1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Martor ABS si/sau ESP aprins in bord la A4 B6 - probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de Paul1290, 29 Oct 2009.

1. bskmiki 4th Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 50TDI, 2019
    urmatorul pas asta o sa fie, alta interfata.

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    bskmiki, dupa ce o sa incerci cu o interfata 11.2 sau 11.11 aceeasi pasi o sa razi in timp ce ii dai foc interfetei 12.12. Problema e interfata, nu ce ai facut tu.

3. bskmiki 4th Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 50TDI, 2019
    ...si eu asa zic ca interfata ii problematica, din moment ce pot intra pe modulul ABS da nu il pot coda... revin cu update si va spun daca mers cu alta interfata.

4. bskmiki 4th Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 50TDI, 2019
    Am zis ca trebuie sa va zic asta si voua. Am sunat azi la reprezentanta AUDI, nu dau nume care, nu conteaza. Le spun ce problema am, vorbesc cu seful de service, ii spun ce am facut si ce trebuie facut la masina. Am nevoie de o codare la modulul ABS bla bla.
    Raspuns: oooo modulul ABS nu se poate recoda si unul nou ii 1000euro.
    SERIOS? si ala nou cum in recodezi????
    totusi am facut o programare sa vedem ce iese daca nu rezolv intre timp cu alta interfata.

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    ABS-ul cel nou vine deja codat din fabrica conform cu seria ta de sasiu. Raspunsul care ti l-a dat este corect din punct de vedere al reprezentantei. Bafta

6. bskmiki 4th Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 50TDI, 2019
    si sa inteleg ca daca vreodata ai probleme cu calculatorul de directie si trebuie sa il schimbi, implicit se reseteaza modulul ABS, asta inseamna ca trebuie sa schimbi si modulul ABS? mi se pare o prostie... + daca la modulul ABS cel putin la mine daca ii dau jos mufa de alimentare se reseteaza, isi pierde codarea.

7. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Nu, nu intelegi bine. Modulele se pot recoda de cate ori vrei, asta daca coding-urile sunt corecte si modulele respective sunt 100% functionale. A, si daca se foloseste o interfata care "stie" sa le codeze:)

8. bskmiki 4th Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 50TDI, 2019
    astept sa fac rost de o alta interfata, tin sa cred ca interfata mea ii problema dupa cum zicea ovidiutm si modulul ABS nu cred sa fie defect, cat timp am lucrat la masina am dat jos borna de pe baterie, nu am taiat nici un fir, nu am facut nici o legatura improvizata, doar am scos doua mufe care le-am pus inapoi cu atentie.

9. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Incearca o interfata 11.11.3 sau mai jos. Ori iei una de aici, ori rogi un coleg din Cluj sa te ajute.

10. bskmiki 4th Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 50TDI, 2019
    UPDATE:

Am incercat azi doua interfete diferite 9.16 si 11.11.3 fara sansa de succes.
    Cu interfata 9.16 arata ca scrie codurile pe modul, dar daca ies sau opresc motorul\contactul, apare iar cu 00000, cu interfata 11.11.3 cand dau sa scrie codurile, se inchide modulul de abs complet si revine la meniul principal VCDS.
    In seara asta am luat jos bornele de pe baterie poate se schiba ceva, daca nu, nu mai stiu ce as putea face... daca aveti sugestii va rog sa le scrieti

11. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    E cel putin ciudat ce se intampla la tine. Eu zic sa revii la dotarea initiala (daca se poate sa reinstalezi ce ai avut inainte, macar pentru o proba) si sa vezi daca poti coda modulele. Apoi mai vedem. Ar fi si posibilitatea ca ceva sa se fi defectat pe parcurs;)

12. bskmiki 4th Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 50TDI, 2019
    singuru lucru ce l-am montat a fost maneta de cc... sa fie problema ca masina e resoftata??? da nu vad unde ar fi legatura...

13. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002
    Vezi ce erori ai pe modulul 3 ABS Brakes .

14. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Parca in postul asta ne spui altceva. Hotaraste-te.
    Pentru simpla schimbare a manetei CC nu e nevoie de recodarea modulelor, decat de logare pe Engine cu codul de activare a CC-ului. Asta daca aveai calculator de coloana compatibil. De asta iti ceream cateva posturi in spate codul acestuia.

15. bskmiki 4th Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 50TDI, 2019
    Am remontat toate compponentele originale inapoi cand am vazut ca nu pot sa recodez modulul ABS, m-am gandit ca poate nu o fi ceva compatibil. Am pus calculatorul de coloana, spira airbag si volanul vechi, maneta de CC am montato pe calculatorul de coloana vechi, care si functioneaza.

Erori pe modulul ABS:

01044 - Control Module Incorrectly Coded
    35-00 - -
    00778 - Steering Angle Sensor (G85)
    66-10 - Not Matched - Intermittent

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pai si eu tot nu am inteles. Ai pus totul vechi inapoi si ai reusit sa codezi?

17. bskmiki 4th Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 50TDI, 2019
    am pus tot vechi inapoi si tot nu am reusit sa codez. acum sunt cu volanul vechi, calculatorul de directie vechi montate pe masina, dar cu modulul ABS necodat.

18. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Calibreaza senzorul de rotatie volan (G85) si vezi dupa daca mai ai erori.
    In mod normal, daca nu ti-a reusit coding-ul pe 03, ar trebui sa isi fi pastrat valoarea. Ce valoare e acum la Coding, tot 0000 ?

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A scos alimentarea la 16 si a ramas cu coding 0.
    In continuare iti spun, interfata e de vina. Un 11.2 sau un 11.11 ar trebui sa fie ok. Faci calibrarea de proba cu calculatorul tau dr steering care stii sigur ca e bun. Daca pe al tau merge si pe celalalt nu, atunci e clar defect calculatorul ala.

20. bskmiki 4th Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 50TDI, 2019
    am incercat sa acalibrez senzoru de rotatie G85 chiar daca nu am reusit codarea pe 03, cand ma duc la basic settings, dupa ce am facut login 40168 si am rotit volanul, acolo in casuta in care trebuie sa scrie OK ii scris cu verde LOCKED, daca dau cu mouseu pestec casuta cu LOCKED imi apare un popup in care scrie"Specification:OK".
    Codingul pe 03 tot 00000 este.
    Am mai discutat azi cu cineva care are o interfata originala si a mai facut codari, o sa merg azi pe la el si revin cu un UPDATE.

Ultima editare: 4 Aug 2015

Distribuie pagina asta