1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Montare Bord Computer si maneta BC pe Audi A4 B6

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de Catalin_1987, 5 Noi 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. thund3r 1st Gear Member

Locație:
    Tg-Jiu
    Masina:
    Audi A4, 1,9 TDI, 2003
    Marfa...

Va salut din nou.
    Evident ca Mihai ma va ajuta si cu restul operatiunilor.
    Am montat:
    1. Pilotul automat / Tempomatul / Cruise Control
    2. Maneta cu butoanele pentru Bord Computer
    3. Acel senzor in vasul SPALATOR PARBRIZ (a nu se confunda cu senzor ploaie).
    Acest senzor, legat la computerul de bord, te alerteaza atunci cand nu mai ai mult lichid in vasul SPALATOR PARBRIZ.
    Totul a durat aprox. 6 ore, intrucat a mers ca pe banda.
    Costul, piesele fiind pe original, a fost de 1.150 lei cu totul.
    Din acest cost, manopera a fost 350 lei.
    Va salut. Sunt foarte multumit de lucrare. La urmatorul proiect voi lucra tot cu acesti baieti.
    Respectele mele.:arco:

2. ct81emb

ct81emb 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    A4, 2.0 TDI 140 CP, 2005
    em am a4 din 2005 si nu are cb, e varianta in 6 viteze, dar fara cb, iar maneta stergatoare nu are butoanele de rulare in meniul cb, pe ecranul mare imi indica doar radio sau cd, temp est si km ramasi de parcurs cu consumul actualizat. pe prima linie, in locul afisarii radio sau cd apar si unele avertizari! bafta

3. exxon 2nd Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A6 4G 2016 Avant 2.0 Tdi 190 CP Ultra
    Buna. 1. Am un Audi A4 fabricat in 2004 luna august si nu am butoane pe maneta de stergator deci nu pot vedea consumul actual,total etc. Este cu display mare si cu butonul check. Intrebarea este daca se poate monta vreun modul si schimbata maneta de stergator ca sa am si alte informatii pe bord ? 2. Mai am o problema cu cele doua displayuri mici,( cel mare merge ok) unul de la ceas si celalat cu kilometrii care cateodata merge cu dungi lipsa. Referitor la asta aveti idei? Mersi ... Am postat aici pentru aici s-a discutat despre computer bord lipsa. Daca am gresit rog un moderator sa mute postarea mea si imi cer scuze.

Ultima editare: 19 Mai 2010
  4. ct81emb

ct81emb 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    A4, 2.0 TDI 140 CP, 2005
    referitor la lipsa dungilor pe cele doua afisaje mici, mai exact vederea lor in ceata este o problema comuna modelelor audi, pe tema asta s-a discutat tot aici, poti da cateva mesaje inapoi. eu am observat problema asta in zilele insorite si am concluzionat ca e vorba de o problema de afisare din cauza contactului direct cu razele solare. de asemenea, la drum lung, isi revin si afisaza bine. pe mine nu ma deranjaza foarte tare si un mod de reparare nu exista, doar schimbarea afisajului inferior, care costa destul de mult si risca sa fie la fel... bafta

http://www.clubaudi.ro/audi-a3-8l-1996-2003/905-reparare-display.html

Ultima editare de un moderator: 19 Mai 2010
  5. exxon 2nd Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Un pret eventual de nou ? sau de la dezmembrari a incercat cineva? Si referitor la prima intrebare ? Vad ca ai si tu A4 fara BC ai incercat solutii ? se poate ? preturi ai aflat ?

6. ct81emb

ct81emb 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    A4, 2.0 TDI 140 CP, 2005
    Eu unul nu am incercat, dar te pot ajuta ceilalti useri din club, parerea mea sa nu te grabesti sa faci modificari fata de cele din fabrica, decat daca te deranjaza foarte tare:) bafta

Ultima editare de un moderator: 24 Mai 2013
  7. exxon 2nd Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    ok :) astept alte idei mersi. Dar nu vad ce probleme ar fii sa adaugi o maneta si un modul mai complex?Mai ales ca displayul ar fii compatibil. Chiar si pilot automat as dori sa pun.

8. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Baieti, faptul ca voi nu aveti in 2004 respectiv in 2005 e doar o optiune care nu a fost pusa cand BC exista deja de ani buni.

@ct81emb, nu mai posta consecutiv si pentru D-zeu, nu mai da quote la ultimul mesaj.

@exxon, pe masina mea, desi e mai complicat decat pe a ta, am montat computer de bord si tempomat. Bineinteles ca poti avea si tu aceste optiuni.
    Sa iti dau niste preturi de reprezentanta ca sa ai un reper la piese noi:
    * daca vrei doar computer de bord:
    - maneta stergatoare cu comenzi BC - 410 ron
    * daca vrei si CC (cruise control)
    - modul comanda - 800 ron
    - maneta CC - 180 ron
    - capac inferior - 125 ron

Preturile sunt aproximative, bineinteles. Totusi, iti recomand sa cauti in dezmembrari, o sa iesi mai ieftin. Apoi urmeaza montajul s adaptarile pentru noile functii, iti recomand sa te duci la cineva care stie ce face. Daca imi spui de unde esti (la profil ai scris ca esti din "prin zona") iti si recomand pe cineva.

Ultima editare de un moderator: 24 Mai 2013
  9. exxon 2nd Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Da. Mersi de raspunsuri. Mai am o singura intrebare si anume : in afara de maneta mai am nevoie de vreun modul mai destept sau ajunge adaptarea ? Sunt din judetul Mures.

10. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Daca vrei doar compter de bord iti trebuie doar maneta de stergatoare cu comenzi pentru BC. Suplimetar se fac adaptarile si gata.
    Daca vrei si tempomat (CC) acolo iti trebuie si modulul si maneta si capacul cochiliei, la care se adauga adaptarile.
    In fine, pentru oricare dintre ele trebuie dat jos volanul. Dupa ce ai piesele, daca nu gasesti pe cineva in zona T. Mures sa iti faca montajul, ai variante la Bucuresti sau Timisoara, tu alegi unde iti e mai bine.
    Daca inca mai ai intrebari, scrie-mi un PM.

11. yulian

yulian 4th Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    Utilitara japoneza cu triunghi in mijloc...
    Salutare,
    La Deva...sau Arad, sau TM sau SB monteaza cineva tempomat+BC+senzor spalator? Parca totusi Bucurestiul e putin cam departe pana la Catalin...
    PM va rog

Multumesc,
    Iulian.

12. boboq_76

boboq_76 1st Gear Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 131CP AVF 2004
    Daca te ajuta la Pitesti cu toata placerea te pot ajuta!
    Daca vrei sa montezi tot (cc+bc+senzor) ma pot deplasa si la client
    da un pm sau ai numarul de telefon

Ultima editare: 11 Iun 2010
  13. daniel11 1st Gear Member

Locație:
    Bacau
    Masina:
    Q5 Quatro,2.0TD1 163CP ,2017
    montare computer de bord

Salut baieti,
    Am scris acum vreo 2 saptamani ca as vrea sa imi activez computerul de bord,pentru un audi a4 din 2004.Am mers azi si l-am montat la catalin colegul de pe forum care se ocupa cu asta si vreau sa va spun ca merge si functionneaza f bine,mai mult mi-a activat catalin si senzorul de lichid si inchiderea si deschiderea geamurilor de pe cheie plus mi-a schimbat limba din meniul masinii din germana in engleza ,si alti senzori care nu erau activati si vroiam sa va zic ca sunt foarte multumit si daca vreti sa il activati se merita si puteti merge la catalin fara teama, stie ce face.Eu unu sunt f multumit de lucrarea facuta .
    Succes

14. octavian79

octavian79 1st Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    Audi A4,1.9 TDI, 2007
    Se poate monta computer de bord cu ecran color pe un Audi B8 2009 care are standard computer de bord cu ecran monocrom ?

Ultima editare: 29 Iun 2010
  15. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Da,insa este nevoie de alte ceasuri de bord.Se schimba ceasurile si se readapteaza cheile la noile ceasuri.

16. octavian79

octavian79 1st Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    Audi A4,1.9 TDI, 2007
    catalin stii cam cat poate costa o astfel de modificare cu piese originale binenteles .

17. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Nu am idee,insa poti incerca o cautare pe ebay.Problema este ca trebuie sa schimbi ceasurile la reprezentanta pentru a scapa de component protection(la B8 toate piesele sunt protejate).

18. rrrhadoo

rrrhadoo 1st Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    Audi A6 Avant Ultra 2016 2.0 TDI 190cp
    mi-am montat si eu tempomat si computer de bord exact dupa instructiunile furnizate de catre Catalin. Mi-am cumparat intreg modulul de volan cu cele 3 manete de la dezmembrari si practic la partea de hardware treaba a fost putin mai usoara deoarece l-am scos pe cel vechi si l-am inlocuit cu celalalt. Totul merge perfect...cc-ul face toti banii! Multumesc in mod deosebit lui Catalin pentru tutorialul f bun pe care l-a postat si in continuare sunt dispus sa ajut pe oricare dintre colegi pentru montare. numai bine tuturor...si inca o data...multumesc Catalin(tutorial de nota 10)

19. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Cu placere!Eu am incercat de fiecare data cand am facut un upgrade la masina mea sa impartasesc si pe forum,ca cel ce are putin curaj si mai ales sculele necesare sa poata face treaba singur.Din pacate sunt colegi care desi au informatii le tin doar pentru ei,iar atunci cand sunt intrebati despre problema o dau cotita la 90 de grade.

20. bgdnsorin 1st Gear Member

Locație:
    sibiu
    Masina:
    a4, 1.9, 2002 131hp
    salutare

am si eu un audi din 2002 1.9 diesel 131cp si am maneta de la stergator cu butoanele pentru comp de bord dar cand apas pe ele nu se intampla nimic....imi arata doar cati km pot sa mai fac pana in pompa cu carburantul din rezervor. trebuie facute niste setari ceva? ca la altii am vazut ca ei nu au maneta cu butoane si trebuia schimbata cu totu...dar io o am. ce este de facut?????

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta