Buna. Stie cineva sa mi explice cum reglez lumina la interior? Am achizitionat in iulie Q3 2015 , aveam aprinse luminile inclusiv in jurul boxelor si am observat ca nu mai sunt. S ar putea la revizie sa fi umblat din greseala sau chiar eu, dar nu am gasit in manual cum rezolv. Ms mult
In manual cum scrie ca se face setarea luminlor ? Nu ai gasit scris in manual asta ? Il "iei" de aici: myaudi.com. Te inregistrezi si descarci manualul de utilizare si intretinere. Uite aici un clip pentru A4 B9: Incearca si vezi daca poti seta si tu la fel din MMI. Sigur din MMI trebuie sa poti face setarile daca tu spui ca ai avut ambient light activat Mai este ceva foarte important de care trebuie se tii cont. Cand se intra cu masina la reprezentanta sa poate face un update de catre fabrica fara sa fi notificat/instiintat adica fara sa iti fie adus la cunostinta si pot dispare anumite setari sau functii care inainte erau active. Dac aasa s-a intamplat te sfatuiesc sa mergi la cineva care se pricepe si sa vada acel cineva daca in Green Menu = Hiden Menu a ramas activata functia Ambience Lighting sau Interior Lighting sau cum ai tu denumirea in MMI, exact ca in acest clip: Mare atentie cine si cum "se joaca" in Hidden Menu = Green Menu pentru ca iti poti transforma MMI intr-o "caramida" si inclusiv iti pui "pe butuci masina" Mergi la un profesionist in codari si diagnoza (gasesti asemenea colegi in aria de prestari servicii). Tot ce ti-am scris eu tu trebui deja sa stii si cum sa procedezi. Inca ceva: te rog, sa modifici/completezi profilul tau cu masina ce o detii (in speta Audi), adica: tipul masinii, model, an de fabricatie, tipul motor/capacitate cilindrica si obligatoriu cod motor pentru ca data viitoare, daca mai pui intrebari, sa nu stam sa ghicim despre ce tip de masina si motorizare vorbesti. Uita-te la profilul meu si ai sa intelegi, cum trebuie sa arate si profilul tau. Multumesc.
Salutare, Pentru un Audi Q3 (F3) an 2023 se poate face retrofit la lumini ambientale ? Am tot cautat cod pe origine pentru aceste lumini dar gasesc kit complet doar pe aliexpress, dar mi-e sa nu fie proaste. Am gasit aici setul 5 dar nu am foarte mare incredere in a cumpara de la ei nefiind piese OE. For Audi Q3 2013-2022 APP MMI Control LED Door Footwell Dashboard Strip Trim Atmosphere Lamp Decorative Ambient Light - AliExpress
Si eu sunt interesat de montaj si achizitie lumini interioare ambientale. Cand am comandat masina, a fost cea mai proasta decizie sa nu platesc, deoarece m-am zgarcit la cateva sute de lei. Tot caut sa le cumpar OE.
Nu se găsesc decât foarte rar din dezmembrări, nu au cod de piesa pe OE. Eu le-am luat din China și în 2 luni, de cand le am, nu am avut nici o problema cu ele. Le-am montat la 21dingarage pe lângă București, foarte ok băieții de acolo.
Multumesc pentru raspuns ! Le controlezi din MMI ? Poti sa trimiti o poza cu insertiile de pe portiera ? au dungi sau perforatii ? Ai comandat setul 5 ?
Din MMI le controlez. Am comandat setul 2 și a costat 162 €uro dar am mai dat însă 20 $ ca să vină prin FedEx. Poți sa vorbești cu vânzătorul sa pună 20 $ valoare produs ca să nu mai plătești taxe vamale.
wow. arata bine. banuiesc ca sunt RGB... Am trimis mail si la un service Audi din Bucuresti sa vad daca s-a mai schimbat ceva... dar ma indoiesc ca voi obtine ceva de la ei .. Ma pregatesc sa comand si eu de la chinezi ... Multumesc din nou !
Da, sunt rgb, poți sa îți setezi 32 culori din MMI sau ce culoare vrei tu din aplicație. Iar legat de cod piesa nu o să-ți dea ptr ca nici în etka nu apare,trebuie sa iei cu totul fața de uși și e mai complicat. Ia-le când vezi o reducere pe aliexpress și aia e, sunt OK calitativ.
Multumesc pentru raspuns. Am comandat si eu acum pentru sunt nerabdator. Revin si eu cu poze dupa instalare. Toate bune !