1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Am discutat cu Luca pe PM si am hotarat ca fetele de portiera si cotiera fata sa fie facute tot cu alcantara perforata.:)

2. LUCAMAX

LUCAMAX 2nd Gear Member

Locație:
    Caransebeș
    Masina:
    A4 B5 -1,6; MB E220
    nu pot sa iti trimit PM

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Intre timp am inceput sa achizitionez cele necesare montarii tempomatului si anume maneta,care e si cea mai ieftina si usor de gasit;din pacate,va trebui sa schimb si modulul,al meu fiind cu un nefericit F in coada :(
    wordpress image upload

4. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Daca imi permiti, poti incerca sa iti ei un calc de directie cu "R" sau "Q" in coada. Poate fi considerata o pre-pregatire pentru un eventual volan B7 stile;)
    Daca nu crezi ca ai sa iti iei volan B7 oricm calculatorul cu pricina va supoarta fara probleme tempomatul si configuratia actuala a masinii.

Atentie: Nu va suporta volan cu comenzi B6!

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Apropo,calc. de directie sunt toate la acelasi pret indiferent de litera finala?

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Nu chiar, difera preturile.

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Aha,intrebasem de curiozitate ;)
    Nu am nici o intentie de a schimba volanul,voi cumpara un calc pt B6 sa suporte tempomatul.

8. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Conform Etka calculatorul de B6 cu N in coda costa 156.55 Euro, iar cel cu R in coada costa 141,88 euro.Din pacate la noi exista o diferenta de pret inversa, plus ca la cel de B6 mai poti beneficia si de o reducere de 20% pentru masina mai veche de 7 ani.
    Sfatul meu este sa mergi tot pe un calculator cu R in coda, chiar daca nu iti doresti momentan un volan de B7, nu sti cand te loveste problema:p.Un N merita doar Sh la un 50% din pretul de nou.

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Am fost ieri la dealer si la ei nu exista calculatorul cu N in coada;banuiesc ca fiind vechiul cod,acum il au sub alt cod.
    M-am uitat pe ebay si se vand in jur de 30£ second,deocamdata am vazut numai cu F si S care nu suporta CC;cum mai am 2luni la dispozitie pana plec in vacanta si o sa am nevoie de tempomat,mai stau la panda,poate,poate :)

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Intre timp am aflat cum sta treaba cu jantele replica vs OEM:
    -replica- 8J ET35
    -OEM-8J ET32

Am gasit si calculatorul pe ebay cu terminatia N la pretul de 65£ cu tot cu transport,deci la pretul estimat de Cata :)

11. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    M-as mira sa nu existe calculator cu N in coada in Etka lor, indiferent ca masina are volan pe dreapta sau stanga.Conform Etka toate masinile apar dotate cu N, chiar daca ele au F(codul cu F nu se mai fabrica si a fost inlocuit de N).Probabil nu stiu baietii sa caute in program.F sau S am si eu 3-4 bucati, dar niciodata nu m-am gandit sa pretind bani pe ele :)

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    S-ar putea sa ma izbesc acum de alta problema,cu clona mea 309 s-ar putea sa nu pot face codarile,am mai incercat sa fac niste adaptari,la unele am putut,la altele nu...

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Bine mai ca ai 2 masini in care ai bagat o gramada de bani si inca te incapatanezi cu interfata aia deja demodata. :p Ia-ti minim varianta 7.04.

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Bine mai ca ma blefturesti :);faza e ca nu gasesc aici mai mult de 409,va trebui sa astept pana ajung in tara,ma gandesc sa iau de la Johny un 805.

Ultima editare de un moderator: 13 Mai 2011
  15. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Eu la inceput lucram cu 311 si am putut sa fac orice cu ea.805 a fost cea mai stabila clona cu care am lucrat, insa cred ca mai bine cumperi ultima versiune.
    Ce s-a intamplat cu B5-ul?

16. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    L-am vandut unui idiot;nu dau mai mult de un an masinii pana iese prin ea:crying::asskicking:

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Din mai pana in octombrie,masina a trecut prin unele schimbari,ca tapiterie custom din piele si alcantara perforata multumita lui Luca(ai multumesc si lui Ovidiu pt ajutorul acordat pt desfacerea fetelor de portiera si demontarea scaunelor),cruise control si custom remap

Ultima editare: 13 Noi 2011
  18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Si evident, noul volan de care ai uitat deja! :)
    Trebuie sa recunosc ca nu prea am fost pro alcantara perforata, in realitate, asta de pe masina ta arata si se simte foarte bine.

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Si pt ca nu puteam sa ma plictisesc,m-am ales si cu 2jante ovalizate si 6perechi de cauciucuri schimbate.
    Pe scurt,am plecat din Caransebes de la Luca pe la 8seara spre Piatra,la ora 1 eram prin Pride,unde m-a prins o ceata deasa si burnita;luminile imi permiteau sa circul cu 50-60km/h prin zona respectiva,cat sa vad si gropile de pe partea mea(cine a fost prin zona,cat si Lacul Rosu,stie de cat de dezastruos e drumul),dar nu cele de pe partea stanga.
    Asa ca am luat la rand pe o distanta de cativa km cateva gropi violent;am simtit la un moment dat ca volanul trage stanga,dar m-am gandit ca s-a defectat ceva la directie,asa ca mi-am continuat drumul.
    Cand am iesit din Pride,este o zona libera de drum drept unde am accelerat pe la 120km/h,moment in care am simtit ca volanul trage violent stanga;am oprit totusi sa arunc o privire pe la roti,nu mi se parea a buna.
    Surpriza,ambele jante pe partea stanga erau pe cauciuc!Am mai mers cativa metri sa trag masina in parcare,moment in care cauciucul de pe fata a iesit de pe janta.
    Ca pagube,cauciucurile distruse si jantele ovalizate!Bineinteles,am ajuns pe platforma in oras (:

Ultima editare: 13 Noi 2011
  20. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu uitasem de volan,doar l-am considerat la pachet cu tapiteria :)

Ciudate si misterioase sunt caile Domnului,volanul lui Cata a ajuns pe masina mea,iar volanul meu pe masina ta :)

Cum se simte si arata,stii f bine,ai stat suficient cu fundu` pe ea:)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta