1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. LucianDom

LucianDom 3rd Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi A4 B7 Avant 1.9 TDI
    Foarte frumoasa masinuta ta!:wub::wub::wub: Iti doresc sa te bucuri cat de mult de ea, ca e foarte frumoasa. Exact asa imi doresc si eu una, combi cu quattro si cu aceleasi dotari/imbunatatiri, insa, mai intai sa scap de babuta asta gri a mea . M-am indragostit de masina ta, sa ai grija de ea si nu o mai baga prin Praid si pe la Lacul Rosu cand mai vii in tara. Drumul ala mi-a distrus un telescop pe spate si 2 brate pe fata. Cat mai multi kilometrii cu dumuri bune.:respekt:

Ultima editare: 4 Ian 2012
  2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Multumesc de aprecieri si urari ;)

Nu mai vin prin Pride,ci numai prin Brasov :)

3. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    din ce pachet sunt barile(producatorul)?

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    La ce bari te referi?

5. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    scuze,spoilerele inferioare..barile sunt aceleasi:)

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Aaaa,te referi la fuste :);sunt oem s line,din cate stiu nu exista AM s line.

7. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    din cunostintele mele Audi pe B6 nu a scos asa ceva pe poarta fabrici...sunt fuste facute de Hofelle sau alt producator....e posibil sa ma insel dar nu cred

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Te inseli sigur,kitul pus de mine este standart de s line si nici un producator nu am vazut sa faca replici.
    Sigur,sunt kituri GMBH,Hoffele desing si altele,dar sunt total diferite de s line.
    Da un search pe google pt poze.

9. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
  10. t_qua77ro Banned

Locație:
    1
    Masina:
    2
    Daca nu va puteti hotara asupra provenientei lor sau nu va plac, ma sacrific sa le pun eu pe masina mea :p si promit sa vi le dau pe alea OEM 100%, fara dubiu :)
    Vorbind serios acum, foarte frumoasa masina, iar modificarile cu foarte mult bun gust. Plus ca te-ai miscat foarte rapid cu ele. Sa o stapanesti sanatos, si sa ai mai multa grija cu jantele data viitoare cand vii in RO, ca nu doar hotii pandesc...dupa cum bine ai simtit pe pielea ta :(.

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Multumes Gaby pt aprecieri;am un f bun prieten in Suceava si an de an cand vin in vacanta trag o fuga pana acolo.Daca vrei,ne putem intalni,mai stam la o vorba,facem o comparatie intre un diesel dopat si benzinat :)

Intr-adevar m-am miscat repede cu modificarile planuite initial pt a ma putea bucura de ele cat mai detin masina;problema e ca,acum la un an de la achizitionarea ei,m-am plictisit de ea.
    Solutia?Alte modificari! :)

12. t_qua77ro Banned

Locație:
    1
    Masina:
    2
    Sigur, discutam pe PM ;)
    Cat despre modificari, se pare ca nici prea rapid nu e bine sa te misti, ca intervine plictiseala care nu iti da pace. Sunt convins ca tot timpul se mai gaseste ceva de facut, si uite asa nu putem spune niciodata ca e gata (eventual dupa ce am vandut-o :) )
    Oricum mi se pare ca ai ajuns la un nivel destul de ridicat in ceea ce priveste dotarile, si mai ai doar mici fineturi de pus la punct si asta pentru ca tii neaparat sa mai mesteresti ceva la masina in timpul liber.
    PS: Ar merge o grila de S4:wub:

Ultima editare: 4 Ian 2012
  13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    M-a ajutat si faptul ca masina era destul de dotata;fineturile de care zici,de fapt mofturi,vor costa f mult...
    Te contactez la vara pe pm ;)

14. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Ovidiu, conform la linkurile date de tine mai precis link-ul nr 2 Audi a scos 2 tipuri de "fuste s line" unele in care intra grila normala inferioara iar alte fuste de sline in care intra grila de S4 B6.
    Arunca o privirie in link-ul nr 2 si ai sa observi ca are grila inferioara de S4 iar dupa cum bine stii grila inferioara A4 B6 cu grila inferioara S4 B6 sunt 2 lucruri total diferite. In conculzie sunt mai multe tipuri de fuste inferioare S-line ?

Ultima editare de un moderator: 5 Ian 2012
  15. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Sunt 3 kit-uri originale:
    1. cel "european" - spoilerele si baririle binecunoscute
    2. cel de S4 - pe care il ai tu Alex
    3. cel american S_line - pe care il are Cornel. Se gaseste sub denumirea Ultrasport sau S_plus

16. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    In cazul acesta inseamna ca ,kitul american sub denumirea Ultrasport sau S_plus este de 2 feluri,unul care are grila inferioara normala iar altul care are grila inferioara de de S4..deci implicit alt decupaj pentru grila

Ultima editare: 5 Ian 2012
  17. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Grila inferioara pt ultrasport difera de ce de S4 si bineinteles de cea normala.

18. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Mai,stati asa ca nu mai inteleg nimic:din cate stiu,kitul meu este cel european s line,iar cel american este GMBH si arata asa

Si hai sa nu mai amestecam S4,pt ca ala nu e un kit,ca si s line,ci o masina;)

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Intre timp mi-a venit si interfata cu mai multe versiuni,cea mai recenta de pe ea fiind 11.10.1,dar vanzatorul mi-a recomandat sa folosesc versiunea 10.6.4,fiind cea mai stabila.
    Am restabilit inapoi limba engleza,BC-ul si acele indicatoare iluminate(am incercat si celelalte versiuni,bord iluminat fara ace si tot bordul iluminat,dar nu mi-a placut);interfata este f usor de folosit si intuitiva,dandu-ti practic mura in gura in caz de codari.
    Bineinteles ca am facut si-un scan,mi-a dat ceva erori,dar ramane pe viitor de rezolvat.

20. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Si ai gasit cauza nebuniei?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta