placutele(sunt 4,nu 2) costa cam 110lire cele normale(ate sau ferodo),cele yellowstuff costa vreo 170lire.

Razvan,daca te intereseaza pt tine,nu-ti recomand sa te incurci,cauta portetrieri pt discuri de 312 aflat pe 1,8t 190cp sau 2,5tdi 180cp,ajungi mai ieftin si e suficient pt tine ;),nu ai de schimbat decat portetrierii si discurile,placutele si etrierii raman aceeasi ;)

Eu am preferat sa merg pe ceva mai mare pt ca masina e f grea,in certificat scrie 1615kg cu jante pe 16,acum ca are jante pe 18,are vreo 1640kg fara probleme,plus ca trebuie sa opreasca vreo 200cp viitori :);deci,masina grea si puternica,obligatoriu frani mari ;)

Ultima editare: 4 Feb 2011
  10. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Uite ca nu stiam de discurile de 312mm.Defapt nu stiu multe, dar mai aflu :) Chiar o sa iau in considerare treaba asta. Cred ca 2.5 TDi se gasesc destul de des la dezmembrari dar nu cred ca de 180cp. Te referi la 1.8t si 2.5 tdi B5 sau B6?

edit:
    Din ce am gasit pe net,2.5 tdi 180cp sunt doar pe B6, e posibil sa fie gresit...

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Vad ca sunt o buna sursa de inspiratie pt tine :)

Vb de B6,nu B5,pe B5 nici nu gasesti aceste motorizari 1,8t de 190cp sau 2,5tdi 180cp.Obligatoriu aceste motorizari,pt ca au discuri de 312mm,celelalte avand de 288mm;nu stiu benzinarul de 3,0l ce frani are,fiind si f greu de gasit,dar banuiesc ca tot 312mm.

Cei care cititi pe aici,ce culoare ar merge vopsiti etrierii,auriu(culoarea originala) sau negri?Sa nu pomeniti de rosu!;):)

12. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Auriu la culoarea ta? Poate argintii!

13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Argintii?Pai asa arata stock ceilalti atrieri!Mai bina negri...Vreau sa pun putin in evidenta etrierii ;)

14. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Am cautat pe net si aceleasi discuri sunt pe multe motorizari. De ex apar si pe A6 2.5 de 150cp de la primul tip incolo, cred ca din cauza faptului ca masina este mai grea. Daca stiam, din vara imi cautam suporti si luam discurile mai mari din start.

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    :) Pai daca vrei sa iasa in evidenta fa-i rosii! :)
    Auzi, stii ce, de ce nu ii faci portocalii? Eu zic ca o sa dea bine pe culoarea ta.

16. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Bine mai,du-te si te joaca in alta parte:asskicking: :)

Razvan,da,exista si pe A6,dar neaparat iti trebuie de pe motorizarile mentionate anterior;fapt concret,cand am schimbat la b5 etrierii,era un A6 cu motor 1,8t de 150 sau 163cp(nu stiu sigur) si avea discurile de 228mm.

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pai tu crezi ca negru iasa in evidenta?

18. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Negru! La culoarea neagra nu prea se observa praful depus de pe placutele de frana.

19. danysxx

danysxx 2nd Gear Member

Locație:
    tecuci
    Masina:
    audi a 4 b5 1997 ADR 125 cai
    sal

ASHIHARA o parere de la me pt etrieri:):):) sta beton pe masina ta

20. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    In caz ca mai citeste cineva pe aici, am gasit si codul pentru discurile de 312mm
    8E0 615 301 R si suportul 4B0 615 125 A

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta