1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Montare Bord Computer si maneta BC pe Audi A4 B6

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de Catalin_1987, 5 Noi 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 D4 3.0 TDI Quattro 190 kW (254 PS)
    Nu imi mai aduc perfect aminte, dar parca daca ii spuneai ca este avant accepta, iar daca ii spuneai ca este sedan aparea eroare de switch... Oricum, maneta este functionala, daca apare ceva, este doar la scanare, pe bord nu vei avea nicio eroare.

2. slay3rexe

slay3rexe Bronze Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    A6 C6 Avant 2.0 TDI - 2008 [BRE]
    Am inteles. Multumesc mult pentru raspunsuri. Presupun ca voi avea nevoie de acel cablu cu 2 pini. Stie cineva din buzau de unde il pot cumpara. Am intrebat la cineva care livreaza piese pe original si din cate am inteles nu gaseste. Multumesc inca odata

3. f l o r i n

f l o r i n Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Passat,2.0TDI, 2010
    eu zic ca la B6 nu apare aceasta eroare.... nu apare ea, nici la modelele mai noi. Atata timp cat nu codezi cu stergator pe spate, nu are de unde sa stie ca trebuie sa aibe ceva pe acel circuit.

4. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    slay3rexe, ai nevoie de acel fir daca nu alegi sa montezi si senzor de nivel lichid parbriz, sa il legi la masa sa anulezi eroarea de lipsa lichid parbriz. Il gasesti la orice dezmembrari, e bun de ex. un fir cu pin de la mufele din spatele IC-ului de exemplu (dar si de la altele). Nu trebuie sa iei neaparat de la reprezentanta, sunt solutii destule. Urmeaza pasii din pdf-ul atasat si vei reusi 100%.

5. slay3rexe

slay3rexe Bronze Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Multumesc mult pentru raspunsuri. Din cate am inteles va mai trebui sa fac ceva recalibrare a senzorului de rotatie a volanului. Acolo am vazut ce e ceva mai complicat. Cred ca voi apela totusi la cineva care a mai facut. Nu vreau sa fac vreo prostie mai mare ca mine.. :)

6. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Numai daca atunci cand dai jos inelul/spira, o rotesti mai mult decat aprox. un sfert de tura. Daca ai grija sa nu se roteasca, nu este necesara aceasta operatiune.

7. oddyutza 2nd Gear Member

Locație:
    Ilfov
    Masina:
    A4 B6 8E2 1.8T AVJ & A5 8T 2.0TFSI Sportback CDNB
    Salut,

Am citit, am bagat la cap, dar nu m-am lamurit, drept dovada am sapat si mai adanc si am dat peste urmatoarea informatie:
    Steering Column Control Module

There are 3 types of steering column control modules, only 2 of them support cruise control.

Lowline
    Supported Steering Wheels: Standard Steering Wheel (4-Spoke)
    Supported Features: Trip Computer (does NOT support Cruise Control!)
    Part Numbers: 8E0-953-549-F 8E0-953-549-S
    Midline
    Supported Steering Wheels: Standard Steering Wheel (4-Spoke), Sport Steering Wheel (3-Spoke), Multi-Function Steering Wheel
    Supported Features: Trip Computer, Cruise Control
    Part Numbers: 8E0-953-549-L, 8E0-953-549-N
    Highline
    Supported Steering Wheels: Standard Steering Wheel (4-Spoke), Sport Steering Wheel (3-Spoke), Multi-Function Steering Wheel
    Supported Features: Trip Computer, Cruise Control, Steering Wheel Heating
    Part Numbers: 8E0-953-549-M, 8E0-953-549-P, 8E0-953-549-Q, 8E0-953-549-R

Exista mai multe variante prin care puteti afla daca va puteti apuca linistiti de treaba/achizitii, si anume:
    1. Activare BC si CC - daca calculatorul de coloana suporta, atunci lucrurile se vor schimba pe maxidot
    2. folosind ETOS si VIN-ul masinii + codurile PR

Spor la treaba

8. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002
    Pentru ca informatia sa fie exacta mai exista un modul de volan multifunctional 8E0-953-549-T de pe RS4 ,iar ptr cine hrea sa stie ce modul de coloana are se desface doar capacul de deasupra si se vede codul .

9. f l o r i n

f l o r i n Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Passat,2.0TDI, 2010
    BC suporta orice calculator de coloana, la A4 B6 B7

10. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002
    Da dar trebuie sa ai instalata maneta de stergator cu functii ptr BC ca sa fie si functional.

11. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Toata instalatia e maneta cu comenzi.

12. SorinMXM 1st Gear Member

Locație:
    Hunedoara
    Masina:
    AUDI A4 , 1,9 tdi ,2007
    si eu as vrea sa mi schimb acea maneta dar am vazut ca in unele cazuri nu merge ...imi arata cat mai am de parcurs cu motorina care o am si vreau sa aflu si eu consumul in timpul mersului ..

13. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Nu exista sa nu mearga. La cine nu merge ori nu a codat-o corespunzator ori in cazuri foarte rare mai trebuie tras firul de fuel consumtion.

14. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Codare din Ceasuri = Aditional Features
    Din ce spune colegul Sorin MXM , el nu are maneta

15. mlucian

mlucian 1st Gear Member

Locație:
    Targu Mures
    Masina:
    Audi A4 B6 2003
    Salutare, sunt noul (si fericitul) posesor al unui Audi A4 din 2003. Din pacate, una din foarte putinele probleme pe care o am cu masina, este ca nu are Bord Computer cu comenzi din maneta. Este acela simplu care arata temperatura si cati km mai poti face cu rezervorul.

Intrebarea mea este, cunoasteti vreun electrician auto, sau pe cineva care se ocupa cu montare / activare Bord Computer cap-coada prin zona judetului Mures?

Daca doreste cineva sa ma scoleasca si pe mine cu aceste, si poate alte intrebari, as ramane recunoscator!

Toate cele bune!

Ultima editare de un moderator: 28 Oct 2014
  16. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Raspuns la toate intrebarile tale , exista aici pe forum .
    Doar pune mana si cauta - hai ca nu e greu !
    Spor

17. mlucian

mlucian 1st Gear Member

Locație:
    Targu Mures
    Masina:
    Audi A4 B6 2003
    Salut, desigur ca ma uit intre timp si in pagini, dar speram ca apare cineva si ma salveaza de cautari intre timp :)

Eram mai interesat daca mi se poate recomanda un electrician care se princepe clar la Audi prin Targu Mures :D

18. razvees 1st Gear Member

Locație:
    Mures
    Masina:
    A6 avant , 2.0 TDI , 2007
    Sper sa fie sectiunea corecta, sau sa ma exprim corect.
    Masina mea are BC din fabrica. Problema e ca butonasele din capat de pe maneta de stergator, care activeaza BC-ul, ori sunt defecte, ori habar n-am de ce nu functioneaza, nu schimba informatiile afisate. S-a mai intalnit cineva cu aceasta problema ? mersi

19. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Vezi sa fie codata cu BC
    Cel de jos (dedesubt) de pe maneta BC, face ceva cand apesi pe el ?

Ultima editare de un moderator: 9 Ian 2015
  20. slay3rexe

slay3rexe Bronze Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Salutare! Am pus si eu pe masina mea, A4 B6 1.9TDI 2002, maneta cu BC, am activat-o si am o intrebare... am vazut ca este: BC 1 si BC 2,descurta si lunga durata, insa am vazut ca atunci cand schimb intre ele cu butonul de sub maneta sunt 3 pozitii: una imi arata BC 1, una imi arata BC 2 si mai apare o pozitie in care nu afiseaza nimic... cum ar veni... BC 3. Insa acolo nu afiseaza nici o informatie. Aveti idee pentru ce este? Se mai activeaza ceva? Am vazut ca la passat afiseaza la consumul instant si consumul la relanti, in l/h. La audi afiseaza la relanti ultimul consum care a fost facut la o viteza de...cred ca aprox 3 km/h. Se poate modifica ceva sa arate si in l/h? Multumesc

Ultima editare: 9 Ian 2015
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta