TUV-ul pentru politia romana este o sigla si atat. D.p.d.v.legal orice adaugare/modificare la instalatia de iluminat este ilegala atata timp cat nu exista omologare. Omologarea inseamna minim un act care sa ateste acest lucru, o firma, o stampila. Cutia aia... e buna de foc. Spuneam minim pentru ca un politist zelos iti poate lua talonul pentru ca aceasta omologare nu e trecuta la mentiuni/observatii in talon. Asta din punct de vedere legal. Neoficial, pune-le linistit si atata timp cat sunt de bun simt (nu alte culoare decat alb/galbui). Ca o parere personala nu le-as pune din 3 motive: - sunt de calitate slaba ca toate produsele Dectane / FK - trebuie decupat si gaurit bara/grilele. - arata kitch / se vede ca nu-s de acolo A se observa ca politia nu e unul din motivele pentru care sa nu le pui.
Salut Ovidiu ! Iti multumesc pentru raspuns. Dectane eu stiu ca e firma cat de cat serioasa cel putin in Germania (o sa vad eu cat ma tin ledurile ). De decupat am taiat din grile (sunt mai usor de schimbat ), iar despre kitch asta e dupa viziunea fiecaruia, mie mi se pare ca aduc un plus masinii d.p.d.v. estetic (o sa pun si o poza dupa ce reusesc sa leg si firele). Uite un video cu aceste drl-uri http://www.youtube.com/watch?v=d6v4bX6MRdA Te salut ! Numai bine.
Sa stii ca eu am faruri de la Dectane si la capitolul calitate nu stau bine deloc. A trebui sa le desfac si sa le schimb ledurile precum si sa modific mai multe parghii ca sa nu mai tremure ansamblul oalei cand masina statea la relantiu. Pana acum le-am desfacut de vreo 3 ori si daca pun cap la cap am muncit circa 24 ore la ele. Unde mai pui ca unul inca se abureste insa asta numai cateodata cand ploua si de fiecare data cand o spal la spalatorie. Iar acum, au inceput sa prezinte niste abrazii pe fata lui, ca niste zgarieturi, deoarece lacul ce il proteja pana acum s-a cam sters. Acum, ledurile astea sunt ceva mai simple decat farurile insa am tinut sa iti spun cate ceva despre calitatea Dectane.
Nu poti sa ai pretentii de calitate si fiabilitate de la o pereche de farutii tuning care costa cat juma di valoarea unuia pe hella, stii vorba aia si cu sula in dos si cu sufletu in rai nu se poate.
Salut baieti. Vreau si eu sa contribui cu o idee daca tot vine vorba de lumini. Am montat in interiorul farurilor la B4-ul meu cate o banda cu led-uri albe in partea de jos pe post de lumini de pozitie. Ideea e ca arata cat de cat ok, dar nu e cine stie ce aspect de tuning. O ideea ar fi sa le fac in gen dayline, adica sa le montez pe toata partea de jos a farului si sa urc cu ele pana la jumtate din laterala exterioara a farului. Oricum, nu cred ca militia are treaba daca sunt in interiorul farului si sunt de o culoare acceptata (alb/galbui), ca doar sunt n'spe mii de modele de faruri pe piata care desi au timbrul de omologare pe cutie nu sunt valabile in fata politaiului. Ala daca urla constiinta in el te poate invarti cum vrea el (teoretic ) ).
am reusit sa montez ledurile de s6 (doi pini din cei trei trebuie uniti si legati la un fir de la proiectoarele existente iar celalat la celalalt). o zi cat mai placuta
Ma bucur ca ai reusit ! Personal, nu-mi plac benzile acelea de led'uri puse pe masinile noastre. Eu am montate doua proiectoare de ceata folosite ca si DRL uneori, si cred ca se incadreaza foarte bine in liniile masinii. L.E. Sunt orientate foarte in jos, bat la cca 5m de masina, nu vreau sa deranjez in trafic...
Treaba frumoasa- se potriveste perfect Salut, Eu as vrea sa montez Daylight -ul din imagine in locul proiectoarelor de ceata (proiectoarele de ceata am in far). Ce sfat puteti sa-mi dati legat de cablaj - unde se pot lega firele?
Am nevoie de putin ajutor , am discutat cu ovidiutm legat de proiectoarele de ceata de la facelift , dar parca tot nu sunt impacat . Am audi din 97 cu proiector in far , vreau sa imi cumpar proiectoarele de la un facelift si sa mi le montez si rezolv si treaba cu aerisirea , pana aici usor . Nimeni nu a incercat sa puna proiectoarele de facelift la un grilaj nonfacelift? Adica sa-mi zica cat trebuie sa tau si mai multe detalii , pt ca nu as mai cumpara grilaje bara facelift .
Oricum grilele de bara facelift nu se potrivesc in bara de nonfacelift. Eu am cumparat toata bara cu tot cu grile si proiectoare.