1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. cipri@n

cipri@n Bronze Member

Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    A4 Avant 2002, 1.9 TDI, 131 CP, AVF
    Nice; ce leduri ai folosit? Un link ceva daca sunt luate de pe ebay? Eu am tot cautat prin asa zisele magazine dar au doar niste porcarii chinezesti.

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
  3. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Cam greu de nimerit culoarea xenonului Oem,nu?
    Becurile normale de pozitie sunt de toata jena,sau masina mea are o problema cu ele.Eu la 6 luni schimb minim un bec si costa cat 10 becuri normale de pozitie.Cred ca trec si eu iar la leduri si in faruri.

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Zic ca e imposibil,atat timp cat ledurile dau o lumina asemanatoare celei de 6000k,iar xenonul oem e de 4300k. :)

Cataline,masina ta nu are o problema cu becurile pe pozitie,ci B6 in general are aceasta problema,multi plangandu-se ca li se ard prea repede.

Din experienta mea,cat timp am stat/stau in UK unde drumurile in general sunt k,nu mi s-a ars nici un bec,dar anul trecut,cum am venit in RO,am schimbat 3 becuri in 2luni;se ardeau numai cand mergeam pe drumuri cu denivelari.

Eu am dat 50ron becul!,deci vreo 150ron numai pe becuri :) .Sa vedem daca ledurile sunt mai rezistente drumurilor din RO;acusi fac verificarea :)

Am facut o poza in care sper sa se observe diferenta de culoare dintre xenon si led.

Ultima editare: 12 Aug 2013
  5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Da de ce nu treceti voi frumusel de la H6W la W5W ce are soclu T10? Fac pariu ca pe langa ca sunt mai ieftine cele din urma se si ard mai greu. Sau ce, e greu sa schimbi 2 socluri? Soclurile sunt bune de pe orice far care are w5w, chiar si unul obosit de B5.
    H6W este un bec fara sens: scump (eu am gasit cu 30 ron becul dar tot scump mi se pare) si nici nu e nimic special de capul lui.

6. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Sunt ai leduri de ~5000k, dar tot se vede diferenta.
    Ovi ai dreptate cu W5W, sunt mult mai rezistente,ieftine si usor de gasit.Am vrut sa fac trecerea asta pe farurile vechi, insa am pus leduri si 2 ani a fost liniste.
    Cand am schimbat farurile a fost putin pe fuga, pentru ca le-am vandut pe cele vechi direct de pe masina si le-am montat pe cele noi pe fuga, constrans de situatie.Pe mine ma scoate din minti sa schimb un bec in farurile bi-xenon, pentru ca trebuie neaparat dat farul jos, desfaci 2 suruburi si un capac pentru un rahat de bec.
    Varianta cea mai usoara este sa folosesti un bec de pozitie normal, la care ii tai un piciorus de fixare.Sta perfect in soclu asa si costa 1 leu.Eu dau 12 lei pe un bec h6w la pret de furnizor.

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ledurile au culoarea de 6000k,sune si vanzatorul in linku` de unde le-am cumparat:"Colour: Xenon White 6000K";nu te lua dupa poza,ca e inselatoare,ledul are lumina albastra,xenonul bate spre galben.

La mine se dau jos f usor,doar dau capucul de protectie jos si am acces la bec.

Ce bisnita se face cu un bec,deci 12ron pret de furnizor si 50ron la vanzare! :scared2:

Ultima editare: 9 Iul 2012
  8. DeViAnS

DeViAnS Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A5 B9 DDWA Quattro 2018
    Mi-am montat si eu camera marsariere cu ceva timp in urma si cu ajutorul schemelor tale, singura problema momentan ramanand diferenta de culoare dintre ledurile care lumineaza numarul, nu am gasit inca aceeasi culoare, cel al camerei cred ca e 4300k, iar al meu 5500-6000k, dar nu este ceva grav.

Scuze ca ti-am postat aici, dar nu iti pot trimite PM, nu stiu de ce. Am gasit in unul din posturile tale mai vechi urmatoarea chestie:
    La mine problema este la consola centrala, arata impecabil pana sa-mi bag eu coada, dar prin lipsa de atentie, cu marginile navigatiei cand era scoasa din bord si atarna in fire, am reusit sa zgarii mici portiuni din acel strat cauciucat, si nu prea ma incanta cum arata.
    Daca mai ai tutorialele respective si ai putea sa le faci publice ar fi ideal. Multumesc si scuze ca iti poluez topicul.

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Scuze pt raspunsul tarziu,dar am fost in vacanta si nu am intrat pe forum;din pacate nu mai am link-urile pt refacerea plasticelor si nici nu-mi aduc aminte...

Cat despre ledul de pe spate,cumpara din link-ul atasat de mine mai sus,sunt exact aceeasi culoare ;)

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    A mai trecut o vacanta,timp in care am facut in 5 saptamani 9500km :)

De data asta nu am mai avut evenimente,dar franele fata au revenit la prostul obicei de a face masina sa tremure violent de la 90km/h in sus,asa ca am luat hotararea de a le schimba(si de a scapa de distantierele de 6mm de pe fata ) cu frane fata/spate de A4 B7 2,0TFSI cu discuri de 320mm fata si 288mm spate.

Daca aveti idei in ce culoare asi putea sa le vopsesc,nu fiti timizi,dar nu veniti cu lucruri trasnite :) ;negre nu le mai vreau,sunt antijeg,dar pur si simplu culoarea neagra fac etrierii "invizibili".

O alta problema e ca dupa toate probalitatile am garnitura de chiuloasa ciupita;ramarcasem inainte de vacanta ca o data la cam 2luni am o mica pierdere de antigel,completand cu 100-150ml,la acea vreme crezand ca am o mica fisura pe undeva.

Plecand in vacanta,masina fiind alergata tare,incarcata si temp ext f mari,in cei 9500km mi-a pierdut cca 3l antigel,descoperind ca de fapt mi-l arunca pe la vasul de expansiune,facand presiune pe instalatie.

Dupa ce am stat de vorba cu Ovidiu,care a patit la fel si era garnitura,s-a tras concluzia,acesta fiind inceputul sfarsitului garniturii de chiuloasa;asa ca,in primavara o voi schimba,voi desface motorul sa vad cum se prezinta axa cu came,tachetii(motorul suna bine,dar e bine sa verific) si in acelasi timp voi schimba si distributia.

Mentionez ca in acest moment am aproape 242k km.

11. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Se rezolva, nu iti face griji. ;)
    Etrierii zic sa ii faci argintiu.

12. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    5 saptamani .. 9500 Km .. woow , ai facut in perioada asta cat am facut eu cu B8-ul de cand l-am cumparat :))

Eu daca ar fi dupa mine acum, as vopsi etrierii intr-o nuanta de portocaliu care o au cei de la Foliatec. Am vazut-o pe o masina si chiar mi-a placut cum venea, dar pana la urma tie trebuie sa iti placa ;)

13. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Eu propun rosu pentru etrieri.

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ultima editare: 5 Sep 2012
  15. nelutu_petrican

nelutu_petrican Silver Member

Locație:
    Târgu Neamț / Gura Humorului
    Masina:
    A4 B6 QUATTRO 2.5TeDeI , cel mai PROST motor.. dupa BLB bineinteles :), si alta marca din 3 litere
    Salutare
    Am si eu o intrebare, imi poti spune (daca mai stii) ce codari ai facut ca sa iti afiseze RNS-Eul indicatiile prin sageti pe BC intre ceasuri?
    Mersi ;)

16. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Din pacate,nu am cu ce sa te ajut,eu avand dinainte navigatie mica(cea din BC) si nu a trebuit sa fac nici o codare in acest sens;codarile au fost sistemul pt audio,gala si marimea jantelor si cauciucurilor.

17. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Imi pare rau ca nu am fost acasa cand te-ai intors sa mai povestim, dar ma bucur ca ati ajuns cu bine dupa atata drum. Cat despre etrieri...gri.

18. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu-i nimic Carol,pt ca am ajuns seara tarziu in TM,pe la 11,30 noaptea si am plecat a 2-a zi la amiaza ,pe la 12,30.Bine ca am putut sta la venire ;)

Azi mi-au ajuns si noii etrieri,care dupa cum se vad din poze,sunt destul de noi,fiind luati de pe o masina din 2007 cu cca 35k km,deci mai putin de curatat pt mine :)

Etrierii spate cu discuri solide 288mm

Etrierii fata cu discuri ventilate 320mm;am impresia ca sunt aceleasi discuri ca si in cazul celor de S4 B5

19. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Ca dimensiune s-ar putea sa fie dar probabil difera offsetul, ca asta te interesa si pe tine, sa iti vina mai interior.discul si etrierul, sa poti scapa de distantiere. Eu am avut problema asta pe spate intre discuri de passat W8 si A8. Erau la fel dar diferea offsetul.

20. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ohooo,dupa cum se vede si in poze offsetul este muuult mai mic decat la etrierii de S4 B5,ochiometric cred ca e diferenta de aproximativ 2cm,am sa fac poze pt comparatie cand le schimb.

Pe spate intentionez sa pastrez distantierele de 6mm,numai cele de pe fata vreau sa scap.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta