1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nu m-am hotarat inca, sa vad cat primesc de la asigurare, pentru ca am optat sa o repar in regie proprie, evident daca ma decid sa pun FMIC, voi merge pana la capat. Pentru moment sper ca maine sa primesc un intercooler stock imprumut si am sa las masina asa pana la primavara.
    La faza cu fusta nu m-am gandit, dar am sa studiez, nu vreau fusta S line, vreau sa-mi pastrez "aripioarele" self made de pe fusta stock. Vom vedea...

2. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Domnule, mai am o intrebare referitor la tubulatura. Furtunul care vine de la turbina in jos si intra in teava metalica OM de sub radiator, din cate stiu eu este mai mic in diametru, nu are 57mm, ai reusit sa-l tragi pe teava de aluminiu de 57?
    In poza ta de pa Audi-Sport se vede foarte bine si nu vad nici un furtun de tranzitie. Sa inteleg ca se poate trage pe teava de alunimiu?
    Nu de alta, dar vreau sa iau intercoolerul si traseul din acelasi loc cu acelasi transport. Nu ma bag la kituri complete, pentru ca pretul este cel putin dublu.

Ultima editare: 20 Dec 2012
  3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
  4. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Arata bine, intradevar sunt mai mici, dar nu prea mici:)
    Mersi.

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Modelul e fain,dar recunosc ca dpdv al look-ului,pe 18 is the best :) ;daca mai ai nedumeriri cu intercooleru`,stii unde ma gasesti ;)

Tot n-am inteles,pui si turbo?,si daca da,de care?

6. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Daca ma bag la FMIC, atunci pun turbina VNT20 si la sfarsit soft. Am inteles ca Cipos are p&p, gata modificate. Apropo, cat te-a costat softul, sa-mi fac o idee cat costa toata distractia. Momentan umblu cu SMIC imprumutat, o sa ma hotarasc pana la primavara ce fac.

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Da,stiu,de vnt20(e un hybrid,alice-compresor de 20 bagata in carcasa de vnt17) lui Cipos;multora le-a mers bine,cativa au avut probleme cu turbina(se poate si datorita unor defectiuni ale motorului,sau poate softuri proaste,nu stiu exact,asa ca nu ma pronunt).

Acuma,stii parerea mea...

Am dat 200euro la Ginel aka power tech buzau,dar eu am avut si b5-ul softat tot la el si mi-a facut discount 100euro;toata treaba a durat mai bine de juma` de zi pt ca s-a tot ajustat softul,log-uri in mers,etc.

Eu ti-l recomand,mai ales ca are si dyno(e numai pt FWD din pacate),dar ramane de vazut daca ai chef sa faci un drum in buzau :)

Vezi ca la tine va fi nevoie sa distribuie altfel cuplul,sa fie la puterea maxima undeva de la 2600-2800rpm,altfel,pa ambreiaj;asta daca nu ai de gand sa-l upgradezi ;)

Eu am cuplul max la 2200rpm,dar si ambreiaj mai rezistent;de cand l-am schimbat,am facut niste plecari de pe loc in forta si pleaca mai bine,permitandu-mi sa plec mai sus in ture de pe loc.

Ultima editare: 20 Dec 2012
  8. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Hehe, mda, cum ti-am mai zis, acum o rumeg si vad pana la primavara daca ma bag sau nu, acum este frig si chiar nu am chef sa inghet cu sculele in mana, mi-a fost suficient ca la -3 grade sa dau bara fata jos din cauza intercoolerului spart...si nu o data ci de doua ori! Oki mesi de info si "keep in touch"

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    keep in touch ;) ;pana una alta il mai bazaim pe Ovi :)

10. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Nu stiu ce iti trebuie tie jante mai mari... arata foarte bine cu astea si sunt si practice. Si frumoase si originale.
    Softul asta la Ginel... parca imi face cu ochiul! :)
    Karol, roadtrip la Buzau? :p

P.S. Auzi... sa te scuzam ca ai masina murdara! Hai ca m-ai dat gata! Vino sa vezi cum arata o masina neagra in Romania! :)

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pai nu-mi mai trebuie jante pe 18,ziceam doar ca dpdv estetic arata mai bine :) ;ce nu-mi place e,ca avand ET-ul de 43 in comparatie cu cele pe 18 care aveau 35,stau rotile cam bagate inauntru.

Daca va hotarati cu Ginel,vb cu el sa va faca un discount ;)

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Printre ploi,merge spalata masina macar o data pe luna :)

Ultima editare: 2 Ian 2013
  13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nice ! Pune-i folie si pe fata!

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Mafia style? :)

Nu e ilegal?Cel putin aici este cu folie inchisa pe fata.

15. Gogu_00

Gogu_00 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4, 1.9 TDI, 116 caluti, 2001
    Ii si la noi..... dar te mai uiti? :) ... dai cu folie si pe fata, ii alta masina ;)

16. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Am derulat pana la pagina cu etrierii dar nu a intrebat nimeni. Cu franele astea de B7, incap jante pe 16(pe fata)? Cum e franarea fata de cele de S4 B5, avand acelasi diametru la discuri fata dar etrieri diferiti?

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Da,incap,dar sa aibe ET 42 ;)

Mai,nu asi putea spune ca e vreo diferenta in caz de franare de urgenta;motivul principal pt care le-am schimbat era ca aveam distantiere pe fata din cauza etrierilor si nu mai scapam de trepidatii puternice de la 100km/h in sus la franare,efectiv masina dardaia,sau poate erau etrierii de vina desi i-am curatat,gresat,le-am pus garnituri noi,draku sa-i ia,bine ca am scapat de ei.

O data cu schimbarea jantelor am scapat si de o usoara vibratie care o aveam numai la 80km/h,indiferent ca fostele au fost echilibrate,unghiul de fuga facut,tot tremura usor.

Acum am si eu in sfarsit parte de smooth ride :)

Ultima editare: 3 Ian 2013
  18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Iti zic eu Razvane, ca el e modest. ;)
    Este diferenta de franare. Evident, merita mai ales daca conduci mai agresiv.

19. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Foare frumoasa si aratoasa intradevar!
    Chiar nu strica cate un set de poze asa pentru update. Mai improspatezi memeoria cititorilor cu asa o masina frumoasa!

Legat de folie pe fata cu tot riscul eu as monta!

20. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Ce s-a intamplat la imbinarea dintre fusta si grila central-inferioara?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta