1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pai am specificat si de ala si vanzatorul a zis ca nu are :) si eram nedumerit ;chiar acum citeam pe alt forum de asta si s-ar parea ca cele fabricate in 02 dar model 03 nu-l au;voi deslusi misterul maine :)

2. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    A ta are.2004 nu are.

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Sa te mai lovesc o data: a mea e curat 2003, mai exact 03.03 si are. Sigur si a ta are. :)

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Si tu Brutus? :)

Eu cred ca se face o confuzie: sunt 2 tipuri de intinazator, unul hidraulic, altul mecanic. Eu am mecanic, care este inclus in kit.

Poza e luata de pe un A4 B6 fabricatie ianuarie-iunie 2003 dupa nr de inregistrare, cu intinzator mecanic.

Pun alta poza cu intinzatorul hidraulic pre 2002

Poza e luata de pe un passat b5.5 2001 cu intinzator hidraulic

Ultima editare de un moderator: 11 Feb 2013
  5. Alexyno

Alexyno 5th Gear Member

Locație:
    Prahova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI/96kw-131cp Quattro
    a mea are prima varianta postata de tine cel mecanic si e din 2002 inscrisa in 2003 deci cam ca a ta

6. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Am facut o confuzie.Eu nu am intinzator hidraulic pe distributie, ci pe accesorii.De la 2004 si cel de pe accesorii este mecanic.Scuze!

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cornel, la tine e la fel ca in prima poza din postul #884.
    De intinzator, intradevar, pe accesorii ma refeream ca e cu telescopul ala.

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    N-i bai,confuzii se mai fac :) ;intinzatorul la cureaua de accesorii este cu telescopul ala(nu stiu daca chiar e hidraulic),dar nu-l schimb,pare k,ci numai cureaua.

9. Alexyno

Alexyno 5th Gear Member

Locație:
    Prahova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI/96kw-131cp Quattro
    acel intinzator e actionat de un arc cel de accesorii...eu l-am schimbat...pe inna m-a costat 500 ron

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Azi s-a schimbat distributia:

-pe distributie nu exista amortizor hidraulic,s-ar parea ca numai masinile pre 2002 au asa ceva
    -amortizorul de pe cureaua auxiliara este hidraulic,nu exista pe arc;al meu era obosit,pierzand ulei,asa ca am fost nevoit sa-l schimb tot pe inna

Distributia fusese schimbata pe 02/2010,parcurgandu-se de atunci 54k km;cureaua era intr-o stare f buna,mergea lejer cei 90k km sau 4ani.

Pompa de apa pierdea antigel,era cu paleti metalici,nu mi-am dat seama ce marca era si nici nu stiu daca a fost schimbata o data cu distributia.

Dupa presiunea cu care a iesit antigelul la deconectarea furtunelor, mecanicul si-a exprimat parerea ca e prea putin probabil sa fie datorita pompei,ci garnitura :)

Am folosit antigel OEM G13 pt ca cica nu se mai fabrica G12 sau G12+

Ultima editare: 12 Feb 2013
  11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu se mai fabrica G12? :wtf: Dar G11 se mai fabrica?
    G13 ce culoare are?

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Il folosesc si eu cam de 6 luni de cand a fost inlocuit G12 ++. G11 si G12 nu se mai livreaza in reteaua Porsche. Culoarea este la fel. Uite asa arata

13. mik15

mik15 Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    VW Touareg 3.0TDi
    si G13 poate fi combinat cu G12 si G12++, nu-i nicio problema, si eu am cerut G12 si mi-au dat G13 si de abia acasa am vazut :)

14. nelutu_petrican

nelutu_petrican Silver Member

Locație:
    Târgu Neamț / Gura Humorului
    Masina:
    A4 B6 QUATTRO 2.5TeDeI , cel mai PROST motor.. dupa BLB bineinteles :), si alta marca din 3 litere
    E bine ca ai lamurit-o cu intinzatoarele pana la urma si ca ne-ai lamurit si pe noi. E de folos informatia pentru ca deseori se face si confuzia cu ala de pe accesorii.

Iar cu pompa aia de apa, inca o data se confirma ca degeaba o tot dau toti in sus si in jos cu Hepu (e singura care vine cu paleti metalici din cate stiu eu), tocmai datorita paletilor metalici, pentru ca ajunge sa curga foarte repede, nu tine nici macar cat e garantata cureaua. Nu esti un caz singular care da jos pompa Hepu care curge, chiar inainte de sfarsitul vietii curelei, nu mai spun de cei care o descopera abia cand umbla sa faca din nou distributia.
    Parerea mea e ca paletii aia metalici sunt degeaba, pentru ca si cei de plastic rezista foarte bine, nu am auzit de probleme cu ei, mai important e sa nu curga in 50 de mii.

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Thermotech are tot paleti metalici.
    Eu stiam ca e mai bine sa aibe paleti metalici, deasta mi-am pus si eu una tot cu paleti metalici.

16. nelutu_petrican

nelutu_petrican Silver Member

Locație:
    Târgu Neamț / Gura Humorului
    Masina:
    A4 B6 QUATTRO 2.5TeDeI , cel mai PROST motor.. dupa BLB bineinteles :), si alta marca din 3 litere
    E mai bine in sensul ca nu exista riscul sa se rupa efectiv, dar daca curge prematur nu mai e un avantaj, ba din contra. Bine, nu curge din cauza ca are paleti metalici, dar s-a dovedit pana acum ca in speta Hepu (cu paleti metalici) curge cam repede raportat la nr de km si mai ales raportat la alti producatori/OEM.
    Pana la urma cate pompe cu paleti "de plastic" (ca nu-i chiar plastic) rupti ai vazut pana acum?
    De Termotech nu stiam ca e tot cu paleti metalici.

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Pompa de apa OEM/prima echipare la tot grupul VAG este Hepu. Hepu face si cu paleti de plastic si cu paleti metalici. Pompa cu paleti metalici face si GK, Valeo, Termotech, etc.

18. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Din informatiile mele si pompa oferita de dealer(refuzata de mine, sunt si reconditionate,adica se vinde cu a ta la schimb) e cu paleti de plastic.

Eu am pus pompa Airtex de provenienta spaniola,paleti de plastic, cu garantie 3ani fara limita de km ca de asta am gasit de unde am luat kitu` de distributie :)

In ziua de azi,mai mult esti la ghici chiar si cu piesele luate de la producatori consacrati,nimic nu mai e ce a fost;suntem o societate de consum,punct!

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    In sfarsit am reusit sa-mi procur dvd-urile cu hartile pe 2013 cu speedcams;partea nasoala e ca nu te anunta auditiv cand treci pe langa camerele de viteza,ci numai iti arata pe harta locatia si nu prea stai cu ochii in navigatia,ca mai trebuie sa fii atent si la drum.

20. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Harta 2013 a fost lucrata ceva mai bine, chiar si pentru Ro.Stie de tot Bucurestiul(2011 stia, 2012 nu stia chiar tot Bucurestiul), stie aproape toate satele si comunele.La partea de camere nu cred ca stie ceva in Ro.Din cate am inteles, versiunea asta cu camere este modificata de baieti.Daca este asa, e bine, probabil pe viitor vom avea mai multe functii interesante.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta