1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Masina Anului 2009 In Romania

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de TA2A2, 27 Dec 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    ok cum spui tu ..no comment...daca tot o iubesti asa de mult poti sa dai masina ta la schimb........si upssssssss ai masina noua......offfff..nostalgi:)

2. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    Nu trebuie sa discutam din pucntul asta de vedere ci in general,pentru cei ce doresc o masina noua,nu pentru mine,ca eu nu o dau pe a mea ricum nu imi pemrit momentan o masina noua,a mea deja are 16 ani in 2009 si is multumit cum se comporta,nu stiu daca un logan tine atat,insa vorbeam strict la faptul ca ciineva vrea o maisna noua si la pretul de 6800 de euro eu zic ca merita un logan,gandest-te ca eu am dat 4000 de euro pt un sh de 16 ani care se numeste audi si ala mai pune 2800 de euro sa isi ia logan,aici se vede diferenta ,o masina noua merita pt inca 2800 de euro ,iar faptul ca preturile sunt apropiate demonstreaza ca audi e cu cateva clase peste logan

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Vad ca iar o sa iasa discutii...Acuma un logan nu costa cat un audi,de fapt e la un sfert de pret sau chiar mai putin decat un audi,asa ca nu poti sa ceri aceeasi calitate la bani f putini.Acuma pe bune,la o masina de 7000euro de noua,ce naiba vreti?Vreti confort,lux,putere,scoteti peste 30 000euro din buzunare si le aveti,dar nu puteti avea mari pretentii la o masina low cost,pt ca in final asta e loganul.

4. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    pai eu ce ziceam?

5. daniel84

daniel84 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A 3,1.9 TDI din 2000 ,ALH
    Audi

mai baieti eu zic sa nu ne mai batem capu cu discutii despre sandero si logan ca sant niste masini care sunt in plus pe sosele vecinul meu are logan din 2007 si nu are abs iar a3 din 2000 aveau abs in standard deci va dati seama ce a fost la testele de siguranta de nu lea vazut nimeni RESPECT AUDI

6. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    poi nu numai dupa asta trebuie sa le comparam ca daca e pana acolo si a mea are ABS si e din 93'

7. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    nu mai comparati Dacia cu Audi ca rade concurenta de noi :)

8. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    poi clar nu exista termen de comparatie,insa era vb de achizitia unui logan nou,pt mine in comparatie cu un audi de 15 ani:D:):)

9. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    nici macar asa nu se pot compara .... parerea mea :p

10. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    depinde din ce punct de vedere privesti,avand un sh de 15 ani in care incpe sa cada piese poti compara intr-un anumit fel,insa daca nu se pune problema de asa ceva .. e greu ,eu am vazut ce poate un B4 de 1,9 TDi din 93',am fost si cu Logan si sincer si mie mi s-a parut peste Logan dpdv al performantei al stabiliatii ,fiabilitatii,si finisarilor,insa nah atuul Loganului e ca e masina noua E4 ......

11. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Si eu am avut ocazia sa merg cu o masina sh de 15 ani si cat ar fi Loganul de nou, trebuie sa admiti ca nu se pot compara. E vorba de ultima mea masina, cea din poza ;)

12. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    hahahahahahahahaha,un S4 cumai avut tu nu il poti compara nici macar cu un seria 3 de dupa 2000 de la BMW,daramite Logan

Ultima editare: 28 Dec 2008
  13. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    te-ai prins;) .... si de-aia la rubrica "masina mea" scrie "..cu gandul la alt S4"

14. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    stiu,te cred, is MASINI cea cum ai avut tu,is preferatele mele, cu mare placere ma uit pe youtube la cate un versus audi S2,RS2,S4,S6,80 coupe sport quattro-BMW,Subaru,Mitsubishi,etc.....

15. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    la felul cum evolueaza criza financiara in ro cred ca sandero chiar o sa devina masina anului pentru majoritatea oamenilor:)
    Greu de crezut....romani au ajuns in pragul disperari ..duc la amanet masini de 20-25 mi euro...si le amaneteaza pt 10mi euro:scared2:...culmea cum spunea unul din patroni unei asfel de case.....90% dintre acestia nu se mai intorc dupa masini(sursa realitatea TV)
    mentalitatea romaneasca...nu conteaza ca stau 4-5 persoane in casa....ca au datori gramada....masina straina sa ai(BMW.AUDI,MB):haudrauf:..sau probabil sunt foarte multumiti cu bani oferiti pt masini:uhm::)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta