1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. mik15

mik15 Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    VW Touareg 3.0TDi
    nu arata rau...dar celelalte sunt cu mult peste! Chiar asa drumuri rele sunt prin UK? Eu am avut in Ro ca ale tale pe 18 pe un A6 C5 S-line si desi nu erau chiar cele mai comode in combinatie cu suspensia care e mai rigida m-am descurcat cu mai multa atentie la drum...

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Domnilor,va dau dreptate,nici mie nu imi plac cum dau aceste jante pe 17 pe masina,asa ca schimbari de planuri :) ;voi pune inapoi jantele pe 18,iar cele pe 17 le voi pastra in eventualitatea ca voi inmatricula masina la anul in tara si sa le am pt a pune pe ele cauciucuri de iarna.

@goldmember,am renuntat la eleron pt ca unul OEM S line e f scump,parca vreo 250lire;daca voi gasi unul,neaparat OEM,la un pret decent,il voi achizitiona.

Cristi,esti un adevarat prieten,chiar minti frumos,pt asta iti dau si eu un like :)

Ultima editare: 22 Apr 2012
  3. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Parerile sunt impartite,mie chiar imi plac,la cum te cunosc zic ca daca nu iti placeau nu dadeai banii pe ele si nu le montai pe masina:p Auzi pastreaza-le si adu-le in ro, le pun eu pe urmatorul audi.Multe spite dau mult mai bine pe avant.

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Problema e nu ca nu-mi plac,altfel nu le achizitionam,ci ca imi par prea mici pe masina;deocamdata le mai las,poate ma obisnuiesc cu ele,mai ales ca sunt mai confortabile.

Cat priveste parerile colegilor,frumusetea sta in ochii privitorului,fiecare are alte gusturi;spre exemplu,mie nu-mi plac unele modele de jante alese de aceeasi colegi carora nu-i plac modelul meu de jante,dar fiecare face ce vrea si cum crede de cuviinta cu banii lui,iar gusturile nu se discuta :)

5. Sergiu.Romanessi

Sergiu.Romanessi Bronze Member

Locație:
    Bistrita, Brasov
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 120 hp 2009, Audi A3 8p, Ford Fiesta 1.6tdci 2010
    intr-adevar nu se compara cu cele vechi dar eu zic ca arata excelent si astea.
    sa le invarti fara probleme!

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Si o mica modificare pe care ar fi trebuit sa o fac de mai mult timp,e vb de senzori parcare spate;am ales pt asta Cobra Parkmaster 0258,iar maine le vopsesc si il si montez.

In scurt timp vor mai urma niste mici modificari,ca sa nu ma plictisesc :)

7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Ei da, e bine fara senzori dar parca e mai bine cu ei.
    Spor la treaba, o sa ai ceva de lucru ca sa tragi toate firele, mai ales displayul.
    Nu uita sa masori de 3 ori si sa gauresti 1 data. ;)

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pai n-au display,sunt doar auditivi;cica,voi vedea maine,la B6 are deaja in bumper marcajul pt pozitionarea senzorilor.
    Merci :)

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Da, am mai auzit si eu ca la B6 ar avea marcaj insa tot asa se spunea si despre plafoniera de B6 fara ambient light, ca ar avea marcat. Insa, eu am constatat ca nu la toate e marcat, pe 2001 nu este marcaj. De ce, habar n-am. Acuma, a ta e la mijlocul lui 2002, asa ca atunci nu ar trebui sa faci parte din categoria de mai sus si da, sper sa ai marcat.

Auzi, de ce nu iti pui reverse camera? E pacat sa ai Navi si sa nu folosesti displayul ala de 2DIN si pentru asta.

10. annabudala

annabudala 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 8P BKD
    Foarte frumos si eu intentionez sa pun senzori de parcare insa la fel cum ai tu doar sa aud nu vreau cu display imi poti spune te rog de unde i-ai achizitionat si cat au costat??O seara buna.

11. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Spor la montaj!Presun ca schimbi bara si nu te apuci sa decupezi din ea.Am reformulat :))

Ultima editare: 23 Mai 2012
  12. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu taie, decupeaza. :moa:

13. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Arata chiar bine senzorii astia pentru unii Am.Pe bara mea din 2003 aveam marcata zona de senzor cu un cerc si un + in mijlocul lui.A fost destul de usor sa pozitionez senzorii Am la vremea respectiva.
    Partea proasta cu senzorii Am este la aspect, pentru ca ies in afara barii.Din ce vad in poza astia ies foarte putin, dar tot se vor vedea.

14. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nici eu nu inteleg de ce nu iti pui camera, nu se compara cu senzorii! Pe langa camera am si senzori OM, dar crede-ma nici nu-i mai bag in seama de cand am camera.

15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    M-au costat 60£ si au fost achizitionati din UK,asa ca nu prea te ajuta.

Trebuie sa fie tampit sa schimb spoileru` pt niste mici decupaje :) ;merci.

Am cautat de ceva timp senzori OEM,dar cum kitu` cel mai ieftin l-am gasit la 220£,deaja cu banii astia imi puneam camera marchariere.
    Astia au fost cei mai apropiati de OEM ca marime si aspect care i-am gasit si sa fie si de calitate.

Karol,am cochetat cu ideea de reverse camera,dar o interfata multimedia,o camera mai de calitate si cablurile m-ar fi costat aproximativ 250£;asa ca de banii astia am cumparat senzorii de parcare,bluetooth si full led interior ;).Deocamdata camera va ramane la nivelul de o posibila modificare pe viitor.

Faza e ca mai am de cheltuit niste bani,imi trebuiesc 2 cauciucuri in curand,am sa i-au Vredestein Ultrac Sessanta(care vor inlocui second hand-urile cumparate in RO dupa ce am distrus 2 cauciucuri Pirelli),le-am gasit la oferta cu 112£ bucata,placute+discuri frana pe fata si un full service,sa pregatesc masina pt vacanta;as mai vrea sa vopsesc si spoilerele fata/spate,capota si hayonul in RO,dar sa vad cat timp le i-au,pt ca nu-mi permit sa stau fara masina prea mult timp.

Ultima editare: 24 Mai 2012
  16. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Kit-ul original nu te ajuta prea mult fara o bara pregatita pentru PDC.Suportii de senzori nu ii gasesti Oem decat Sh dezlipiti de pe o bara, pentru ca nu au cod de produs.
    Ce cod are modulul de BT pe care l-ai cumparat?
    Discurile pe fata nu le-ai schimbat odata cu etrierii?Cati km ai mers cu ele?

17. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Dragut...sa inteleg ca ma numar in categoria "tampitilor" care au preferat sa nu faca un compromis si au ales sa schimbe bara in loc sa decupeze din ea?:))

18. JuN1oR

JuN1oR 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 b7, 2,5 TDI BDG, 2006
    Frumoasa masina, i-mi plac modificarile facute, multi km in continuare.

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Asta nu stiam ca nu se gasesc separat suportii de senzori de cumparat,bine ca n-am luat OEM,ca imi luam o teapa :scared2:

Modulul bluetooth are codul 8P0862335H,din cate am inteles versiunile anterioare au niste bug-uri sau nu-s full option,de asta am ales cu H in coada.Bineinteles,am gasit versiuni si mai noi cu 8P1...,dar mai scumpe.
    Kitu` cumparat contine absolut tot ce este necesar pt instalare.

Discurile au cca 20k km,dar s-au ovalizat;acum nu stiu daca a fost ghinion,deh,se mai intampla,sau unul din pistonasele etrierului(sunt 2 pe etrier) nu lucreaza corect,ducand la ovalizarea discului.
    Am sa-mi dau seama daca sunt pistonasele etrierilor de vina cand le voi schimba dupa uzura placutelor,daca e inegala sau nu.

Tu mai gandesti inainte de a testa:wtf:?,sau doar imi rastalmacesti vorbele?:no:

Atat timp cat eu am senzori AM,care au prindere diferita cat si diametru diferit fata de cei OEM,cum sa cheltui banii pt un spoiler pregatit PDC OEM care oricum tot ar fi trebuit rectificat pt senzorii AM?

Multumesc :hi:

Si pt ca unii colegi au mentionat de reverse camera,de curiozitate am verificat din nou preturile si am vazut ca s-a ieftinit interfata multimedia,gasind intre 100-120£ ,iar camera cam 50£;asa ca,pe viitor,va urma si aceasta modificare :)

Ultima editare: 28 Mai 2012
  20. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Aseara am montat si modulul bluetooth,pozele le-am facut dupa coding,sa ma asigur ca totul functioneaza;am montat si senzorii de parcare si am pus si full led interior.Cu pozele mai slabut ca tot a plouat si masina e mai mereu murdara :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta