1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Modificare Exterior - schimbare - demontare Bara fata/spate - Grila fata - praguri - la A6 C6 (4F)

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de ovypsg1000, 6 Mar 2008.

1. marek43 3rd Gear Member

Locație:
    Satu-Mare, România
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI, quattro,2007
    De exemplu?
    Eu sunt din Satu-Mare. .Am fost la Autonet unde am și reduceri și mai am o cunoștință care lucrează acolo și pe contul acesteia mi -a scos undeva la 1700 ron.
    E posibil așa preț? ..Criminal...

2. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Auras, in legatura cu vanzatorul acela ... am luat legatura cu el de cand a aparut anuntul pe eBay, grila este 159euro+tva dar nu este originala (lucru confirmat de vanzator). Deci aveti grija ce cumparati sa nu va treziti ca se exfoliaza cromul. :)

3. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    Salutare,
    Cu toate ca o sa fiu apostrofat de unul dintre moderatori, imi fac curaj si intreb:
    Poate cineva sa puna cap la cap piesele componente pentru SLine exterior(bara fata, grila , proiectoare, bara spate...etc)?
    Masina A6 model 2010.

Mersi
    http://www.clubaudi.ro/images/smilies/clubaudi/respekt.gif

4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    mircea-teodor s-a mai discutat despre asta si exista si codurile. Totul este sa culegi informatiile care te intereseaza. Trebuie sa te ajuti si singur pentru ca altfel o sa tot intrebi. Bafta.

5. mircea-teodor

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    Mersi Cristi( ma gandeam ca o a raspunzi tu :) ).
    O sa incerc sa adun informatiile si o sa le postez aici poate ma mai completeaza cineva.

6. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    De ce ti-am spus: asta pentru ca sunt colegi care au facut acest retrofit si in aria masina mea sunt descrise modificarile. De asta trebuie sa citim tot forumul si toate topicurile din forum. Uite-te in topicul deschis de colegul gicu (unde isi prezinta masina) si mai sunt cativa colegi care au facut aceasta operatiune. Bafta.

7. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    4F0807437AG - Bara fata S-Line 2010

4F0 807 681 Q 01C Grila proiector stanga
    4F0 807 682 Q 01C Grila Proiector dreapta
    8T0 941 699 B Proiector ceatza stanga
    8T0 941 700 B Proiector ceatza dreapta
    4F0 807 110 C 1RR Spoiler inferior bara
    3D0 941 165 A-2buc Adaptori soclu H11 pentru proiectoarele ceatza

Cred ca am pus lista asta de 5 ori pana acum.

8. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    audi66 acum mi-am adus aminte ca ai mai scris si in consecinta ne repetam a nu stiu cata oara. Unii colegi au o "comoditate" deosebita ca sa nu zic altfel si le este greu sa caute informatiile care deja exista. Bafta

9. marek43 3rd Gear Member

Locație:
    Satu-Mare, România
    Masina:
    Salutare
    Am reușit să schimb grila față cu cea de S6 si vreau sa va spun ca se potrivește perfect iar codul produsului postat in topic este perfect.
    Mii de mulțumiri. Am sa revin cu poze deoarece cu acestea sunt încă dator pentru colegii de forum.
    Apropo...să nu uitați ..pentru cei care aveți distronic nu uitați să vă comandați și capacul de protecție care nu se potrivește decât pentru fiecare model de grilă în parte. ..Nu vine împreună cu grila! si este scump ca naiba. Cablajul din acest capac vine de fapt de la o rezistență de 4,25 Ohmi care asigură încălzirea acestuia pe timpul periodei reci pentru a nu se depune gheața pe el care poate provoca disfuncționalități al "ochiului radar"(distronicul).
    Mai vorbim...o zi bună.

10. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Ma bucur ca ai reusit sa faci schimbarea. Sunt sigur ca arata mult mai bine. Ai pus grila originala sau aftermarket ? Ne zici si noua un pret daca nu este secret ? :P

11. mircea-teodor

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    Multumesc Audi66 , incepusem si eu sa fac o lista.acum sa vad si de preturi!
    Cu respect.

12. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Sincer acest topic ar trebui închis :)
    Orice element de S6 2005-2008 se potriveste pe A6 același an
    De la grila la piulita
    Pretul unei grile de S6 ( crom , platinum grey sau full black) este intre 1000 si 1300 RON depinde de fiecare furnizor si adaosul pus

13. marek43 3rd Gear Member

Locație:
    Satu-Mare, România
    Masina:
    Salutare
    Pentru Audi66: să stii că m-a costat ceva bani...grila este originala Made in Germany si a costat 1600 RON plus separat logo-ul s6 la preț de 80 de RON iar afurisitul ala de capac de pe distronic....atenție!....520 de RON...toate aceste piese le-am primit cu discount de la Autonet...le-am cumparat pe firma si sunt client vechi.. de mulți ani. Dar tot ce am cumpărat de la ei a fost original 100%
    Grila este cromata pe verticala....așa cum am promis voi posta si pozele in scurt timp...arată cu totul altfel...super.
    Marrius24...Nu te grăbi sa închidem acest topic...sunt de acord cu tine mai puțin privitor la capacul de la distronic ...din acest motiv am dorit sa atrag atenția colegilor care au ACC in dotare....Niciodată nu veți putea pune capacul distronicului de pe grila clasica pe una de S6....sunt identice dar capacul de pe grila clasica are 3 nervuri laterale pentru fixarea pe lamele orizontale ale grilei in schimb capacul de s6 are doar 2 la distanță mai mare între ele conform lamelor grilei de s6. Asa ca, doar dacă va puneți sa faceți cine știe ce adaptari cu decupaje sau lipituri,poate cu greu veți ajunge la un rezultat dar de care nu veți fi multumiți.
    Baftă,băieți.

14. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    De cateva zile am dat si eu comanda de grila de S6, vine insotita de semnul S6 si suport numar. Distronic nu am. Pret, 180 euro.

15. Aurel G

Aurel G Audi Expert

Locație:
    Italia - Vicenza / CHISINAU - Rep. Moldova
    Masina:
    AUDI A6 C7, 2.0TDI, CNHA ,QUATTRO, 2016.
    un link ceva?

16. marek43 3rd Gear Member

Locație:
    Satu-Mare, România
    Masina:
    Dacă această grilă este originală atunci ai făcut o afacere foarte bună la acest preț. .Sper sa ți se potrivească fără probleme.
    Baftă!

17. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Mi-a ajuns grila, este completa cu semnul S6, emblema Audi, pe spate scrie Germany si vreo 2 coduri OEM. Problema este ca suportul de numar este de USA si nu incape numarul, trebuie sa achizitionez altul.

18. marek43 3rd Gear Member

Locație:
    Satu-Mare, România
    Masina:
    Alți bani, altă distracție. ..și uite așa trec zilele așteptând să iti rezolvi problema. Dacă a fost grila din poze m-i s-a părut mie că plasticul din zona unde se pune numărul avea un luciu deosebit..ce culoare avea...gri platinat sau negru? Mi-au spus si mie cand am comandat grila că aceste modele sunt ptr.alte zone...Cele ptr.UE sunt mate .
    Cred că nu aveau motiv sa mă mintă. Sper că am văzut și eu bine poza.
    Codul ptr.aceasta grilă il găsești in acest topic și să stii ca este corect.
    Eu cu acesta m-am prezentat la magazin și a fost totul la fix.
    Baftă!

19. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Am gasit codul, am gasit si grila, eu am vrut acel gri specific, nu negru lucios.
    Intr-adevar supprtul din poza este ptr. USA.
    Poza precedenta am pus-o ca idee.
    Pretul unui suport culoare gri ptr. Europa (Romania) este de 150 ron.

Grila din poza este a mea, acum astept sa imi vina suportul de numar.

Ultima editare: 4 Apr 2014
  20. marek43 3rd Gear Member

Locație:
    Satu-Mare, România
    Masina:
    Da, exact așa arată și grila mea doar că eu am primit-o împreună cu suportul pentru numar de culoare gri.....de fapt era montat deja pe grilă.
    Oricum ne costă cam multișor toate make-up-urile astea.
    Baftă si la suport și să le montezi cât mai rpd ca trece vara
    Mai vorbim.

Distribuie pagina asta