1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Montare Bord Computer si maneta BC pe Audi A4 B6

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de Catalin_1987, 5 Noi 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. d_t

d_t 1st Gear Member

Locație:
    Sinaia
    Masina:
    Audi A6, 3.0TDI, BMK, 2006
    Am scos senzorul ca sa ii pun garnitura cea noua (si atunci am facut poza) Mufa as fi pus dar nu am gasit la reprezentanta. Asa ca am am infipt papucii de la cablu (cumparat tot de la reprezentanta) acolo si am "umplut" golul cu pasta din aia speciala pentru garnituri.
    Referitor la firul dus pana in bord, pot sa spun ca am avut un pic de noroc. Masina are tras un cablu gros de alimentare pana in portbagaj (:) muzica, deh), care pleaca de la baterie si intra in habitaclu exact sub bord. Am tras firul de la vas exact pe langa acest cablu. M-am chinuit un pic, dar am reusit.

2. LevY

LevY Gold Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A6 C5 Avant , 1.9 TDi , AVF , 131 Hp , CV 6+1
    Dupa cum m`am mai plans si inainte .. dupa montarea manetei si efectuarea codari .. in bord a mai aparut si semnu pt presiune pneuri . Nu am reusit cu nicio codare sa fac sa dispara ... deja a trecut cateva luni bune de cand pulseaza ala asa .. m`am gandit ... sa desfac bordu ...si sa scot ledu de`acolo ... ma intrebam daca o sa dea vreo eroare .. dar colegu suntzmeu mi`a propus sa pun ceva peste led ... sau sa acopar gaura prin care iese lumina pe interior .. ca sa numai deranjeze ....

Ar merge ??! Ce material sa pun sa nu se incinga/aprinda ... si sa nu se dezlipeasca ....

Cam pe undeva pe`acolo este ledu .... e un bord de pe a3 .. dar ca idee ...

LE : dar daca merg la electrician si ii spun sa il scoata ? da vreo eroare ?! Sau sa il scoata si sa puna o rezistenta/condensator ...

3. 97LIR

97LIR Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A8 3.0TDI, Golf 6 2011,
    levy eu nu am sculele necesare dar te ajut cu un nr de tel e in buc .
    daca nu e departe si nici nu te uiti la cateva sute vechi omu te rezolva 100%. am vb cu el
    nu mai face pe acolo modificari sa strici ceva sa iti para rau

Ultima editare: 14 Noi 2009
  4. john7

john7 Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B7 1.9TDI BKE
  5. mlozoveanu

mlozoveanu Bronze Member

Locație:
    Somewhere in the jungle (Buc)
    Masina:
    A4 8E Avant 2.0 TDI 103 KW
    Multumim john77 pentru tutorial:thumbs-up:...Merita sa fie sticky ;)...asa ca rugam un moderator sa faca acest tutorial sticky:)

6. john7

john7 Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B7 1.9TDI BKE
    multam si eu;)
    offtopic:mai am in plan cateva proiecte legate de functia coming leaving home cu oglinda interioara antiorbire.Asta implica insa multe piese, multi bani si ...pe cineva f dornic sa aiba aceasta optiune, pentru ca eu o am din fabrica

marius 42 apreciază asta.
  7. Radu_apr 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,1.6,2002
    Buna vreau si eu sa imi montez compter de bord dar nu stiu exact ce maneta stergator sa imi comand pentru ca masina mea este din 2001 b6 sedan, dar am avut probleme cu calculatoarele si am schimbat cel de confort si mai 2 dar nu stiu exact cum se numesc.
    Am intrat cu vag si la instruments imi arata cam asa:
    Address 17: Instruments
    Protocol: KW1281
    Part No: 8E0 920 900 H
    Component: KOMBI+WEGFAHRS. RB4 D21
    Coding: 00113
    Shop #: WSC 00006
    Este de pe combi acest calculator?Ce maneta ar trebui sa imi cumpar sa imi functioneze cum trebuie?
    8E0 953 503 B 4PK (limuzina, 12/00 - 3/03)
    8E0 953 503 C 4PK (Avant, 12/00 - 3/03)

8. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Nu conteaza daca un calculator este luat de pe un avant,pentru ca el se codeaza in functie de masina(un calculator de berlina poate fi pus pe avant si invers).Iti comanzi maneta dupa seria ta se sasiu si sigur va fi buna(nu comanda de avant,daca nu ai,pentru ca are functie de stergator pe spate si tu nu ai).Nu stiu daca acele coduri din tutorial mai sunt valabile,insa la reprezentanta(sau un magazin de piese care foloseste Etka) iti vor gasi codul corect la maneta.

9. audrescu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3, 1.9TDI, 2008
    Salut, un numar de telefon se poate pt cei interesati?

10. alcaponezz 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a4 1.6 adp
    schemele electrice si manual de reparatii le gasiti in elsawin,care se da jos de pe piratebay.elsawin este un program de reparatii pentru grupul vag.

11. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Am citit 23 de pagini si am vazut unii useri care debiteaza niste ineptii mai mari decat ei. :mad: Dupa cum observati au mai ramas doar 16 pagini, si am editat atat starter-ul cat si numele topicului in "Montare Bord Computer pe Audi A4 B6 si B7" deoarece B5-ul difera mult fata de B6 si B7. Toate discutiile referitoare la B5 le gasiti pe un alt topic (care urmeaza la randul lui sa intre in "reparatii") asa ca va rog sa nu mai postati daca nu are legatura cu B6/B7. :no:

Ultima editare: 28 Feb 2010
  12. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Pentru anularea erorii de presiune pneuri nu cumva ar trebui sa intrati aici:

Eu nu pot intra la masina mea pentru ca nu are asa ceva dar ma gandeam sa va dau o idee. ;)

13. ununouatdi

ununouatdi 1st Gear Member

Locație:
    cluj-napoca
    Masina:
    a4 avant b6 1.9 tdi awx 96kw
    Mi-am montat si eu maneta, mi-am activat BC-ul, am pus firul senzorului de lichid de parbriz, dar nu imi functioneaza alerta de bec ars. As avea nevoie de alerta asta, pentru ca mi s-a intamplat sa imi spuna tovarasii de trafic despre ele. Am un B6 Avant 2002. Stiti ceva de asta?

14. LevY

LevY Gold Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    ovidiu eu pt scoaterea erori de TPM m`am chinuit 2 luni sa o scot .. am tot incercat diverse codari ... nu am reusit in niciun fel ...

15. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Levy am montat Bc pe un B7 din 2006 sambata(masina unui coleg de pe forum) si codand cu 31010 pe canalul 19 aparea eroarea.Codand cu 31300 nu mai apare eroarea de presiune pneuri si se activeaza si meniul acela.Incearca totusi cu aceasta codare inainte sa faci alte improvizatii.
    O alta precizare este ca la B7 desi in coding apare +4 la ultima cifra parca pentru a anula alerta de lichid de spalare parbriz si +8 pentru activare alerta nu se poate scoate alerta din codare.Daca masina are instalat senzorul se poate dezactiva functia lui,dar daca nu il are este degeaba.Tot cu firul montat la masa am rezolvat(omul nu a vrut sa montam si senzor).

16. LevY

LevY Gold Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    din cate imi amintesc am incercat .. si dupa ce ii dadeam save .. si ieseam .. cand reveneam era tot codarea veche ... o sa incerc ... mersi !

17. ununouatdi

Locație:
    cluj-napoca
    Masina:
    Poate cineva care si-a montat sa faca o poza la alerta de bec ars?
    As vrea sa vad cum arata sa pot cauta ce codare gresita am facut...

18. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    alerta de bec ars apare la unele masini odata cu activarea BC-ului.Eu pe toate masinile pe care am montat a aparut si aceasta functie,dar un prieten si-a montat singur maneta,a activat-o corespunzator si alerta de bec ars nu ii functioneaza(apare martorul cand dai check,dar nu il avertizeaza).Codarile facute de el sunt la fel ca cele de pe masina mea(la mine merge).La el calculatorul responsabil de aceasta functie nu este compatibil(sau ma rog,la fel de avansat).Pentru a verifica daca masina poate face lucrul asta,scaneaza pe central electronic si daca ai un bec ars iti va arata sub forma de eroare care este becul.daca iti arata pe vag com becul ars,atunci masina poate arata si pe bord.Daca in schimb nu iti arata,nu poate fi activat sistemul de alerta.

AlexA4B6 apreciază asta.
  19. ununouatdi

Locație:
    cluj-napoca
    Masina:
    Ok, mersi mult Catalin. O sa va anunt daca gasesc ceva. Intre timp incerc sa imi fac rost de o interfata sa ma pot distra cu computerul...

20. adrian2323 1st Gear Member

Locație:
    rm.valcea
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 CP 2002
    buna seara,
    mi`am cumparat si eu maneta de computer de bord dupa ebay si am montat`o conform instructionilor. totul ok, mi s`a activat, dar am o problema, imi arata niste valori extraordinari de mari. imi arata mixtu 12-13, am zis ca poate atat coonsuma, si am facut si consumul la pompa, si imi consuma undeva la 7,5-8 dupa pompa. e posibil sa fie maneta dupa un audi dar cu motor de benzina si sa influenteze cu ceva?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta