1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Sincer sa fiu,ma gandisem si la Vredestein,din pacate de pe site-ul care are cele mai bune preturi,nu are marimea dorita,e vb de asta http://www.camskill.co.uk/

Nu am spus ca sunt cele mai bune,dar raportul calitate-pret,s-ar parea ca este mai bun decat ce ofera alte branduri mai renumite.

Sincer sa fiu,ma gandisem sa pun tot ce am pe masina,adica taiwanezele Kenda Kaiser,sunt f ieftine;si inainte de a se incepe cu comentariile negative,am testat masina asta in toate felurile posibile(mai putin pe zapada ca nu e :) ) si niciodata nu mi-a dat macar impresia ca se abate de la traiectorie.Concluzia mea,faptul ca e quattro,chiar cu niste cauciucuri slab calitative,te tine in siguranta chiar cand exploatez masina la maxim;ar mai fi luat in discutie distanta de franare,care este iar f importanta,dar cu upgraadet-ul la frane,iar s-a schimbat ecuatia,a se citi postul de mai sus.

Ma mai gandesc pana saptamana care vine :)

2. black sheep

black sheep Banned

Locație:
    England
    Masina:
    A4 2.0 TFSI S-LINE & A2 ~ MB Aclass 170CDI~Subaru Legacy 2.0L 4WD
    daca ti neaparat sa pui japoneze,uitate si la Toyo PXT1-R 125£

Ultima editare: 5 Apr 2011
  3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
  4. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Am avut Falken modelul respectiv si am trecut la Dunlop Sport 9000.Diferenta este de la cer la pamant la capitolul aderenta.Falken au stat pe masina 20k Km si erau tocite aproape la limita, iar aderenta la franare era scazuta, pe ud in special(desi profilul se vrea unul de ploaie).Am avut situatii neplacute in care am luat curbe in drift la viteze de pana in 60 km\h, desi am integrala.In rest sunt ok, mai silentioase la viteza decat Dunlop, ok la viteze mari chiar si la sfarsitul vietii(nu bateau,nu tremura volanul, valori Ok la echilibrare).
    Dunlop face anvelope de vara cu aderenta foarte buna(poate chiar prea buna) in opinia mea si a altora(Rotitza are Dunlop de vara si mi-a confirmat).La temperaturi de vara foarte rar am simtit Abs-ul, doar la frane violente pe asfalt uscat.Pe ud aderenta este foarte ok, franarea la fel.
    Tinand cont ca dimensiunile difera, eu avand rotile pe 16" tu pe 18" situatia este alta si in unele cazuri chiar si calitatea.Franarea este singurul aspect unde anvelopa conteaza in cazul tau, insa si acolo ai facut imbunatatiri.Daca totusi vrei o anvelopa cu aderenta buna Dunlop este una potrivita.

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Din ceea ce spui tu,reiese ca Falken sunt mai proaste ca ceea ce am acum,adica Kenda!Nu am avut nici cea mai mica problema pana acum,desi,asa cum am mai spus,fiind o masina noua pt mine i-am testat limitele maxime in toate conditiile.
    Pe de alta parte,sambata trecuta am facut o diagnoza completa la un b6 cu suspensie normala si jante pe 16,dar fara quattro si diferenta nu ca e mare,ci f mare la felul cum sta a mea in curbe si la viteze mari fata de celalalt b6,dar recunosc,asta in detrimentul confortului,a mea fiind f rigida si cam "scutura".Cred ca,masina fiind f grea,circa 1640kg(1615kg in certificat cu jante pe 16+10kg din frane+15kg diferenta dintre jante pe 16 cu cele pe 18),suspensia sport si jantele pe 18,face mult chiar cu niste cauciucuri slab calitative.
    Cauciucurile au fost schimbate anul trecut in ianuarie si au de atunci aprox 12-13k km si se mai pot face cu ele lejer 20k km,deci tot mult mai bine decat experienta ta cu Falken.
    Cred ca am sa merg pe principiul "if is not broken,don`t fix it" si am sa pun tot Kenda,mai ales ca le-am gasit f ieftine,la 245£ toate 4.
    Si cauciucul despre care vb http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop...._pro_Seite=15&Transport=P&dsco=110&sowigan=So

Ultima editare: 6 Apr 2011
  6. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Pe mine ma dispera profilul asta la orice marca! Eu pe vara merg doar pe profil in linii paralele...am eu un fix cu asta:)

7. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Cornel pata de contact a anvelopelor este foarte importanta !!
    Acum in functie de preferintele fiecaruia sunt brand-uri ce ofera ceea ce cauta cumparatorul.
    Eu unul am mers pe Dunlop si am avut toata gama lor de la cele mid range la cele premium sport pe toate masinile detinute. Acum am incercat un parteneriat cu Bridgestone Potenza RE050A la noile jante pe 18 . Michelin Pilot Sport 3 sunt urmatoarele pe lista mea.
    Fata de fostele Dunlop SP Maxx TT Bridgestone-ul Potenza este putin peste insa vad ca se uzeaza si mai repede.
    Alege ceva bun si cu siguranta vei fi foarte surpins de noua aderenta a masinutei tale
    Adu-ti aminte de discutia noastra cu franele, cum te-am convins sa alegi ceea ce ai si ales si acum nu pot decat sa ma bucur ca esti multumit de rezultat

Sincer ai cel mai frumos b6 si merita tot ceea ce este mai bun :friends:
    Daca eram in locul tau exact asa il faceam sa arate.

P.S. franele mele de S3 sunt in drum spre Ro ;)

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Mai baieti,dar ce m-ati inghesuit la colt cu cauciucurile,mai bine imi tineam gura :).
    Bridgestone am avut pe B5,f bune cauciucuri,dadusem 460£ cu manopera pe 215/55/r16 si uzura minima in cei aprox 15k km de folosire,cauciucurile alea duc inca 30k km,poate mai mult;pe 235/40/r18 ma costa 720£!
    In final,am gasit un cauciuc acceptabil ca pret,sta bine in teste,singura problema ar fi ca se rodeaza mai repede,este vb de Kumho KU39 http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop....eite=15&Transport=P&dsco=110&sowigan=So;le-am gasit la 381£ cu transport.

Cat te-au ajuns etrierii Cata?Sunt cu un piston sau 2 pe etrier?Oricum,ai sa vezi o diferenta imensa cu ele pe masina in franare ;),mai ales ca parca tin minte ca sunt mai mari ca ale mele(de 240mm parca?)

Carol,tu preferi asymmetric style :)

Ultima editare: 6 Apr 2011
  9. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    din cate stiu sunt 2 pistonase insa discurile au 345 mm :)
    de pret nu vreau sa vorbesc fiind destul de piperat, pun atat discuri noi OEM cat si placute OEM ( fabricate de Pagid)

Nu te inghesuim cu anvelopele vrem sa iei doar decizia cea mai buna ;)

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Sper sa ne vedem la intalnirea din vara sa facem o comparatie ;),desi e clar ca eu sunt in dezavantaj :);sper ca pui poze cu noile frane pe topicul tau sa ne clatim ochii ;)

Cu cauciucurile,daca le-as fi luat pereche in timp,ar fi fost altceva,dar asa imi este peste mana sa cheltui peste 700£ dintr-un foc,mai ales ca mai am de finalizat 3 proiecte in vara care ma duc si alea in vreo 800euro,plus ca anul asta am cheltuieli f mari.
    In afara de factorul financiar,atat timp cat cu niste cauciucuri ieftine masina nu mi-a facut nici o problema atat pe uscat,ud si la franare,nu prea vad rostul sa ma arunc la scumpeturi,doar ca sa...

11. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
  12. black sheep

black sheep Banned

Locație:
    England
    Masina:
    A4 2.0 TFSI S-LINE & A2 ~ MB Aclass 170CDI~Subaru Legacy 2.0L 4WD
    Pina la urma este alegerea ta
    Din experienta iti spun stai deoparte de budget tyres:yes:

13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Vazusem si eu linku`,chiar are preturi bune,dar numai ca vin in august in RO(schimbare de planuri).
    Da` chiar nu inteleg ce aveti impotriva lui Kumho,dupa cum a-ti vazut in linku` pus de mine sta bine in teste.

14. doru_s

doru_s 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi, A4, B8, TDI, 2009, 100 Kw
    da sunt bune, e bine de tinut minte

15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pana la urma am cumparat Pirelli Pzero,le-am gasit la oferta cu 500£ cu tot cu transport;sper sa si tina :)

16. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
  17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Cunosc site-ul respectiv :);eu nu ma ghidez numai dupa feedback-ul utilizatorilor,care poate fi si subiectiv,mai prefer sa citesc si niste teste facute de profesionisti ;)
    Singura grija ar fi sa nu se uzeze prea repede,dar asta voi vedea eu in timp :)

18. Deni

Deni 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 allroad, 3.0 TDI, 2008
    daca ar fi fost sa aleg dupa profil, de departe alegeam Vredestein Ultrac Sessanta :)
    arata SUPERSPORT!!!

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
  20. Deni

Deni 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 allroad, 3.0 TDI, 2008
    buna oferta:) de nerefuzat;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta