1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    N-am avut timp sa ma uit pe ross tech la erori,care de altfel,sint destul de multe,de acum in colo.

2. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Cornel nu nu avem cum sa amestecam S4 cu S line ca sunt 2 masini total diferite :) precum si barile de S4 cu cele de S line care nu au nici o treaba una cu alta.
    Iti atasez mai jos o poza care face parte din link-ul pusa de Oviditm in care fusta de s line fata are grila inferioara de S4 ...total diferit de ce ai tu chiar si cel care a postat anuntul spune ca este grila de S4

http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=275440.

Daca te uiti atent si fusta spate este diferita fata de ce ai tu. Cat despre pozele puse de tine cu kitul GMBH ...poate acea masina a avut accidente fata +spate ca imi este greu sa cred ca Audi a scos asa "finisari" pe poarta fabrici intre bara si fusta. Fustele nu sunt la linie deloc si se vede destul de inestetic.

Ultima editare de un moderator: 5 Ian 2012
  3. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Ce a postat Ovidiu ii corect.Banuiesc ca iti dai seama care ii de S si care ii S-line.Personal imi place fusta de S-line pentru ca in primul rand grilele proiectoarelor au acei "faguri"(aduce a racing),iar in al doilea rand,in partea inferioara are acea "buza" si nu mai trebuie completata cu lip spoiler.Cea S-line ii 350 euro.

P.S Cornel,tind sa cred ca problemele se trag de la fosta baterie.

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Alex,fusta spate din topicul respectiv este tot de s line,dar pt diesel,adica cu iesirile evacuare acoperite;eu mi-am pus de 1,8t,care nu sunt acoperite si tipsuri.Tipul respectiv si-a pus grile fata sperioara si inferioara de S4,de altfel multi fac aceasta combinatie.
    Spre exemplu eu am preferat bandouri exterioare usi de S4 in loc de s line pt ca sunt mult mai preominente si agresive.

Klaudyu,o parte din erori sunt datorate din cauza bateriei,dar problemele nu prea cred;am sa investighez in week-end.

Mihai,daca mai intri pe aici,arata-mi te rog care e s line european,ca m-ai dus in deruta.

5. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Pachetul S_line "europa" (mai precis restul lumii excluzand america) este cel bine cunoascut:

Exterior:
    - suspensie sport
    - inscripstii S_line pe bandouri, spate si grila fata

Interior:
    - scaune sport
    - volan in trei spite
    - schimbator (sfera)
    - ornamente praguri cu inscripotia S_line

Pachetul "Ultra Sport" a fost introdus pe piața din America de Nord la scurt timp după ce B7 l-a înlocuit pe B6. Pe langa pachetul standard S_line au fost adaugate spoilerele cu pricina, bandourile pe usi si roti pe 18".

Asta este ce stiu despre aceste pachete. Este posibil sa fi omis anumite componete dar in mare cam asta este.

LE: kitul indicat de tine este din cate stiu eu cel de la Votex.
    Uite aici si codurile pentru diversele kituri: http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/FAQ_Appearance.html

Ultima editare: 6 Ian 2012
  6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Si USP american cu ce difera de s line european?,ca-s unul si acelasi,denumirile difera;si ma refer strict la kitul exterior:fuste,grile si bandouri usi.

7. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    klaudyu Avand in vedere ca am pachetul de S4 pe masina, probabil cunosc diferenta. :) Iar pe langa cea de aspect este si una financiara destul de semnificativa.
    Spre exemplu o fusta de S-line + grile costa 350 euro. Bara de fata de S4 implica schimbatul tuturor grilelor precum si a proiectorelor si capacelor de la spalatorul de far (daca ai asa ceva). In mare un cost de 1000 euro.

Ultima editare de un moderator: 6 Ian 2012
  8. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    ASHIHARA Pai tocmai am descris mai sus ca S-line asa zis "europa" la capitolul fuste si bandouri nu difera de o masina normala non S-line.

Ultima editare de un moderator: 6 Ian 2012
  9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Asta e postul care m-a dus in eroare,exprimarea a fost putin ambigua :)

Bun,s-au lamurit lucrurile :icon_thumright:

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Alex,tu ai mentionat doar de pretul fustei si a grilelor s line,dar pt cineva care nu vrea sa faca modificari,asa cum am facut eu,spoileru` mai costa si ala 372lire!

11. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    din ce am observat precum ce a spus si unul din colegi,spolierul fata de sline plus grilele aferente sunt 350 euro...despre ce spoiler suplimentar vorbesti care ar mai costa inca 372 lire spui?

12. t_qua77ro Banned

Locație:
    1
    Masina:
    2
    Coaja de bara, partea de sus care (in unele cazuri) vine cu capacelele pentru spalatoare de faruri, si care desi pare identica pe afara, la prinderi sunt diferente intre stock si USP. Iar daca tot ne "intrecem" in preturi, ar fi corect de luat in calcul si acest cost, cu toate ca de obicei se prefera "adaptarea" (taieturi, soricei, etc) barei deja existente pe masina.

13. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Si mai adaug si eu ca intaritura barii cu spalatoare e diferita de cea a barii fara spalatoare si in nici un caz nu merge adaptata. Pana si forma profilului e diferita, una in profil patrat iar cealalta profil U.

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Curios sa vad cum mai stau cu consumul de oras,am resetat CB si pe o distanta de 30km(cat am pana la servici) a iesit ce se vede in poza,viteza medie fiind 17km/h,iar durata de deplasare 1,25h.
    Precizez ca BC-ul ma fura cu 0,1-0,3%.

Intre timp masina a mai primit o mica modificare nedorita,dar necesara datorita job-ului;am sa revin cu poze dupa ce o spal(masina).

15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Intre timp am verificat problemele si baraitul boxei cu becul marchariere care statea aprins au disparut de la sine,ramanand stergatoarele de parbriz care merg continu.
    Am pus vagu` pt erori,dandu-mi la motorasul stergatoarelor;am decuplat maneta stergatoare pt a fi sigur ca nu e de acolo problema,dar acestea tot mergeau continu,deci se pare ca motorasul e in scurt.
    Am comandat un nou motoras si cu aceasta ocazie am sa trec si la stergatoare aero de b7,care numai ieftine nu sunt.

Niste poze cu ultima modificare,geamurile fumurii;mentionez ca acum oglinzile antiorbire se inchid cu mai putin cam cu 20% decat inainte.

free image hosting

Ultima editare: 15 Ian 2012
  16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    :) Nu pot sa cred! Cand ai luat masina spuneai ca nu mai pui folii! :)

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pai am specificat ca datorita job-ului a venit o modificare nedorita in postul 574 :) ;restul detaliilor ti le-am zis pe PM ;)

18. Paulll

Paulll 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B8 / 2009 / 2.0 TDI / CAGA / Multitronic / Avant
    Foarte frumoasa si ingrijita masina.

Ce transparenta are folia?

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Paul,nu stiu ce transparenta e,la atelierul unde au montat-o avea numai 3feluri,f inchisa,de mijloc si deschisa;eu am ales-o pe cea de mijloc,care cred ca e 30-40%.

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Eu cred ca e 60%.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta