1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Modificare Exterior - schimbare - demontare Bara fata/spate - Grila fata - praguri - la A6 C6 (4F)

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de ovypsg1000, 6 Mar 2008.

1. sb21mik

sb21mik 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    a6, 3.0 tdi quattro
    am inteles merci mult

2. popaalyn

popaalyn 3rd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A6 3.0 TDI Quattro 280 PS
    poti sa mai pui si alte poze cu plafonul negru si cu oglinzile?

3. bencheacata

bencheacata Silver Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    La multi ani pe 2011 si daca tot am terminat de montat bara s-line 2010 hai sa va arat si pozele asa cum am promis :footy:

4. sante

sante Bronze Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a6,2.0 tdi, BLB, 2005
    ai schimbat și farurile și oglinzile?

5. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    da am schimbat tot ce se putea pentru a o aduce cat mai aproape de 2010

6. sante

sante Bronze Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a6,2.0 tdi, BLB, 2005
    cu câți bani?

7. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    :sign_ot:Banii au fost destui de multi daca e sa luam in considerare ca am schimbat toata fata masinii plus spatele complet de facelift si oglinzile de rs6

8. popaalyn

popaalyn 3rd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A6 3.0 TDI Quattro 280 PS
    Pai cam cat?:think:

9. maybogdan82

maybogdan82 3rd Gear Member

Locație:
    Mangalia & Norvegia
    Masina:
    AUDI A6 4F 2.0 TDI Multitronic 140 hp
    La bara de S-Line care o ai acum montata pe masina pentru a monta Ledurile DRL de la S6 trebuie cumparate alte grile faruri ceata? Ma poti ajuta cu un cod pentru acealea cat si pentru extensia care vine sub bara, am inteles ca e separata. Senzorii de parcare se dau jos usor de pe bara. Vreau sa fac conversia pentru masina din semnatura (bara S-Line,grila radiator,DRL Led Lights-in locul proiectoarelor de ceata. Multumesc anticipat. Daca ma poti ajuta cu niste link-uri asupra unor preturi rezonabile ti-as fi recunoscator,deoarece dealer-ul Audi din No e in stare sa te puna sa platesti jumate de masina.
    Multumesc anticipat

10. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    @popalyn@sante va spun ca spun ca toata schimbarea m-a adus in jur la 6000€
    @maybogdan82 ceea ce vrei tu sa faci nu stiu daca este posibil, sa pui DRL-uri pe bara s-line 2010 dar ma interesez si imediat cum am un raspuns il postez

11. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Nu se poate...
    E diferita prinderea..e foarte logic
    Daca te uiti atent la bara de S-line 2009 vezi ca locasul alocat proiectoarelor e Mai mic si nu iti intra un DRL original
    Doar pe bara de S6

12. maybogdan82

Locație:
    Mangalia & Norvegia
    Masina:
    Bara S-line

@bencheacata Saptamana asta urmeaza sa primesc bara de S-line, din cate am observat si tu ai senzorii de parcare pe fata . Ce vreau sa stiu este daca se pot muta cu usurinta senzorii de parcare centrali (cei din mijloc) fara nici o problema mai jos putin.Pe bara actuala care o am pe masina ei sunt pozitiona-ti in grila de la radiator. Ai facut vre-o modificare la bara metalica din spatele spoilerului, atasez o poza.Iar pentru cine este interesat de retrofitul farurilor 04 - 08 cu cele de facelift un link util.

http://www.freewebstore.org/AUDI LED SYSTEM/index.aspx?pageid=524975&clear=1

http://www.audiled.eu/

Ultima editare: 9 Ian 2011
  13. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Inainte de a pune bara sline nu am avut deloc senzori nici pe fata si nici pe spate dar mi-am facut retrofitul si acum ii am:). Ceea ce iti pot spune in legatura cu senzorii este ca se pot muta cu usurinta, doar ca va trebui sa ii vopsesti si pe cei din mijloc la culoarea masinii iar bara de aluminiu care vine in spatele spoierului e recomandat sa o schimbi cu una 2010 ca de nu va trebui sa o tai in locul unde vin senzorii pe bara cea noua.Eu am fost nevoit sa o tai:keule: si inca mai am de taiat putin ca inca imi mai preseaza un senzor.

14. maybogdan82

Locație:
    Mangalia & Norvegia
    Masina:
    Exact asta citisem si eu pe un alt forum dar nu eram exact sigur (5 cm din ambele parti ale barii de aluminiu ). Proiectoarele,grile proiectoare ,grila radiator :think:trebuiesc si ele schimbate sau se vor potrivi ?

Aici am gasit bara de S-line cu tot cu ledurile DRL, deci ar trebui sa mearga ceea ce vreau eu sa fac , daca voi ajunge pana acolo sau voi schimba numai farurile de facelift.

http://www.tuningmall.ro/faruri-sto...a6-s6-a4-8e-b7-golf-v-r32-touareg-325291.html

15. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Grila de radiator se potriveste dar proiectoarele si grilele de la proiectoare trebuie sa le schimbi ca nu se potrivesc cele vechi si pe langa astea vazand ca ai 2.0tdi mai trebuie sa cumperi un capac ce vine sub grila de la proiectorul din dreapta ca sa iti mascheze tevile de la intercooler.Codul e 4F0 807 246 A 01C .Iti atasez si o poza ca sa vezi exact despre ce e vorba
    :wtf:750€ numai bara cu proiectoarele fara tva???? cam scump.... adica sump rauuuu

16. maybogdan82

Locație:
    Mangalia & Norvegia
    Masina:
    Citisem un post anterior in care cineva zicea ca numai bara de S-line este 22 mil, iar pe ebay preturile la proiectoatele alea sar de 220-230Euro.Oricum nu sunt in tara si deja m-au hartuit la reprezentanta de aici de 500euro ptr bara si inca 200-250 pentru vopsit :(.Acum trebuie sa ma reintorc la ei sa vad cat mai vor pe proiectoare si pe grile sau sa le caut pe eBay. Dar ce mai conteaza banii la asa masina;). Doar pentru unii e a "2a nevasta" :).

17. uriboyka

uriboyka 1st Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    a6,3000,2005
    stie cineva dak se potriveste grila de audi allroad la a6 din 2005?

18. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
  19. uriboyka

uriboyka 1st Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    a6,3000,2005
    Acum mi am dat seama, se vede cam urat. Merci oricum.

Ultima editare de un moderator: 2 Iun 2012
  20. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Bara RS6 2010 adaptare si modificare pentru A6 C6

tin sa va anunt ca bara de RS6 2010 se potriveste pe A6....sunt mici diferente la care trebuie sa te uiti foarte atent sa le vezi

Distribuie pagina asta