1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just QUATTRO - A4 B6 1,9TDI AVF Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 11 Ian 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. cipri@n

cipri@n Bronze Member

Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    A4 Avant 2002, 1.9 TDI, 131 CP, AVF
    Cornel duci lipsa semnalului sonor? La Garmin ma stresa avertizarea si dupa cateva sute de km am tras pe dreapta si am dezactivato; ti-l imprumut daca ai nevoie :) ca si asa sta aruncat prin torpedou.
    In general camerele fixe apuc sa le observ in proportie de 80% restu lasa sa imi mai pozeze si ei masina daca eu nu am timp :) .
    Am si eu varianta 2013 de ceva timp si mi se pare destul de detaliata si am si Romania la un loc cu alte tari; nu mai sunt nevoit ca inainte sa schimb dvd-urile intre ele.
    Varianta cu speedcams pe care o am si eu este intradevar cum a spus si Catalin "tunata" de baieti. Deci probabil pe la anu vei avea si avertizare sonora.

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Stai linistit,ca am si eu un garmin nefolosit in torpedou :)

Am vrut neaparat varianta cu camere pt ca,se stie,in UK e plin de asa ceva,plus ca prefer cand calatoresc prin Europa sa fiu linistit,chiar daca am luat niste camere de-a lungul anilor,in special in Franta si nu am primit niciodata nimic.

Varianta cu camere e aparuta de vreo 2ani,poate si mai mult,dar la acea vreme era f scumpa,undeva la 100£ CD-ul;am cumparat ambele cd-uri,vest si est cu 30£ inclusiv transportul.

3. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Vezi de ce este buna navigatia AM!?:) Incarci ce varianta vrei, la mine e setata sa se intrerupa treptat muzica/radio, de la 800 de metri parca.

4. john7

john7 Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B7 1.9TDI BKE
    Exista un soft care creaza astfel de dvd-uri cu speedcams actualizate la zi si POI-uri noi. Din pacate el e pe bani, costa undeva la 90E. Uite aici un video cu ceva detalii.
    Pana una alta ne multumim cu versiunea 2013 speedcam care functioneaza perfect pe Romania, inclusiv la capitolul speedcam. Mie imi apar pe ecran toate camerele fixe din Brasov desi acestea nu sunt inca legalizate. Ca sa vezi la timp daca ai in cale o astfel de camera fixa, setezi harta pe position iar la zoom te duci undeva mai sus si astfel vezi cam ce urmeaza.

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
  6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Sa renunti la stergatorul de pe luneta?
    Pentru mine oricum e in plus, eu nu il folosesc si ma lasa rece prezenta lui, insa stiam ca tu il folosesti.

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pai,aici ploua des,dar in tara nu prea,asa ca devine destul de inutil :) ;sarind peste aspectul practic,ce parere aveti despre look?

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mie imi place cum arata fara.
    Ai gasit de cumparat dopul ala ce astupa gaura?

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
  10. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Sincer, la avant fara stergatorul ala e greu...
    A fost prima chestie care m-a deranjat: faptul ca se murdareste luneta ingrozitor cand ploua sau ninge.

Deci concluzie personala:
    E mai frumos fara dar eu nu as putea rezista fara sa vad in oglinda retrovizoare interioara cand ploua afara! Sa nu mai vorbim cand faci o parcare cu spatele!

Ultima editare: 2 Apr 2013
  11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    E chestie de obisnuita, eu sunt genul care nu ma uit in oglinda centrala si folosesc doar oglinzile laterale. Chiar si asa, daca vreau sa vad prin luneta oricat de murdara ar fi, tot se vede un pom sau un om.
    Daca esti dependent de oglinda centrala si vrei sa fie curata, nu iti anula stergatorul.
    Pe mine tocmai asta ma deranjeaza, asimetria creata de stergator, atat in pozitie pasiva cat si dupa ce stergi luneta murdara creand o fereastra curata si accentuand mai tare ca masina e murdara.

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pt parcare exista senzori parcare si camera marchariere :),asa ca nu-i bai.

Ovi,te bagi? :)

Ultima editare: 2 Apr 2013
  13. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Daca ai luneta murdara fii sigur ca si camera e la fel :) Mai ramaii cu senzorii sau daca nu ii ai cu ce are si un sofer de duba: oglinzile laterale

Sa nu ma intelegi gresit. Imi place cum arata fara dar nu cred ca as putea conduce :)

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Camera se sterge f usor si extrem de repede,plus ca,chiar daca e murdara lentila camerei,tot se vede destul de bine :)

Mihai,inca esti incepator cu avantul,ai timp sa te obisnuiesti mai mult cu el :)

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Sincer, am alte chestii pe care vreau sa le fac. Si toate implica adaugarea nu scoaterea de pe masina. Ti-am zis, stergatorul nu il folosesc, daca vreodata o sa vezi urma pe luneta e din cauza ca l-am actionat fara sa vreau. :)

16. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Atunci o sa fiu primul de pe forum care face asta,sa vedem daca si ultimul :)

17. cipri@n

cipri@n Bronze Member

Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    Cornel, gata ai renuntat la retrofit aero :)? Eu unul nu as renunta la stergator, din moment ce il am il vad folositor chiar si dupa aproape 5 ani de avant;). Pe deasupra mi se pare ca este si cam mult de munca pentru a renunta la ceva. Deci vorba lui Ovidiu pana la urma mai bine adaug ceva decat sa dau jos.

18. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    M-ai tinut minte cu retrofitul de aero :)

In cazul meu,masina are folie pe luneta,plus ca tin perdeluta ridicata in permanenta,ceea ce se traduce aproape prin inutilizare a vizibilitatii prin luneta.

Intamplator am gasit link-ul cu masina de Norvegia fara stergator si recunosc ca mi-a placut f mult;deaja mi-o inchipuiam pe a mea fara :)

Cat despre a da jos stergatorul si motorasul,15min de munca lejera ;)

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Eu m-am chinuit vreo 15 min sa pun inapoi plasticul de pe interiorul haionului. Daca nu i-am umplut frigiderul la neamtul care a gandit fixarea lui...
    Ma ingrozesc ca daca o sa pun camera pe mers inapoi iar trebuie sa il desfac...

20. cipri@n

cipri@n Bronze Member

Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    Am memoria buna :p. Si eu am folie, chiar destul de inchisa ca nuanta dar tot mai arunc cate un ochi si in oglinda retrovizoare. Cred ca vei avea mai mult de 15 minute, am desfacut de mai multe ori prin acea zona si are dreptate Ovidiu cu sistemul de fixare care este putin caraghios. Si mai ramane o chestie ; involuntar tot mai actionezi maneta si apa unde ajunge? Deci mai demontezi roata, carenajul etc. :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta