1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Kit brate directie A4 B6 - discutii - achizitie, coduri si recomandari

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de coppersink, 1 Iun 2010.

1. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    eu as merge pe Lemforder. Nu recomand TRW, am cumparat noi si au tinut fix 10.000 km pe dreapta si 15.000 pe stanga. Este vorba de bratul superior dinspre caroserie. Mi se pare extrem de putin in conditiile in care un brat original de pe masina, din fabrica, tine si pana la 200.000 km .
    Daca TRW a tinut atat, probabil bratele care sunt cu 700 lei tot kitul tin pt 2-3 gropi, mai mult nu cred.
    Referitor la Meyle HD am auzit ca ar fi bune (spre ca mai bune decat TRW) insa stii cum este, pana nu le probezi nu te poti lua dupa parerea unora si altora.
    Pana acum pt mine vor exista doar brate Lemforder, restul sunt niste mizerii care te vor face sa cheltui mai multi bani si timp prin service-uri.

2. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Daca este o problema din fabrica prinde joc pivotul,eu am 40 de mii de km 80% kit Trw si 10% ebay nu bate nimic.:)
    Am o precizare:arcurile+amortizoarele schimbate fata-spate in prealabil.

3. sandrei_m

sandrei_m 1st Gear Member

Locație:
    Ireland
    Masina:
    A4,B6, 1.9,2002
    Am revenit din nou, deci m-am hotarat, o sa iau acest kit de brate:http://www.ebay.ie/itm/310299092573?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 , si asta de frane:http://www.ebay.ie/itm/390730193045?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649, numai ca asta de frane, nu stiu daca e ok cu masina, pentru ca e specificat numau 1.8 turbo si eu am 1.9, ar fii vreo problema?
    Ma gandesc sa iau acest kit pentru ca momentan nu sunt in tara si nu sunt drumuri asa rele aici si banuiesc ca o sa ma tina:)

4. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Daca tot vrei sa iei un set de "petarde", vorba unui coleg de pe aici, atunci nu mai cheltui in plus 100 de euro. Ia alea cu 120-130 de euro (Atec si altele), deoarece este aceeasi calitate cu Mapco.

5. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    iulian_1976, 40.000 km dar nu pe drumuri romanesti, ai vrut sa spui, nu?

6. sandrei_m

sandrei_m 1st Gear Member

Locație:
    Ireland
    Masina:
    A4,B6, 1.9,2002
    Gata am schimbat bratele, dar nu toate ci doar cele uzate mai tare, am pus Delphi la recomandarea unui mecanic de aici in total 6 brate nu stiu exact cum se numesc, plus placute frana fata si senzor presiune aer contidionat si freon, in total 800 euro cam scump dar acuma sa vedem cat o sa tina bratele. Merci de sfaturi dar banul isi spune singur cuvantul.

Ultima editare de un moderator: 17 Mar 2014
  7. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    sper sa te tina delphi la recomandarea mecanicului

8. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    In jur de 5 mii de km in Romania din cei 40 de mii ,observ o imbunatatire a calitatii drumurilor in extraurban si in Romania.

9. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    asa este, in extraurban drumurile sunt bune, in orase mai sunt denivelari si gropi plombate aiurea care le simti chiar daca ai roti de 16 sau 17. Am luat si eu niste gropi pe superbul DN1 la imbinarile de la poduri, in rest drumul impecabil, Bv-Ploiesti

10. El_BambU 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 , 1.9 TDI , 2002
    Salutare,
    Am si eu o nedumerire , am gasit un kit de brate din gama VAG fabricate in Cehia la pretul de 950 ron , altul din gama Autotehnic la pretul 750 ron si sunt nedumerit in legatura cu ele , ce ma sfatuiti?
    Am un buget de 1000 ron , in calitate de cunoscatorii , stiti ceva mai bun?
    Multumesc.

11. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    le poti incerca dar ganeste-te ca poate o sa te coste mai mult cand tragi linie daca iti vor pica repede, plus manopera de 2 ori, plus umblatura prin service, timp, bani si nervi .....
    Parerea mea e sa schimbi doar bratele cu probleme, mergi pe brate Lemforder, nu da jos brate bune de pe masina, mai ales ca poate unele din ele sunt originale si fara probleme.

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    El_BambU Da, sa nu le cumperi. Fa un efort si cumpara TRW sau Lemforder. Bafta.

13. El_BambU 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 , 1.9 TDI , 2002
    Momentan nu dispun de acel buget , am vazut ca TRW costa undeva la 1700 ron si Lemforder peste 2000 de ron , sincer mi se pare cam mult , altceva in afara de astea 2 ce m-ati sfatui sa cumpar .
    P.S : Maxim 1000 ron este bugetul de care dispun .
    Multumesc.

14. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Atunci, asa cum zicea Marius mai sus, verifici foarte bine care din brate sunt cu probleme si le schimbi doar pe acelea, dar tot cu Lemforder sau TRW. Pentru "low cost" se pare ca cele mai fiabile ar fi Meyle HD.
    Pentru ATP si altele asemenea, din experienta iti spun ca m-au tinut un an, aprox. 10.000 km.

15. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Atentie si la bratele TRW contrafacute de pe piata, care nu-s chiar TRW, dar aceasta este alta discutie. Mie, asemenea brate TRW, mi-au tinut 10000 km, aproape 2 ani. Daca nu scrie TRW in relief pe ele, nu le cumpara. La mine era scris TRW, pe brat, punctat, nicidecum cum scria pe bratul TRW original. Pe bucsi scria TRW, insa ce folos. Explicatia lor a fost, ca sa nu am dubii ca sunt ok, insa cat au tinut a dovedit altceva.
    Intr-un fel a fost o experienta buna pt mine, sa nu mai aud de ei, mai bine mai pun diferenta de bani intre TRW si Lemforder si stau linistit.
    Am Lemforder pe masina de aproape 3 ani si zici ca acum le-am pus pe masina, ca noi se prezinta.

Ultima editare: 22 Mai 2014
  16. cristian_61

cristian_61 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    audi A4,131 cp, AVF, avant
    Eu am ajuns la 240k de km si urmeaza sa cumpar un kit de brate. O sa merg pe Lemforder pentru kit dar intrebarea era: daca schimb anumite piese uzate cu unele noi, le las pe cele care sunt ok (dar o uzura minima tot au), nu se creeaza un "dezechilibru" adica nu vor fi unele afectate mai mult decat altele dupa un anumit rulaj dat fiind faptul ca nu sunt toate noi ?
    Merci

Ultima editare de un moderator: 4 Iun 2014
  17. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Daca ai buget pentru tot chitul, atunci schimba tot si ai scapat de griji. Daca ai deja km astia, uzura exista, nu se poate sa mai fie "ca noi". Discutia cu schimbul pe bucati era mai mult pentru cine nu dispune de toata suma necesara achizitionarii unui chit complet de calitate, care e destul de consistenta.

18. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    si eu recomand la fel, daca ai bani de tot kitul lemforder, nu ezita avand in vedere nr de km. Acum depinde si pe ce drumuri ai facut km astia. In Germania probabil bratele originale nu au probleme nici la 400.000 km

19. cristian_61

cristian_61 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    audi A4,131 cp, AVF, avant
    am sunat la repr. Audi , pbv2 , si mi-au spus ca nu exista kit brate directie ci doar repere individuale, asadar pretul pt tot ce inseamna brate directie este de ..8600 ron - 20 %...vro 6800 ron

20. drogas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B6 1.8T AVJ 2002
    Da... si eu am fost pe la ei si incercau sa imi vand bieletele lor antiruliu care costa 230 ron bucata in conditiile in care aftermarket Lemforder sau TRW costa vreo 70-80 de ron bucata, acelasi furnizor care echipeaza si piesa OEM .

Sfatul meu e sa analizezi bine pivotii bratelor, daca sunt dusi schimba cu ceva aftermarket ( eu am pus capete de bara SWAG, bielete antruliul le-am bucsat cu bucsi Mapco) totul e ok nu ma plang doar ca de banii aia cumperi o masina de Anglia...

DAca pivotii sunt buni merita sa bucsezi bratele cu o bucsa aftermarket ieftina si sa mai tragi de ele pana se uzeaza si pivotii.

Solutii sunt, trebuie sa ai rabdare si sa cauti unde trebuie.

B6 nu mai e o masina care sa o plimbi prin reprezentanta si in nici un caz sa iei kit de brate la 6800 de ron...

Distribuie pagina asta