1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Kit brate directie A4 B6 - discutii - achizitie, coduri si recomandari

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de coppersink, 1 Iun 2010.

1. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    multumim ady, cel mai simplu ar fi daca ne-ai da niste preturi pt kitul de brate pe producatori diferiti si pe original (cu semnul audi pe ele), mie de ex. pt a4 b6 2003, 2.0i, alt, 130 cp. Eu as avea nevoie de bratele superioare, toate 4, eventual pretul pe bucata. Ma interesa tot kitul in ideea ca este mai ieftin. Banuiesc ca la alte b6 sunt aceleasi brate.

Cristache Mihai apreciază asta.
  2. ady_uxb

ady_uxb 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    Audi A4 1.8T AJL 98'
    brat suspensie, Parte montare axa fata sus, Parte montare fata stanga, nr.buc. necesare 1
    with bearing and joint
    trw - 250
    oe - 512,19 RON

Brat, suspensie roatacontrol armfonta de aluminiu; brat suspensie; Parte montare axa fata sus; Parte montare fata dreapta; Masa 0,474 kg; nr.buc. necesare 1;

trw - 250
    oe - 512.19

lungime 364 mm; Diametru interior 12,0 mm; Filet ext. M 12 x 1,5 mm; Lungime filet 22 mm; fonta de aluminiu; brat suspensie; Parte montare axa fata jos; Parte montare fata; Parte montare pe ambele parti; Masa 1,440 kg; nr.buc. necesare 2;

trw -390
    oe- 826.77

3. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Sa inteleg ca te ocupi cu piese auto?Nu de alta,dar pretul mi-se pare incredibil de mare la un brat superior OEM.La reprezentanta pentru masini mai vechi de 5 ani(sper sa nu gresesc) avem 25% reducere acum.Eu am platit pe un brat OEM(Lemforder,dar cu sigla audi) 230 Lei acum jumatate de an.Unul lemforder era 210 lei.

4. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    asa e catalin, pt masini mai vechi de 5 ani avem reducere 20%.
    Cel putin la Bv atata au zis ca este, poate in alte parti 25%, nu stiu, saptamana trecuta am aflat.

5. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte

le-am luat de la autonet pt ca am contract cu ei, si nu cred sa aduca ei contrafacute

6. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Se poate sa fie 20%,nu stiu exact.Insa chiar si 20% reprezinta o reducere substantiala de cele mai multe ori,sau poate face diferenta intre pretul pe original si pretul AM.Eu prefer piesele pe original,insa daca stiu producatorul de prim montaj,iar diferenta de pret este mare,aleg producatorul.
    Autonet este un importator mare,nu cred sa se complice cu piese contrafacute.Nu mai suntem nici noi romanii asa fraieri incat sa ne prosteasca toti cu facaturi.Mai grav este ca am intalnit un caz in care o piese OEM nu s-a potrivit pe masina,desi trebuia 100%

Ultima editare: 21 Noi 2010
  7. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    nu stiu unde ai gasit brat OEM cu 230 lei dar in Bv este 506 lei bucata. Ma refer la cele superioare.

8. danyynad 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a4 1.9 tdi 2004 07///BKE
    pret pv2

directie.png

9. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    o parere despre kitul de brate SWAG?

10. mitu83mdr

mitu83mdr 5th Gear Member

Locație:
    Drăgășani
    Masina:
    A6 C7
    Am pus eu in ianuarie 2010 kit SWAG. 16 mil cu manopera inclusa. Am schimbat tot atunci si telescoapele (SACHS). Am facut 25000 km si vad ca acum a inceput sa-mi bata ceva pe dreapta cand cade roata in groapa.
    In concluzie nu sunt prea multumit de alegerea facuta.

11. by_virgilio

by_virgilio 1st Gear Member

Locație:
    focsani
    Masina:
    audi a4 avant 19 tdi 136 hp 07/06/2005
    cat ma costa toate bratele pe fata ......ce amortizoare sunt bune ...alea pe gaz sau pe ulei?

12. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    asa am auzit si eu ca tin atata cat si costa. Mersi pt confirmarea a ceea ce banuiam si eu. Eu am ales varianta TRW sper sa fie ok. Si inca ceva, nu se merita sa dai jos ceea ce e original pe masina si este inca bun. Asta cu toate bratele la pachet (kit complet) e o mare pacaleala. Insa tind sa cred ca la alea scumpe nu e asa.
    Virgilio, depinde ce brate pui. Vrei sa fii toata ziua prin service sa schimbi brate, iti cumperi no name sau febi, swag, talosa, atp, sidem, moog......etc care nu sunt asa rezistente, de unde si pretul lor foarte mic. Cel mai bine pui originale dar sunt ffff scumpe. Bratele de sus pe original cam 400 lei bucata, dar sunt bune si TRW, LEMFORDER (astea vin si pe masina din fabrica), acum ca nu scrie audi pe ele probabil nu sunt asa fiabile dar nic ca cele ieftine nu credca sunt.
    Cel mai bine vezi ce brate sunt cu probleme si schimba-le doar pe alea. Mai bine le iei la bucata daca nu-ti permiti un kit bun si scump si investesti pe parcurs

Ultima editare: 14 Feb 2011
    tasefin apreciază asta.
  13. harfo_79

harfo_79 Bronze Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi Avant B6/A4 1.9 TDI / Audi Avant B9/A4, 2.0 TDI Black&White
    eu am pus TRW dar au pe ele sigla AUDI - brate inferioare, cele pe care se prinde telescopul. unul a fost achizitionat din germania si unul pe casco. foarte multumit, primul, cel pe casco are deja 70.000 km si e super ok. nu mai stiu dar parca pe masina tot asa ceva am avut.

Ultima editare de un moderator: 17 Feb 2011
  14. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    TRW este echiparea de fabrica. Am mai auzit si variante de Lemforder dar altceva sigur NU. Acum ca bratele TRW au sigla audi pe ele, costa dublu si ceva la pret. Probabil o fi diferenta intre ele, dar nu cred ca astea fara sigla audi sa tina de doua ori si ceva mai putin decat cele cu sigla. Alte marci probabil DA.
    Ramane sa vedem cum se va comporta TRWul fara sigla audi pe ele.;)

15. harfo_79

harfo_79 Bronze Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    vezi ca pe ebay gasesti brate trw cu sigla la preturi fara concurenta. eu de acolo am luat unul si am dat 35 sau 40 de euro cu tot cu transport. depinde de noroc, nu gasesti tot timpul.
    aici ai rezultate pentru brate/kit-uri pentru audi, noi. te uiti pe acolo si vezi ce gasesti.

Ultima editare de un moderator: 17 Feb 2011
  16. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    mersi mult de informatie si ajutor, le-am schimbat deja, am pus trw.
    Bratele sup au fost cam 200 lei bucata, un pic mai mult ca in alte parti dar a compensat cu manopera ieftina. Sper sa tina cat au tinut astea originale. Toate aveau bucsile crapate, in rest nici un joc.

17. harfo_79

harfo_79 Bronze Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    am o intrebare: cum se manifestau daca bucsile erau crapate dar nu aveau joc?
    e un pic off topic dar sunt curios ca si eu am un gremlin prin zona si vreau sa il prind.

Ultima editare de un moderator: 18 Feb 2011
  18. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    nu e fixa directia, parca e larga sa zic asa din toate incheieturile. Mai exact daca iei un viraj mai strans si nu foarte incet si exista ceva denivelari, simti masina cum pierde din aderenta, ai senzatia ca sare pe asfalt. Plus de asta o usoara trancaneala la denivelari, aproape de neobservat.
    Chiar nu ma deranja, dar mi-au zis ca daca nu le schimb pe cele sup o sa-mi afecteze si bratele de jos, care sunt ceva mai scumpe.
    Acum parca e alta masina, zici ca e noua, asa se simte.

19. harfo_79

harfo_79 Bronze Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    aha, la mine directia e precisa dar uneori am acele zgomote usoare la denivelari, desi pot trece peste aceeasi denivelare de 2 ori, o data se aude o data nu...
    ma rog, merci de info si scuze de OT

20. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    n-ai pt ce, s-ar putea sa fie si de la bieletele antiruliu. Ce e nasol la ele, este ca nu se vad daca sunt stricate, dar e bine de schimbat si alea. Nu sunt asa scumpe 100 lei. Poate e doar cauciucul mai moale si atunci nu-si mai fac treaba ca unele noi. Asa am avut eu bucsile de la bratele inf.
    Asta e cel mai nasol cu suspensia de a4/passat. Nu prea se preteaza la craterele ce le avem noi peste tot in tara.

Distribuie pagina asta