1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Mitzone

Mitzone 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea / București
    Masina:
    A4 B7 , 3.0 TDI BKN ,2006
    Foarte frumoasa masina , culoarea si pachetul sport plus schimba total masina. Sa te plimbe in continuare cat mai multi km.

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ovidiu,se prea poate sa fie 60%,habar n-am :) ;pozele nu reflecta realitatea,ele fiind mai deschise decat in poze.

@Mitzone,multumesc :hi:

3. Gosmo

Gosmo 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI(AJM) - Avant/2001
    Cornel, tinind cont ca ai cumparat masina pentru sistemul quattro, dupa un an de folosire a masinii, ce parere ai acum, care-i concluzia? :)

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ei bine,un 4x4 este bun,dar nu un must have;am sa enumar cateva avantaje si dezavantaje:

Avantaje:

-tractiune superioara
    -stabilitate superioara in curbe,dar recunosc ca sunt ajutat f mult de suspensie si jante

Dezavantaje:

-cost achizitie mai mare,indiferent ca masina e second sau noua
    -consum ceva mai mare
    -omoara puterea motorului la acceleratie la viteze de peste 120km/h

Quattro este un sistem in plus de siguranta si trebuie tratat ca a tare,in functie de necesitatile fiecaruia ;)

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Daca tot am avut probleme cu stergatoarele,acum ca am rezolvat,mi-am facut cadou un set de aerotwin`s :)

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ultima editare: 21 Ian 2012
  7. danysxx

danysxx 2nd Gear Member

Locație:
    tecuci
    Masina:
    audi a 4 b5 1997 ADR 125 cai
    Arata mult mai bine "dintr-o bucata", daca ai ocazia , se merita sa le faci. Superba masina ! Felicitari.

Ultima editare de un moderator: 21 Ian 2012
  8. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Care ar fi procedeul de "sudare". Treaba asta si pe mine ma tenteaza de mult, doar ca e riscanta treaba daca se agata fusta, sudura poate sa crape, cum am patit acum cateva luni cand am agatat-o si mi-a smuls fusta din spoiler.

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Banuiesc ca se foloseste pt "sudare" sprit chit;am sa-l intreb pe vopsitor cum sta treaba.

M-am gandit si eu ca exista pericolul de a agata fusta,mai ales ca am patit-o si eu;pe spate nu prea ai cum sa o agati,asa ca nu e nici un pericol,dar pe fata cam trebuie sa fii atent :)

10. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Arata mult mai bine insa o vei vopsi mai des.
    La unire nu poti intari decat pe interior asadar pe exterior o sa crape in timp. Sa nu uitam ca drumurile la noi sunt cum sunt si (foarte imp) omul ala are benzinar, voi aveti diesel iar vibratiile sunt altele.

Consider ca daca vrei sa o faci, ar trebui intarita unind la cald marginile celor 2 piese. Apoi adaugat fibra ca sa intre mai putin chit. Apoi chit. Apoi spritz chit, apoi vopsea si evident lac. Multa munca...
    Cornele, spritz chitul nu tine 2 piese laolalta, doar egalizeaza o suprafata pentru ca vopseaua sa aibe o absorbtie simetrica si implicit o culoare identica. Nu e totuna sa vopsesti o bara care e pregatita de vopsire (matuita)insa care alocuri are chit, iar alocuri are vopsea veche. Si tot la operatia asta se vad si eventualele imperfectiuni care nu s-au vazut, evident nefiind inca tarziu pentru reparatie.

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    O adevarata explicatie de profesionist,multumim :hi:

Cu trepidatiile nu sunt de acord,da e alta poveste :)

L-am sunat azi pe vopsitor,dar nu era in zona,asa ca ramane sa ma intalnesc cu el in zilele urmatoare sa vad ce verdict da;va tin la curent ;)

12. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Riscanta treaba, arata foarte frumos, dar daca doamne fereste agati putin bara din fata, o sa iti vina sa urci pe pereti, pentru ca sunt sigur ca la cea mai mica greseala va crapa la locul impreunat. Vorbesc din experienta, am dat de 2 ori jos partea inferioara a barii la B6, acum nu mai stau proiectoarele drepte.
    Succes daca te apuci de treaba, dar sa fii pregatit pentru regrete. :p

Ultima editare de un moderator: 22 Ian 2012
  13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Azi am vb cu meseriasu` si am verdictul:se poate fara probleme!

El va suda fusta de spoiler cu plastic,folosind un pistol special pt asa ceva;pe urma va urma chituirea,etc.

Mi-a spus ca nu va fi absolut nici o problema sa crape din cauza vibratiilor,a drumurilor rele;in caz de agatare a fustei fete,pt ca acolo e pericolul,el imi garanteaza cu fusta nu va ceda din lipitura,ci se va comporta ca si cum ar fi de-antregul(turnata).
    Pt linistea mea,si-a asumat ca in caz de nenorocire,reparatia va fi gratis :)

Deci,la vara am "teme" de facut :)

14. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Eu iti sugerez sa recurgi la o imbinare nituita.Nitul se comporta foarte bine atat la forfecare cat si la strivire.Daca vor aparea tensiuni suplimentare(daca se agata bara) se vor descarca in intreg ansamblul imbinat.Dispunerea niturilor trebuie sa fie una centrata,pentru ca slabirile sectiunilor sa fie cat mai mici.Este drept ca nituirea se foloseste la imbinarea barelor metalice,dar eu zic sa incerci.

15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Merci de sfat,dar nu prea vad posibilitatea de a folosi nituri pt ca suprafata de unire a celor 2 iese este f mica,ceva de genul 1cm;oricum,am sa vad daca se poate :icon_thumright:

16. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Superb interiorul.Cat a durat sa ti l faca si ce cost a implicat?.Pielea perforata pe fetele de usi+cotiera este maxim.Felicitarii!

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Merci Alex;toata operatia a durat o saptamana si a costat 400euro+100ron.

O mica rectificare,nu este piele perforata,ci alcantara perforata ;)

18. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Ai facut o in Ro, ...daca da,unde?

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    E facuta in Caransebes de userul Luca;are rubrica de anunturi prestari servicii pe forum ;)

20. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Cat de multumit esti de lucrare??

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta