1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Litrometrul rezervor - sonda combustibil - pompa din rezervor - becul ramane aprins - A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de SERGIU101, 7 Ian 2009.

1. dorru

dorru 6th Gear Member

Locație:
    Berzovia
    Masina:
    A4B8 CAGA 2.0TDI, 143 cp /2009
    robert_bv Salut,
    Daca ar fi din cauza ceasului iti poti da seama daca ii faci un output test pe instruments ( canalul 17) cu vcds. Eu aveam probleme de fiecare data cand puneam cate o frana mai brusca ( acum ma gandesc ca din cauza franei combustibilul balanganea in rezervor si automat misca plutitorul care intrerupea circuitul pe placa.
    Iti spun cum am facut eu. Am scos litrometrul de pe corpul pompei. Apoi am scos tija metalica din piesa aia de plastic ce culiseaza pe placa. Acolo vei vedea ca exista o lamela metalica cu doua capete ce culiseaza pe placa ( sus --- jos) in functie de nivelul combustibilului din rezervor. In cazul meu nu mai exista parghie suficienta incat sa tina acea lamela lipita de placa si astfel cele doua capete ale lamelei nu mai faceau contant permanent cu placa. Nu mai stiu exact dace este vreun arc acolo dar cumva am reusit sa fac parghie si astfel lamela sa stea si sa faca contact cu placa. Daca te pui si desfaci cu siguranta iti vei da seama cum sa rezoli cu acea lamela. ASA am rezolvat eu. Sper sa -ti fie de ajutor. Cu cateva posturi mai sus colegul Csabia4b5 explica in detaliu si cu foto procedeul.

Tudoro9 apreciază asta.
  2. robert_bv 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    audi a4 1.6 2001
    dorru. Salut exact ce a facut si csabia am facut si eu si degeaba...am luat litrometru nou si cand lam montat surpriza ca tot nu imi arata nivelul. Cu vagul am facut un test pe instrumente si a iesit bine. Astept sa ajung din cursa si sa vad ca are un coleg tot un a4 benzina si sa vad cu bordul lui daca mai face figuri. Ce am vb cu baieti aia la capitala am inteles ca ar avea un procesor care se duce de rapa. O sa vad ce rezlv. Ms inca o data de ajutor

3. Balan Robert Marian 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    Audi A4 B5. Motor 1.9 tdi Ajm .An fabricatie 2000
    Bună! Am un Audi A4 B5 motor 1.9 tdi 116 cp (AJM) An fabricatie 2000 ...vreau sa dau rezervorul jos si nu stiu cum...Îmi poate explica cineva?

4. coco_catalin

coco_catalin Gold Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Audi A4 B5 / 1.6 ADP / 101 CP / 1997
    De ce vrei sa-l dai jos? :think:

Distribuie pagina asta