1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Deja planuri???Personal consider masina suficient de echilibrata pentru o masina de zi cu zi.La B5 te intelegeam,pentru ca aveai 90 de cai initial,insa la B6 nu cred ca isi are rostul o crestere asa mare de putere.
    Alte planuri in afara de Rns-e mai ai la capitolul interior?

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu sunt de acord Cata,ar fi pacat,cand cu niste costuri acceptabile sa nu fac asta,plus ca e quattro si nu o sa am probleme cu punerea cuplului la roata ;)
    La interior,am pachet s-line aluminium look,mie imi place f mult,asa ca nu are rost sa-l infoliez;voi imbraca volanul si nuca schimbatorului de viteze in piele perforata si leduri,altceva,nu prea vad ce as putea sa-i fac.
    Ai tu idei? :)

3. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Idei sunt multe :)
    Dar mai bine adu masina acasa, vedem ce are pe ea si dupa aceea iti dam noi idei daca vrei ;)

Ultima editare: 13 Ian 2011
  4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Rotitza,volanul care l-ai pus de B7 e superb,mi l-as dori si eu,dar avand in vedere costurile si bataia de cap,zic pas :)
    Nu mai e mult,inca 2zile ;)

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pune te rog un link ca m-ai facut curios :)

6. gelu ispas

gelu ispas 6th Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    audi A4 Avant
    Sa o stapanesti sanatos!
    Acum o jumatate de ora cind am vazut topicul am crezut ca este unul mai vechi care nu l-am bagat in seama, din cauza posturilor multe.Sunt sigur ca sunt foarte multi colegi care au scris aici nu pentru ca le plac avanturile ci omul. :applaus:

7. alxcristea

alxcristea 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    KAI
    Salut Cornel!

Ti-ai luat o super masina. Sunt sigur ca o sa gasesti tu ce sa-i faci.
    Imi place foarte mult cum arata dar si dotarile care le are.

Numai bine.

8. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Pai sa o luam cu interiorul : eu am vrut sa imi sporesc confortul la condus si am adaugat CC si BC(a ta cred ca are BC),lucru care ti-l recomand si tie(am in momentul de fata calculator+maneta pentru modelul tau si costurile sunt mai mici).Apoi am adaugat lumini la picioare cu tot ce inseamna materiale OEM,apoi restul de lumini ce alcatuiau pachetul de lumini(mai am la parasolare si suportul de bauturi si este complet).Iti mai recomand o oglinda interioara electrocrom cu senzor de lumina si de ce nu si cele exterioare(aici ai de munca mult).La interior sunt in cautarea unui volan de B7 cam ca al lui Rotitza(mai greu de gasit ce are el,probabil voi merge pe unul cu piele perforata+normala,fiind mai usor de gasit).Niste scaune sport incalzite nu strica nici ele.
    La exterior daca ma tin de plan voi avea la pimavara bara spate S4,bara fata de S4 sau spoiler de S-line plus(ultrasport).

9. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Avand in vedere ca in prima vizita din Romania se va alege cu folii pe geamuri cred ca treaba asta cu oglinzile, cade...

10. alxcristea

alxcristea 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    KAI
    Catalin, a mea din 2002 a avut din fabrica tot ce ai spus tu mai putin incalzirea in scaune si tempomat.
    Sunt sigur ca masina are multe, daca nu chiar toate optiunile enumerate de tine.
    Vedem duminica si interiorul si ne putem da seama de dotari.
    Tempomatul m-a costat 450 ron cu coloana volan, maneta tempomat, carcasa cu gauri si montaj.

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Gelu,multumesc,dar esti muuult prea amabil :)

Alex,ai dat audi?ai ramas cu renoul?parca vroiai un A6?

Cata,vedem duminica ce are si ce nu,desi am impresia ca le cam are pe toate;oricum,am bagat un ochi la niste volane de B7,dar sa fie si la un pret convenabil(gen cum are rotitza e peste 350lire,undeva la 500lire) si am gasit ceva de genul
    http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-STREERIN...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19c24d297a
    asta in schimb mi se pare prea scump
    http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-A3-A4-S4...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a619e11f8
    Oricum,un volan de B7 schimba mult aspectul interior si am sa caut pe ebay,nu e nici o graba;nu ma voi complica cu comenzi pe volan,pt ca e prea mult de munca si costurile mult prea mari pt un moft totusi...mic :)

Ultima editare de un moderator: 14 Ian 2011
  12. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    In opinia mea un volan de B7 se merita montat intr-un B6 doar daca are comenzi si doar daca acestea functioneaza.Si asta pentru ca exista niste riscuri la capitolul airbag : B6 1 stage-B7 2 stage.Daca tot risti sa nu-ti functioneze airbag-ul cum trebuie macar sa merite.Asa doar pentru aspect,nu-i vad rostul.Este adevarat ca se modifica costurile cu minim 200 euro(calculator de B7+spira pentru comenzi),insa mofturile costa.Multe dintre dotarile unei masini sunt mofturi,insa fiecare vrem sa avem mai mult confort,nu doar subiect de discutie pe forumuri.
    Decat sa pui un volan de b7 fara comenzi,cred ca mai bine il retapitezi pe actualul in piele perforata si schimbi mult aspectul.Eu aveam unele vise ce implicau modificari ale volanului actual(3 spite,sport),insa la fel: risti.Un volan din cate stiu eu este facut sa se mai si deformeze in caz de impact,ori ce vroiam eu implica taiat,sudat....etc

13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Catalin,700euro sau chiar 500euro n-am sa dau in veci pe un c_acat de volan ;) ;adica pe rns-e am dat 350lire(420euro) si ma ajunge mai mult volanul?Vb ta,il imbrac pe actualul in piele perforata si ma costa 250ron si gata :)
    Oricum,un volan simplu de B7 l-as lua in considerare la un pret decent :) ,dar fara complicatii si preturi exorbitante.

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ma uitam la datele tehnice si diferenta de accelerare dintre FWD si AWD este de numai 0,2sec ,desi AWD este mai greu cu 110kg.

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    De fapt diferenta e inca o treapta de viteza dar pleaca mai bine decat una in 5 trepte cu aceiasi cai si aceiasi greutate. Si nu neaparat din cauza quattro ci din cauza cutiei.

16. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Pai ce diferenta de trepta de viteza?

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Stati asa ca nu am fost eu destul de explicit
    FWD-9,9 sec 0-100km/h
    AWD-10,1sec 0-100km/h
    In ceea ce priveste cutia de viteza in 6trepte are rapoartele mai scurte decat una in 5,de aici un surplus de sportivitate,raportul treptei 6fiind putin mai mare sau echivalent cu cel in 5.
    Pe scurt,cutia in 6trepte nu este mai cruiser decat cea in 5,ci mai sportiva.

Ultima editare: 14 Ian 2011
  18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Intre 5 trepte (AWX) si 6 trepte (AVF) de la 0-100 km/h cea cu 6 mai schimba o treapta in plus. Nu ajung ambele la aceeasi viteza si aceeasi turatie decat in ultima treapta de viteza pentru ambele.

L.E. am postat in acelasi timp.

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ovi,la ambele ajungi la 100km/h cu a 3-a :)
    De fapt,la cea cu 6trepte,au impartit cea cu 5trepte,sunt sigur ca multi dintre voi ati simt cateodata ca treapta 5ar fi prea lunga,in special la turatii si viteze mai mici,gen 80-90km/h in treapta 5.
    Aici intervine cutia in 6 trepte,facand a 5 mai scurta si cu un sprint mai bun,restul treptelor de la 1 la 3 fiind identice.

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Da, dar nu in aceeasi turatie asadar nu e identica.

Ultima editare de un moderator: 14 Ian 2011
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta