1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Lansare Fiat 500 (Cinquecento)

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de Adrian, 5 Iul 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Adrian

Adrian Administrator Staff Member

Locație:
    Earth
    Masina:
    cu gandul la un Audi A8 W12 450hp ;)
    Zilele acestea, la Torino, Fiat a prezentat noul model 500 in fata a mai mult de 7000 de invitati, incluzand mii de dealeri auto si jurnalisti. Modelul original 500 a fost lansat exact cu 50 de ani in urma, iar modelul prezentat se doreste sa pastreze reputatia buna creata in decursul acestor ani.

Vor fi disponibile trei motorizari pentru noul minicar, toate fiind Euro 5. Acestea includ un motor 1.2L - 70 cai putere, cu o emisie de dioxid de carbon de 119 g/km, 0-100km/h fiind atins in 12.9s. Acest motor e urmat de un motor diesel 1.3L Multijet si un alt motor pe benzina 1.4L 100 cai putere. Motorul diesel Multijet are un consum foarte redus, de 3.7 l/100 km, avand 75 de cai putere si un cuplu motor de 145Nm.

Noul Fiat 500 va dispune in interior de un sistem de control al calitatii aerului si sapte airbag-uri in pofida pretului redus.

Sursa: MotorAuthority

2. alex.petrariu

alex.petrariu Gold Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Audi A8 4.2 quattro 2004 / Audi A4 2.0i 2001
    Nu-mi plac masinile mici.

3. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    urita masina,imi aduce aminte de dacia 500 sau cum se numea?! poate schimba loganul si vor scoate noua dacie 500:)

4. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Ador masinuta aia.E deosebit de simpatica si frumos realizata.Daca ar costa pana in 10.000Euro si maine mi-as lua-o, binenteles, pastrand pentru Extraurban Audi A6;)

5. dorutzu

dorutzu Silver Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    1.6 + 2.0
    Am vazut zilele aste un FIAT 500 in Suceava, pe langa distribuitorul FIAT de la noi.
    Impresia mea: o masina mica mica cu un design ciudat.

6. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    e foarte tare jukria! imi place!

7. Niwi

Niwi 5th Gear Member

Locație:
    SUA (satele unite ale Almăjului )
    Masina:
    pe jos
    nici mie nu imi plac masinile mici dar daca chiar ar trebui sa-mi iau una........mini one

8. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Fiat 500 a fost o masinuta foarte indragita la vremea ei si are foarte multi fani. Taica-miu mi-a zis ca stie un nene care pe langa mertzan are si un Fiat 500 in garaj, dar Fiat-ul il are de cand era el tanar si nu l-ar vinde pe nimic in lume. Mai degraba vinde mertzul decat jucaria asta. Asta nou ce sa zic? Nu arata foarte bine spre deosebire de Mini, dar s-ar putea sa-i fie un concurent serios. Mai ales din punct de vedere al pretului.

9. Eugen

Eugen 2nd Gear Member

Locație:
    Chisinau
    Masina:
    A6 C6
    Am mers cu un Fiat 500 zilele trecute :) Ma fac claustrofob in ea. E frumoasa, are multe functii, motoare bune, inclusiv unul de 100 HP, dar... nu ma tenteaza. Si mai are si un pret de ti se urca parul pe spate: 13000 EUR. La banii astia imi iau un Lancer X.

10. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    Nu imi place absolut deloc aceasta masina , oricum Fiat ete renumit din punctul meu de vedere in masini care nu au nici un Dumnezeu . Exemplu Fiat Multipla cea mai varza masina pe care am vazut-o vreodata :banghead:

11. cosminm

cosminm 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A5 3.0 V6
    fiat multipla stiu ca a fost votata cea mai urata masina din istorie :)

oricum fiat 500 mie mi se pare tare simpatica, desi eu nu prea sunt in targetul ei :P

12. stefy 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A6 quattro 3.0 TDI
    ....si mie imi place masinuta..... :)

13. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
  14. adrian25

adrian25 5th Gear Member

Locație:
    bucuresti / piatra neamt
    Masina:
    80
    mi se pare destul de sifonat q7, la impact cu o asemenea jucarie, habitaclu e intreg, dar masina varza, ma asteptam inainte de test sa aiba doar ceva usor indoiat, gen spoiler spart, capota si radiator stramba, dar..... cum o fi la acelasi impact cu o toyota hilux, grand cherokee, etc...

15. andrein

andrein Bronze Member

Locație:
    piatra
    Masina:
    Audi
    ehh e posibil sa fie tot cam aceleasi daune ..adica cel putin habitaclul sa nu fie afectat. Acuma se pune accentul pe structura fagure ..adica sa se strice toata masina ..dar pasagerii aibe cat mai putin de suferit !
    O sa vedem in curand si teste cu masini mai mari ..cine stie fiat asta ..o fi buturuga mica :)

16. cosminm

cosminm 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A5 3.0 V6
    eu zic sa spuneti merci ca astia au facut animalul ala de Q7 sa preia asa frumos forta unei lovituri cu o masina mai mica...ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca faceau din el un "tanc"... orice impact cu el si erai papa.

din aceeasi categorie: Mercedes S-classe VS. Smart :) http://www.youtube.com/watch?v=HPdEWLnAQr0

17. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta