1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Modificari exterioare la A4 B5 - Idei schimbare look

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de LuChIaN0, 16 Mar 2008.

1. Hustle

Hustle 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 / Alfa 156
    nu stiu ce sa zic.eu am angel eyes si imi plac,devil eyes nu prea imi plac nu prea e reusita copia dupa cele de a5 si a4 modelu nou.poate sar vedea frumos badboy si cu angel si cu devil.pana nu vad un b5 gri cu bad boy nu o sa imi fac.cel negru care le-a postat georoge arata bine.pt mine conteaza si culoara masinii ca aspect in modificari.
    nu prea sunt sigur de badboy si mi-a venit o idee intr`un fel tot copiata de la bmw si o sa fac week`end.o sa fac o forma cu autocolant gri la faruri.
    o sa postez poze dupa sa vad cateva pareri si sa vad si dak imi place cum se vede.
    si tu ar trebui sa incerci sa vopsesti capota cu un negru mat sau metalic,ar fi mai interesant,sau chiar si cu un autocolant imitatie de carbon.
    eu am in plan sa fac si capota ,plafonu si porbagaju.
    grila ta e de rs4(b5) si eu vreau sa imi pun neeaparat.

2. Hustle

Hustle 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 / Alfa 156
    Uite aici o poza cu un rs4
    si una cu a mea desenata putin in in photoshop :D

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Ideea cu folia pe capota nu e rea, dar la culoarea mea nu prea iasa cine stie ce contrast si o sa arate nicicum... in schimb pe gri-ul tau o sa dea foarte bine. Inca cateva poze, ca sa se vada mai bine ce e acolo.

P.S. Mersi pentru cuvintele frumoase de pe topicul meu. :beerchug:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Uite cum ar arata BadBoy cu Devil Eyes:

[​IMG] [​IMG]

Diferenta dintre faruri e evidenta...

4. Hustle

Hustle 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 / Alfa 156
    incearca macar in photoshop sa vezi cum ar sta cu capota neagra macar partea din mijloc a capotei cea putin bombata.i`ar da un aspect frumos dak s`ar potrivi cu culoarea masinii.
    chiar meriti laude pt k se vede pasiunea pt masini .
    cat despre badboy incerca sa caut alte variante.are un aspect mai dur da , parerea mea e ca nu prea se potriveste la b5(cu tot cu angel sau cu devil).
    dak vinzi grila sa ma anunti si pe mine :D

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    O sa incerc maine, acum merg la somn. Te las cu o ultima poza, mie imi place cum a iesit:

Mersi inca o data.:beerchug:

6. Hustle

Hustle 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 / Alfa 156
    da a iesit bine.
    mie imi place in general culoarea neagra la audi:d
    poate imi rasp si la msg`u de pt prv.
    Bafta!

7. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Eu zic ca arata bine devil eyes, uite 2 poze cu ale mele, vezi si cea din avatar, dar e modelul B6 si nu B5

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Carol, ale tale sunt spectacol... doar stii ca dupa capul meu, atunci cand numai ce le-ai primit, voiam sa le montez la 12 noaptea. :)

9. dew

dew 5th Gear Member

Locație:
    Gorj
    Masina:
    Audi a4 B5 1.8i .Toyota Corolla 1.6vvti. Honda CBR F4I
    orgonaskaroly spune-mi te rog aceste faruri cu leduri care de obicei sunt FK.sunt omologate,adica nu se intampla sa se i-a vreun maciupici de politai de mine daca-mi pun.

10. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Stiu Ovi:)............dew, astea sunt de la Dectane si nu FK, si sunt omologate, in sensul ca au acel CE, este lipit pe far pe undeva. Daca garcea vrea sa vada ii dau sculele in brate si poate sa se apuce sa le dea jos si sa se uite unde scrie pe ele!;)
    Ca sa vezi o chestie, am o cunostinta la rutiera, ne stim de mai mult timp, el are un A6 2005, si cand a vazut farurile, m-a intrebat daca nu au aparut si pentru modelul lui, ca ar vrea sa-si puna:)

11. dew

dew 5th Gear Member

Locație:
    Gorj
    Masina:
    Audi a4 B5 1.8i .Toyota Corolla 1.6vvti. Honda CBR F4I
    da ,asa mai stiu si eu un gaborel are un logan si a pus zeci de luminite pe el si folie de nu vezi in masina lui nici cu raze X si aia sigur nu-i omologata...dar na e militian isi permite:cool:de mine s-a luat unul ca am leduri pe pozitie si nu erau de alea colorate ,albastre sau mai stiu eu ce culoare erau albe,dar nu domne nu e legal ,norocul meu ca oprise colegul lui un nefericit cu vreo 7 persoane intr-un matiz claie peste gramada :jump:si l-a chemat,dar la plecare mi-a si zis ca data viitoare imi i-a ta;lonul zdreanta:sadlike:
    Dar vb ta daca e sa-mi pun si are acel insemn pe ele i dau surubelnita sa se convinga omul:)

12. Marius T 1st Gear Member

Locație:
    Calarasi
    Masina:
    A3, 8L, 1.8 125cp, 1997
    grila A4 :D

salutare,

prezint mica mea modificare (urmeaza si altele majore) la al meu audi a4 '97...grila sport FK Automotive...sunt foarte multumit de calitatea ei

ce spuneti? mie mi se pare foarte frumoasa...motivul principal ptr care am schimbato a fost ptr ca cea originala era sparta...si daca tot am manie sa fie mai modificata...am luat una fara emblema...

13. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    putem posta chiar si daca nu ne place nu? :p

Grila este ok ma bucur ca e de calitate. dar mie personal nu-mi place un audi sa fie badgeless...inelele trebuie sa fie pe bot, indiferent ca sunt albe, negre sau nichelate

daca tie iti place, fara emblema, atunci e ok :)

la ceva de genul asta ma refer
    ex1 ex2

14. Marius T 1st Gear Member

Locație:
    Calarasi
    Masina:
    A3, 8L, 1.8 125cp, 1997
    bineinteles ca se poate, daia am si postat...vreau pareri,
    perfect de acord cu tine...ptr mine e ok si fara...e foarte adevarat ca as fi preferat si eu ceva in genul ala ce mi-ai aratat tu...mai e un model....plasa mai subtire neagra...si cu emblema pe mijloc...super frumoasa...dar nu gasesc...si probabil daca as gasi au un pret mult mai mare fata de ce am luat eu....110 ron :)

ma gandeam sa schimb si jantele sa pun borbet...dar cred ca renunt si raman la ce am...

15. gelu ispas

gelu ispas 6th Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    audi A4 Avant
    Fara sa supar pe nimeni...:asskicking:
    Daca luam masina fara sigla,furam una si o legam cu sirma.:)
    De cind ma stiu mi-au placut cercurile,cind eram mic ma plimbam cu cercul(de la bicicleta):p

16. mytza_toxic

mytza_toxic 1st Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    Audi A4 1.8T Quattro, 1996
    Ajutor B5

Ma ajuta cineva va rog sa gasesc o bara de rs4 pt b5?
    Va rog mult ca una singura am gasit si s-a vandut cu o zi inainte sa o iau eu.:(

17. sorin.crisan

sorin.crisan 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara / Deva
    Masina:
    (ex) Audi A4 B5 1.9 TDI-PD AJM 2001
    :sign_welcome: si eu caut bara fata de rs4 b5 de cand am cumparat masina :jester:....dar ma gandesc ca esti constient de faptul ca bara daca este originala de rs4 b5 nu se va potrivii pe a4,doar cu modificari (rs4 e mai lat,aripile scoase in afara,deci pe langa bara ai nevoie si de aripile de rs4, + pragurile de rs4..sa nu mai zic de aripile din spate....:motz:) ..dar am vazut bara exact ca cea de pe rs4,facuta special pt modelele A4/S4..se potrivesc fara nici un fel de modificari..problema e ca nu stiu cine le face si unde se pot gasii...multa bafta,daca achizitionezi una sa ma anunti si pe mine :salute:

18. mytza_toxic

mytza_toxic 1st Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    Audi A4 1.8T Quattro, 1996
    multumesc, oricum daca nu gasesc o sa imi fac eu una ca stiu sa lucru in fibra destul de bine.

19. stressgeorge

stressgeorge 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    BMW 318 (E46) 1.9i 118 CP an 1999
  20. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nu stiam ca Rs4 b5 este mai lat decat un b5 stock...asa o fi??

Distribuie pagina asta