1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Asta inseamna ca iar mergem la Iveco?:):)
    Frumoasa Cornel...sa o stapanesti sanatos.

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Da,sigur ca mergem,dar dupa chip :)

3. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ok Cornel il fac cat de curand:)

4. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Iti prezint felicitarile mele si aici. Pot sa spun ca imi place culoarea foarte mult, iar de jante nu mai vorbesc :wub:

Masina arata foarte bine din pozele prezentate. Are xenon simplu. Farurile cu bixenon sunt cu lupa mai mare si au interiorul negru-gri. Oricum sunt excelente!

Cat despre exterior si modificari aduse acestuia, ai sa vezi ca se gaseste ce sa ii faci ;). Eu de mult vreu sa ii pun un kit de S-plus, si sincer asta ti-as recomanda si tie. Chiar gasisem in anglia pechet complet. Oricum e o sugestie.
    Sa o stapanesti sanatos si sa te bucure cu fiecare mila parcusa cu ea!

PS: ma tot uitam la poze si vad ca nu are loc pentru cheie in portiera din stanga..... CEVA IN NEREGULA :scared2:.... Bineinteles ulterior am realizat ca e masina de Anglia :idea:

Ultima editare de un moderator: 14 Ian 2011
  5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Frumoasa-i Doamne... da' si tu zgarcit cu pozele la interior.
    Bandourile alea fac parte din kit-ul S la exterior, alea mai pronuntate vobesc. Te las deocamdata dar la exterior iti gasesc eu de lucru. :) Deja, gandindu-ma, am cheltuit in cap 1000 lire.
    Numarul de inmatriculare ramane asta? Nu de alta dar scrie si numele meu pe el... ;)

Ultima editare: 12 Ian 2011
  6. sorin.crisan

sorin.crisan 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara / Deva
    Masina:
    (ex) Audi A4 B5 1.9 TDI-PD AJM 2001
    arata foarte bine chiar daca e avant,mai ales cu jantele pe '18,suspensia S, si fustele fata-spate,respectiv pragurile vopsite in culoarea caroseriei! sa te bucuri de ea :rockwoot:apropos,daca nu sunt indiscret,cat te ajunge asigurarea la masina asta in U.K?

7. rogoz

rogoz Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B9 2.0 TDI 190 CP DETA S-TRONIC QUATTRO 2017
    Foarte frumoasa,sa ai noroc de ea si spor la modificarile care stim ca vor urma..cat despre s-line, ar cam fi trebuit cum ai zis si tu sa aiba sigla pe lateral, chiar daca nu ar fi avut pachetul s-line exterior..dar suspensie sport sigur are:), mie imi place mult b6-le avant si culoarea dementiala,asa am avut-o si eu pe fostul b6, dar un pachet s-line plus exterior ca in poza postata de red,cea rosie chiar ar arata bine!

8. musicdok

musicdok 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B6 1.9 tdi
    felicitari domnu pentru achizitie

te felicit si pe acest topic
    sa ai parte de ea si sa faci cat mai multi km fara incidente
    culoare este bestiala daca nu ma insel este kristallblau metalic
    cat despre faptul ca e avant nu cred ca e un dezavantaj
    cat despre ce sa spus despre faptul ce e mai stabil sa stii ca nu eista diferente intre avant si sedan la stabilitate
    pentru folie sa iti facem programare pentru cind revii in tara?:)
    ma bucur ca ai ales b6:applaus:
    numai bine:arco:

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Va multumesc la toti pt urari ;) ;masina nu o am acasa,duminica ma duc sa o i-au,pozele puse sunt cele trimise de vanzator pe mail la rugamintea mea.
    Pe mine m-a dus oarecum in eroare faptul ca s-ar putea sa fie s-line pt ca ca are fustele si bandourile vopsite in culoarea caroseriei,suspensia sport si jantele,dar in acelasi timp ma intrebam de ce nu are sigla s-line pe bandouri si volan;buuun,deci ne-am lamurit,nu e s-line,doar e corcita :)

Cristi,ma refeream la mine sa-i fac chip,nu la tine,tu deaja ai :)

rotitza multumesc ca m-ai lamurit,deci e simplu xenon;e bine si asa :)

Ovidiu,tu esti OVI nu OVA :) ;tine-ti "virusii" pt tine,nu ma mai infesta cu idei si lasa criticile ;) :)

Sorin inca nu stiu cat ma va ajunge asigurarea pt ca nu am facut-o,pot sa-ti spun ca la b5 pe casco am dat 400lire

Bogdan puteti sa-mi faceti programare pt folii,alea si cu chipul vor fi primul lucru care il voi face cand ajung in tara;ramane de vazut unde fac chipul...

Intr-adevar,culoarea e f frumoasa si da bine pe masina;culoarea in combinatie cu jantele,suspensia sport si faptul ca are vopsite fustele si bandourile, incanta si-ti sare in ochi,si mie mi-a placut din prima,desi nu sunt fan avant,cireasa de pe tort fiind faptul ca e quattro.
    Eu am vrut sa trec la B7,care il consider mai frumos la exterior si mai nou,dar nici o motorizare de 2L nu e atractiva, 2,0T FSI consumand prea mult,iar 2,0TDI avand probleme grave de fiabilitate;ramane de vazut cum se comporta B8,daca si asta e la fel de reusit ca B7 la motorizarile de 2L,pe viitor cred ca ma voi orienta la concurenta.

10. allexutzu

allexutzu Bronze Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    BMW 320d e90
    felicitari pentru achizitie! e superba masina! in ceea ce priveste pachetul s-line, nu are...DAR,din cate vad eu masina dispune de suspensii sport, jante pe 18 si fuste vopsite in culoarea caroseriei..probabil are si volan sport. bandourile de pe usi nu sunt s-line, celelalte fiind mult mai proeminente. aceste imbunatatiri o fac sa para ca are pachet s-line. asa e si a mea, si nu e s-line... referitor la xenoane, imi pare rau, dar nu are de fabrica...la b6 farurile au lupa pe faza scurta din fabrica, dar e mai mica decat cea montata pe farurile cu xenon:arco:. in rest, piesa!

11. rogoz

rogoz Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B9 2.0 TDI 190 CP DETA S-TRONIC QUATTRO 2017
    Vezi ca faci o mica confuzie in legatura cu xenonul,intradevar si halogenele la b6 vin cu lupa,dar masina lui ashihara are xenon oem faza scurta, la bi-xenon are lupa mai mare..asa am si eu la b6-le meu,xenon simplu si farul e identic cu cel de halogen pe exterior,dar o recunosti dupa spalatorul de far

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Are xenon din fabrica pe faza scurta,verificat de mine,are si spalator de faruri si autoleveling,dar nu stiam daca e bi sau simplu ;) ;oricum,o sa-mi dau seama mai bine de dotari duminica cand o ridic :) ;da,are si volan in 3 spite.
    Cat despre faptul ca numai are caracteristici de s-line,nu e bai,chiar nu ma interesa asa ceva,mai important e faptul ca e quattro,asta chiar imi doream.

13. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
    Sa ai noroc la ea!!! Ai o masina frumoasa! BAFTA!:salute:

14. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    Superb A4-u , motor de 1.9 TDi plus quattro combinatia mea preferata :jump:.
    Sa-l porti cu placere , multi km fara probleme ;)

Ultima editare de un moderator: 12 Ian 2011
  15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Si 2poze cu interiorul ;)

Ultima editare: 12 Aug 2013
  16. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    foarte foarte frumoasa masina,imi place mult si al exterior si interior,mie sincer B6-le imi place mai mult Avant decat berlina,o s avezi ca te obisnuiesti cu avant si o sa iti placa mai mult decat berlina.Sa noroc la ea inca odata.
    off: si eu as fi adus niste modificari la a mea dar la cati bani am bagat in rahaturile si problemele ei nu-i mai dau nimik,poate un divort.Bafta!

17. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    ha, ha, are navigatie BNS. Afiseaza informatiile pe display-ul dintre ceasuri. Avantaj, display-ul este color ;). Deci la montarea RNS-E e ca la carte :)
    Doar ca butoanele de la comanda vechii navigatii nu o sa mai functioneze.

18. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Uitasem sa spun acest "mic" amanunt :) ;asa cum am mai mentionat,masina are multe dotari,ramane sa le gasesc pe toate cand o ridic :)

19. allexutzu

allexutzu Bronze Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    BMW 320d e90
    a.acu am vazut ca are si spalatoare, initial uitandu-ma doar la faruri :D ...ideea e ca si la alea cu lupe mari (adica bi-xenon) faza lunga este tot pe halogen, se ridica putin si lupa dar baza e in halogen..

20. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Bi-xenon inseamna faza lunga pe halogen?Si atunci care mai e diferenta dintre bi si simplu?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta