1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Montare Bord Computer si maneta BC pe Audi A4 B6

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de Catalin_1987, 5 Noi 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Codul de baza este 8E0 953 512 L sau P pentru cutie manuala, 8E0 953 512 J pentru cutie automata, iar codul de culoare este 3ZQ-albastru maritim, 6PS-negru, 26Z-gri inchis, 42R-jive(gri-bej). Adaugi terminatia culorii care ai nevoie la codul de baza si va arata ca in exemplu : 8E0 953 512 L 6PS)

2. Raducu

Raducu 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    S3
    Multumesc frumos de informatii.

3. cata26bcn

cata26bcn Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A5 sportback 2018, 2,0 TFSI 252cp quattro,ex :Audi A4B8 motor CAGA 2010 , ex :A4 B6 2005,1,9TDI
    de mers merge,DOAR CA NU ESTE PLUG&PLAY,daca te uiti pe schemele electrice B6-B7 ai sa vezi ca pinii sint diferiti,daca tu ai pus mufele ASA CUM ERAU,nu trebuia sa te astepti sa si mearga,daca dadeai o geana pe scheme ai fi vazut diferentele....

4. bcosmin

bcosmin 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B6,1.9TDI,2003 / Q5 8R 2.0TDI 2017
    Ma poate ajuta cineva cu un sfat . Am montat maneta BC,am activat-o din VAG , dar singurul buton care functioneaza, dar nu cum trebuie , este cel de RESET care o data apasat imi inchide ecranul. Am citit in posturiile anterioare ca ar mai fi nevoie de un fir cu niste pini , dar nu am gasit nimic concret despre el.

5. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Ai codat/adaptat ambele module, Steering Wheel si Instruments>Adaptation>ch 19 ?
    La 2003 ar trebui ca firul pentru consum sa fie tras deja in IC.

6. bcosmin

bcosmin 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nu pot sa fac adaptarea asta nu memoreaza:
    Channel 081: Vehicle Data Learning.

To start the process for vehicle data (VIN) learning, enter/save 00111 as new value.

L.E.:

Am reusit. Multumesc mult era problema la instruments. nu era adaptarea buna

Ultima editare de un moderator: 18 Mai 2014
  7. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Bravo! Nu aveai treaba in 081. Acolo e altceva. Bine ca ai reusit.

8. Raducu

Raducu 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    S3
    Salut.colegii,ajutati-ma va rog cu o problema.am gasit sa Cumpar o cochilie cu loc pt maneta de pilot automat, dar este pe gri.am vreo sansa o o fac neagră si sa puste cu restul interiorului?ma gandesc la vreun spray sau nu stiu...voi ce spuneti?

9. danny_dny

danny_dny 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B6 Avant 1.9 TDi AVF 2004 + A4 b8.5 2.0 Tdi cglc -pcg 2013 s-line
    Iti recomand plastidip!

10. ASD 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C6 2.0 TFSi BPJ
    Computer de bord Universal (pareri)

Buna ziua tuturor,

M-am gandit sa deschid un nou subiect pe tema computerelor de bord universale (aftermarket). Chiar am vazut un astfel de instrument montat pe un audi 90 si afisa o gramada parametrii, pe care computerele de bord (trip) standard nu le ofera. Un lucru destul de util mi se pare faptul ca unele au integrat si modul de diagnoza, afisand erorile in timp real. Cele mai noi au iesire USB, deci practic se poate atasa un cablu cu mufa OBD sau OBD2 pentru conectarea directa la ECU. Multi dintre noi avem in posesie modele de audi cu comptere de bord standard, doar cu anumite functii activate. Gasesc util un astfel de gadget prin prisma functiilor aditionale pe care le ofera: consum instant, consum mediu, durata calatorie, km parcursi, autonomie, nivelul combustibilului in rezervor, presiune ulei, temperatura ulei + la cele mai performante: GPS inclus, DIagnoza, nivel lichid frana, senzori lumina, viteza medie si multe altele.

Avand in vedere ca ofera destul de multe functii incerc sa aflu daca un astfel de aparat merita investitia, sau daca cineva are un astfel de gadget montat pe masina.

Astept parerile voastre:think:

Multumesc

Ultima editare: 21 Mai 2014
  11. mihait_32

mihait_32 Junior Member

Locație:
    Dej, Jud.Cluj
    Masina:
    Audi A4 B8 8K Avant 2.0 TDI 2014 -150CP
    Pilot automat

Salutare colegii.
    Ajutati-ma va rog cu o problema. Am gasit sa cumpar acest kit pilot automat cu maneta BC...etc
    Masina mea este un A4 B6 8E Avant 1,9TDI AWX an2003 iar acest ansamblu este de pe un Audi A6 S6 4F C6. Oare potriveste pe masina mea ??
    va dau poze si coduri.
    4F0953549D
    4F0910549A
    4E0953541A
    4E0953521A
    4E0953503C
    Va multumesc anticipat.

12. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Cauta de B6 sau de B7, eu am incercat pe un B6 chitul luat de pe A6 4F si nu am reusit sa-l fac functional din cauza calculatorului de coloana. Probabil trebuie relocate niste fire in mufa acestuia, dar nu am aprofundat. Manetele merg, fizic sunt la fel, doar dau comanda.

Ultima editare: 24 Mai 2014
  13. bcosmin

bcosmin 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Am gasit 2 functii care s-au activat o data cu BC pe care nu le-ati expus aici (sau nu le-am vazut eu ). Este vorba de acel KM/H 1 si KM/H 2 .
    Ce fac mai exact ele.

KM/H1 este o functie care te avertizeaza cand depasesti viteza presetata cu 10km/h. Aceasta functie este una cu memorie temporara si se seteaza in timp ce masina ruleaza . Alegeti viteza dorita si mentineti apasat butonul chack timp de 2 sec .

KM/H 2 este o functie care te avertizeaza cand depasesti viteza presetata cu 10km/h. Aceasta functie ramane memorata si dupa ce masina este oprita . Se seteaza astfel:
    1.cand masina este oprita se apasa scurt butonul chack, se aprind cele 2 ecrane data/km.
    2. se mentine apasat butonul chack timp de cateva secunde si pe ecranul principal va aparea viteza presetata in km/h 2.
    3. se modifica cu ajutorul butoanelor BC . Viteza se va modifica cu 10unitati in functie de butonul apasat.( creste sau scade)

14. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Functia asta km/h 1 nu tine de BC motiv pentru care nici nu e expusa aici.
    Si cele fara BC au functia 1. 2-ul nu. Iar pentru km/h 1 nu e nevoie sa apesi check pentru 2 secunde, e suficient o apasare normala. Incearca sa vezi.

15. slay3rexe

slay3rexe Bronze Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    A6 C6 Avant 2.0 TDI - 2008 [BRE]
    Salut, am gasit sa cumpar de la cineva maneta de stergatoare cu BC de la un a4 avant. Credeti ca se potriveste sa o pun la masina mea A4 B6 8E limuzina 1,9TDI AWX an2002? Multumesc

16. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Merge , numai ca ai o pozitie in plus pe maneta - care la tine nu va fi activa

17. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 D4 3.0 TDI Quattro 190 kW (254 PS)
    Spune-i și că o să aibă eroare de coding pe maneta respectivă.

18. slay3rexe

slay3rexe Bronze Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    A6 C6 Avant 2.0 TDI - 2008 [BRE]
    Da, e clar ca o pozitie in plus o sa fie. Cea pentru stergatorul de pe luneta. Cat despre eroarea de coding? Ar fi o problema asta? Multumesc

19. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Si asta , da ! Omisesem.
    Merci Cata

20. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Despre ce eroare e vorba ? Eu am montat/activat aceasta maneta de avant pe sedan si nu mi-a aparut nici o eroare de nici un fel in timpul codarii, dar nici nu am verificat ulterior activarii pe modulele pe care am codat sa vad daca au aparut erori.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta