1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Modificari exterioare la A4 B5 - Idei schimbare look

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de LuChIaN0, 16 Mar 2008.

1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    M-am gandit si eu mai demult la vopsirea fustelor,dar m-am razgandit:fata e f expusa zgaraieturilor si loviturilor,iar sa vopsesti numai spatele,nu da bine.Sa inteleg ca-ti pui spoiler de facelift(si proiectoarele?)?Tu vrei sa ai mai multe optiuni pe ea ca un A8...,da nu faci ce e mai important(stii tu la ce ma refer).

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Da, o fac facelift daca tot am inceput. :)
    Fac si ce mi-ai zis, poti sa te pui sa cauti 4 bucati echivalent PP520.
    Imi place cum da fusta de la masina din plan apropiat si nu stiu daca e aftermarket:

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nici eu nu stiu sigur,dar uitandu-ma la praguri,as zice ca da.Pui si proiectoarele?

4. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Categoric si doar Valeo. Suplimentar o sa le pun si o folie de protectie sa nu se sparga de la pietricele. Bara completa e la Cristi in boxa. :)

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    OFF TOPIC!Eu ma gandisem sa vopsesc capota negru mat,ce zici?Btw,cresc bare la Cristi in boxa?

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Bare si roti... :)
    Cu capota... eu zic sa o infoliezi negru mat, de ce folie? Din 2 motive:
    - e mai usor sa dai reverse la operatie daca nu iti place
    - protejezi astfel vopseaua de eventualele pietricele

Daca faci capota obligatoriu trebuie si plafonul. Eu nu am inca in plan asa ceva.

7. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
  8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
  9. Samy.

Samy. Gold Member

Locație:
    Argeș
    Masina:
    A4 avant 1.8T AJL 180Hp, Golf4 2.0i AQY 115Hp
    Eu sincer nu as vopsi fustele de la bara din 3 motive.
    1 la ce drumuri si borduri sunt in romania sigur vei zgaria fusta.
    2 nimeni cel putin in Pitesti(chiar si la reprezentanta) nu iti va garanta ca vopseaua nu se va cojii pe fusta (mai ales daca nu este preparata din fabrica pt vopsire) dupa 6 luni.
    3 Va trebui sa vopsesti si pragurile(aici aceeasi problema cu cojitul) si probabil bandourile inferioare ale usilor care sunt ff flexibile si sigur nu va sta vopseaua pe ele.
    Eu ti-am spus ce as face eu, dar decizia iti apartine si iti urez succes si sa ne tii la curent!

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Este user-ul Flow care a facut aceasta operatie(vopsit fuste fata+spate si pragurile),poate intra pe acest topic si ne lumineaza cum rezista vopseaua.

11. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Faza cu decojitul, nu e chiar asa, daca suprafata este pregatita corespunzator aici ma refer la curatat si dat cu fuller...rezista fara probleme!

12. Samy.

Samy. Gold Member

Locație:
    Argeș
    Masina:
    Nu zic ca nu este posibil, insa cea mai buna pregatire a suprafetelor de plastic este sablarea. Acum nu stiu cate ateliere e vopsitorie pot sabla o bara, sau un prag. In plus ca elementele trebuiesc demontate pentru sablare.
    Eu am vrut sa vopsesc bara spate pntru ca aveam o zgarietura la reprezentanta Audi pe asigurare, si mi-au spus clar ca nu imi garanteaza lucrarea de vopsire. Au zis ca este garantata doar bara vopsita din fabrica.

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Astia din reprezentanta nu pot garanta nici macar o reparatie simpla. Nici nu vreau sa aud de reprezentanta!

Voiam sa va atrag atentia, ca de circa 1 luna am cumparat un eleron intr-un fel de cauciuc foarte flexibil si cu care m-am luptat ca sa il montez, si care era vopsit in culoarea masinii mele. Dati-mi voie sa va spun ca l-m indoit expres mai mult decat ai indoi bandoul de la baza usii tocmai ca sa vad daca nu crapa vopseaua pe el si se pare ca tine foarte bine. Nu stiu ce materiale s-au folosit la vopsirea lui dar e rezistent in acelasi timp ce e flexibil.

Eu ma gandeam sa vopsesc doar fustele, cu pragurile am mai spus de ce nu le-as vopsi. Mai mult, azi ma gandeam sa le unesc definitiv cu bara si apoi sa le vopsesc.

14. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
    Eu zic sa nu unesti fusta cu bara. Daca ai sa lovesti un pic mai tare vreo una din fuste, cu siguranta o sa crape si vopseaua de pe bara, astfel in loc sa vopsesti doar fusta vei vopsi si bara. Asta e parerea mea .

Trebuie sa mergi la un meserias care stie ce face, altfel sunt bani aruncati aiurea.
    Uite o poza cu bara Opel-ului meu. Bucata aia unde a inceput sa sara vopseaua era neagra din fabrica. De fiecare data cand mergea cu ea la spalatorie , mai sarea un pic de vopsea.

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    cozmino, iti stiu masina ca am avut si eu Opel si cont pe site-ul ala. ;)
    Vopseaua de pe bara masinii tale a sarit nu din caza ca ai agatat-o ci pentru ca nu a fost pregatita bine. iar vopsirea fustei sau a fustei si a barii care sunt unite costa tot atat si trebuie demontate tot impreuna asa ca din punct de vedere financiar tot atat costa ca sa vopsesc. Meserias, am un prieten la care ii tai glanda daca mi se cojeste vopseaua :) am vorbit deja cu el si mi-a zis ca nu imi recomanda sa vopsesc fustele (din cauza drumurilor din tara noastra) dar daca insist el imi ia banii cu placere! :)

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Asa arata cu pragurile vopsite dar ce e plastic/cauciuc a ramas nevopsit:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Sau vopsite si partea de bandouri, pragurile ramanand nevopsite:

17. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ce intelegi tu prin sablare?

18. CristiAuD

CristiAuD Silver Member

Locație:
    Ro
    Masina:
    alta marca
    nu cred ca are vreo treaba sablarea aici.mai degraba se foloseste primer pe componentele de plastic si fibra.nu stiu...o parere!

19. Samy.

Samy. Gold Member

Locație:
    Argeș
    Masina:
    Sablarea este improscarea cu particule fine de nisip(cu sau fara apa) cu o anumita vireza a unei suprafete. Eu lucrez la o fabrica unde se produc anumite piese din fibra de carbon si plastic , si toate sunt sablate inainte de lacuire sau vopsire. Dupa sablare piesele raman matuite(un pic rugoase,ca si cum ar fi date cu smirghel dar mult, mult mai uniform si mai complet)

20. dentocrat 1st Gear Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    AUDI A4 1.9 TDI 2001
    Salut !
    Imi place foarte mult grila fara emblema ! Nu vad de ce ar trebui sa fac reclama firmei Audi exhiband cu fiecare kilometru parcurs logo-ul mult prea mare, dupa gustul meu.
    De unde ai procurat-o ?

Distribuie pagina asta