1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    F multumit;raportul pret-lucrare a fost unul imbatabil :)

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Azi m-am ocupat de curatirea masinii,cat si o ceruire,dar de aceasta data cu ceara lichida din gama Turtle Ice datorita frigului de afara(o sa folosesc solida cand se mai incalzeste).

In timp ce o curatam la interior,am avut surpriza sa mai descoper o dotare,si asta la un an de la achizitionare,si anume manere usi interioare iluminate :) ,a se observa ultimele 2 poze.

Si o sedinta foto :)

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Face parte din pachetul de lumini. ;)
    Ia zi, banuiesc ca ceara aia protejeaza vopseaua/lacul si da un luciu. Ce sunt eu curios, cat tine luciul ala?

4. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Referitor la iluminatul manerelor din interior si eu le-am descoperit cu mult dupa ce am luat masina...asa cum a zis si Ovi, face parte din pachetul de lumini.

5. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Ai facut o treba buna cu ceara (chiar daca este lichida, dar pe temperaturi scazute pe cea solida o poti indinde doar cu cutitul ca untul pe paine :) )
    Exact ce ziceam, cand mi-am montat acele lumini ambientale si am optat pentru leduri de 5mm. Cele stock fiind de 3, nu se vad decat daca stii ca sunt acolo si te uiti ele. ;)
    Spor in continuare la mentenanta si upgrade!

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Imi dau seama ca iluminatul interior al manerelor face parte din pachetul de lumini :) ,chestia e ca eu pur si simplu nu le vazusem :)

Cat priveste ceara lichida,mare lucru nu cred ca e de capul ei,este prima oara cand o folosesc,asa ca nu am nici un feedback;insa e f usor de aplicat si nu ai de frecat mult la masina ca in cazul celei solide.

Ce pot sa spun,e ca ceara solida tine cam o luna,asa ca asta lichida nu cred ca tine mai mult de 2 saptamani.

7. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Te gandesti si la faruri Bixenon? Cred ca ar da frumos in special cu culoarea masini...cred ca ar fii un pic mai "agresiva":)

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu Alex,nu ma gandesc pt ca,castigul in raport cu cheltuiala este mult prea mare pt ceea ce ofera:atat la bixenon cat si la simplu xenon,cum am eu,pe faza scurta lumina este aceeasi,diferenta consta la faza lunga;iar pt asta am pus becuri philips extreme vision care isi fac treaba cu brio :)

Iar daca te referi la faptul ca cele bixenon sunt negre pe interior,cat de prost-nebun poti fi sa dai banii doar pt atat? :)

In schimb,ma gandesc la altele,ca bluetooth sau incalzire oem in scaune,astea sunt cel putin folositoare ;)

9. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    La incalzire de ce nu te-ai bagat cand ai tapitat scaunele?

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    De...prost:3sadwalk: :) ;faza e,ca facusem destule cheltuieli cu masina anul trecut,trebuia sa mai las ceva si pe anul asta,plus ca intervine plictiseala si mai simt nevoia sa mai mesteresc cate ceva pe la masina :w00t:

11. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Sincer,mi se pare mult mai eficenta faza scurta la Bixenon decat la xenon simplu. Se vad mult mai bine si raza de luminare este mai mare. Ai dreptate, cele 2 variante sunt mai folositoare, cea cu incalzirea in scaune iarna este de vis. Am auzit ca ar fi pe B6 si incalzire in volan OEM. Stii ceva de asta ?

Ultima editare de un moderator: 30 Ian 2012
  12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Da,am auzit ca exista incalzire in volan,dar n-am vazut si nici nu m-a interesat,asa ca nu pot da nici un detaliu.:shrug:

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Bluetoth-ul mi se pare cea mai putin interesanta optiune. Am avut in trecut si crede-ma, nu e interesant sa auda si altii convorbirile tale sau, vreun prieten care din 5 in 5 cuvinte zice "p*la mea". Plus ca banuiesc ca nu vorbesti 25 de ore pe zi la telefon.
    Incalzire in scaune ai zis ca nu iti trebuie si te-am lasat in pace, eu stiu ca nu imi tremura fundul mai mult de 30 secunde iarna.
    Bixenonul e chiar discutabil insa la tine chiar se vede bine cu halogenele Philips si nu prea se merita.
    Eu iti sugerez sa iti cauti o incalzire auxiliara, cu asta te-ai distra ceva timp si ar fi si folositoare.

Incalzirea in volan este la modulul cu "Q" daca nu ma insel. Sincer, parca o aud pe nevasta-mea... numai ei ii trebuie incalzire in volan. :)

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Incalzire auxiliara te referi la webasto?

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
  16. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Vreun link ceva?,la un rapid search pe google nu a iesit nimic concludent;oricum nu e un job usor deloc.

17. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
  18. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
  19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Google UK m-a dus spre alte link-uri :) ;am sa studiez problema sa vad la ce costuri se ajunge.

20. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Dezmembrari;singura optiune ieftina.:)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta