1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Kit brate directie A4 B6 - discutii - achizitie, coduri si recomandari

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de coppersink, 1 Iun 2010.

1. harfo_79

harfo_79 Bronze Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi Avant B6/A4 1.9 TDI / Audi Avant B9/A4, 2.0 TDI Black&White
    sa nu ne pripim: si eu am montat TRW si sunt foarte multumit. ma rog bratele sunt OEM, doar ca sunt produse de TRW ca si cele originale si eu am zilnic de facut un drum destul de nenorocit.
    problema este ca eu am jantele originale pe 16, anvelope conforme cu recomandarea producatorului, suspensie originala, deci nu am modificari care sa induca efort suplimentar asupra suspensiei si trenului de rulare.
    spun asta deoarece orice modificare adusa trenului de rulare, peste recomandarile producatorului duce la uzura premautura a suspensiei si elementelor trenului de rulare. sincer nu stiu cat de sigure sunt aceste modificari dar sunt sigur de stress-ul pe care il induc elementelor suspensiei, totul de dragul modei ca sa zic asa.

Ultima editare: 25 Iun 2011
  2. gabriel87

gabriel87 4th Gear Member

Locație:
    Linz Austria
    Masina:
    Audi A4 B6 1.9 TDI 130CP 2003 AVF S-line
    Da este adevarat ce spune harfo. Daca folosesti jante supradimensionate:18,19 etc., stresul este mai mare pt brate, caseta directie, frane, etc. si este normal sa apara uzura prematura.
    Desi si eu am jante pe 17 incerc cat pot de mult sa ma mentin in standarde si recomandarile producatorului, sa am o viata lunga la masina.

3. weaselciuy

weaselciuy Silver Member

Locație:
    Bacau
    Masina:
    Audi A4 B5 Facelift 1.6i AHL
    pai da, bratele suporta primele vibratii, apoi ajung la amortizor/arc .

Un tovaras pe o skoda octavia a pus de la 16 ->19" si in 8000km a inceput sa ii bazaie pompa servo.

4. pcmarius

pcmarius 6th Gear Member

Locație:
    Canada
    Masina:
    Audi, Allroad, 2.7 BiTurbo, 250cp
    ACuma depinde si latimea cauciucului, spre ex eu am 215/50/17" si este destul de comfortabil, inainte aveam 235/45/17 si zguduia destul de tare jantele plus ca volanul se invartea mult mai greu pe loc( la parcari), cele de iarna sunt 195/65/15" pai invart volanul cu 2 degete :).
    Cele mai recomandate sunt de 16" , toata lumea zice asta.

Aprp, azi mi-am 2 brate inferioare de la reconditionat pivotii au iesit briceag. Sapt viitoare duc si capetele de bara. Sunt curios cat o sa tina.

Ultima editare: 25 Iun 2011
  5. sportline Junior Member

Locație:
    Bucuresti - sectorul 6
    Masina:
    avf, 2004
    Am montat pe masina in urma cu 20.000 km pe stanga 2 brate superioare si pe dreapta 1 brat inferior, toate Lemforder si deocamdata e liniste :) . Daca aveti bani luati Lemforder si nu mergeti la ghici.
    Bafta!

6. Nepotu66

Nepotu66 4th Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    A4 B6, 2.0 ALT
    Fara a mai deschide un nou thread, intreb aici. In urma accidentului care l-am avut, mi s-a rupt roata dreapta nu mai e nimic intreg. Ca si mecanica bratul de directie cu suspensia este la fel atat la benzinare cat si la diesel (ma refer strict la B6) ? Va intreb pentru ca stiu ca difera tragerul si radiatoarele.

7. sportline Junior Member

Locație:
    Bucuresti - sectorul 6
    Masina:
    avf, 2004
    Da, este acelasi tip de articulatie multilink.

8. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Schimbati amortizorul apoi puneti Lemforder,Trw,Febi,Mapco,Swag,Quinton Hazel,Moog ce doriti voi, toate sunt ok desigur cu cateva exceptii doar si acolo lucreaza oameni :) Bratul nu are rol de amortizare asta nu se intelege,bratul preia rolul amortizarii cand amortizorul este dus.

Inainte sa dai o caruta de bani intreaba'te "Oare cand au fost schimbate amortizoarele?!''

Ultima editare: 10 Ian 2012
  9. alexanderB6 Junior Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a4 ,1.9 TDI 2003
    Salut , vad ca nimeni nu a ridicat problema bratelor after-market lemforder , referinte am cerut anumitor asa zisi cunoscatori si mi s-a spus ca e acelasi lucru cu kit`ul original numai ca nu au sigla audi pe ele :) Ce parere aveti ?

10. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    Asa este, in principiu sunt cam acelasi lucru. Unii spun ca bratul original tine de 2 ori mai mult dar oricum nu se justifica diferenta de pret doar ca are sigla audi. De preferat cu sigla audi, dar sunt bune si fara sigla daca sunt Lemforder sau Trw. Mai bune ca astea nu sunt decat cele cu sigla, tot Trw sau Lemforder, apoi urmeaza restul marcilor.

Ultima editare de un moderator: 17 Ian 2012
  11. LuChIaN0

LuChIaN0 Gold Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A4 1,9 tdi 116 CP AJM 2001 B5 (facelift) DUK
    In legatura cu kitul de brate ce recomandati ??? meyle, trw, lemforder, mapco, mog ???......

Ultima editare de un moderator: 17 Mai 2012
  12. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Eu as mergepe Lem. dar depinde si de buget.

13. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    1. Lemforder
    2. TRW
    3. Febii (bunicele)
    4. Restul (calitate foarte slaba)
    5. DE EVITAT NO NAME si unele cum ar fi: QWP, LINEA, Swag (la ei e loterie ceea ce cumperi - poti gasi in cutie de swag de la febi, trw la brat original !!!! ei nu sunt producatori ci doar ambalatori) ...etc

14. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    Eu nu recomand trw...

15. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    daca nu recomanzi trw inseamna ca ramane doar optiunea lemforder. Restul sunt mai slabe ca trw.

16. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

Eu unul as merge pe Meyle HD .

17. dhanutz

dhanutz 1st Gear Member

Locație:
    focsani, vrancea
    Masina:
    audi a4 b6 2002 1.9 tdi
    Set brate fata

Stima! Oameni buni o mare rugaminte am la voi! In urma cu doua zile am fost la un mecanic cu masinuta mea si in urma unei ample verificari d-nul mecanic mi-a dat o veste grozava, trebuie sa schimb tot ce tine de bratele de pe fata, pe ambele parti. Ce kit de brate recomandati dintre moog, febi si trw fiind mai accesibile ca pret.Multumesc!:banghead:
    Si daca exista vreunul dintre voi care are posibilitatea de a aduce din afara tarii noastre kit lemforder , va rog nu ezitati sa-mi spuneti!

18. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    In ordinea inversa enumerarii marcilor de catre tine :). Pentru Lemforder intreaba si la colegul tucudean, vezi ce pret are la ele. Pe "afara" cel mai ieftin kit Lemforder l-am vazut la 429 Euro la care se adauga transport in RO, asta daca vrea neamtul sau firma respectiva.

19. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    lemforder, trw, febi si restul, cam asta e ordinea. Lemforder de la noi din magazine sunt ok, atentie la TRW sa nu fie contrafacute ( sa fie stantate ). Febi sunt bunicele la cat costa insa nu o sa se compare cu lemforder niciodata, ca si durata de viata.

20. lowlife

lowlife Audi Expert

Locație:
    Craiova
    Masina:
    B6 1.8T 150/210 @ 200/330, B6 1.8T 150/210

Distribuie pagina asta