1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Motoare turbo cu patru si sase cilindri pentru viitoarele modele BMW M

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de cristi231077, 21 Mar 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Alex A8 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A8 4.2 din 1994
    la benzina chiar nu sta mai bine audi. un R6 de la BMW e cu mult mai bun decat orice V6 de la audi. singurul motor comparabil este asta nou 3.0 TFSI care este un motor foarte bun. dar la motoare pe benzina cu 6 cilindrii BMW e clar mai bun. eu as zice ca la diesel nu sunt mai buni, dar fiecare are o alta impresie :)

2. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Eu am auzit multe 320 D care sunau cam naspa (ca tractorul).... mai ales pe demaraje violente.... si fum la greu. Nu stiu de ce, dar pentru mine imaginea BMW e asociata mai mult cu motoarele pe benzina. Diesel-urile lor nu mi-au facut o impresie mai buna decat TDI-urile VAG.

3. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Nu puteam deschide un Thread nou la sectiunea Stiri Auto,asa ca am postat aici.

BMW a prezentat conceptul Vision EfficientDynamics

După cîteva săptămîni în care ne-au amăgit numai cu fotografii teaser, cei de la BMW au ridicat cortina deasupra unuia dinter cele mai aşteptate concepte ale anului. Este vorba despre Vision EfficientDynamics.

Peste numai două săptămîni, modelul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, prezentînd noua tehnologie ActiveHybrid. Vision reprezintă o îmbinare perfectă între performanţe de top şi economisirea combustibilului. Este exemplul unui vehicul cu performanţele pachetului BMW M combinate cu economia şi emisiile unei maşii mici de oraş, din clasa premium.

Vision EfficientDynamics foloseşte un motor hibrid a cărui configuraţie aduce un turbodiesel în trei cilindri şi două motoare electrice, cîte unul pe punctea faţă, respectiv puntea spate. Puterea maximă a maşinii este de 356 CP şi cuplul de 800 Nm.

Oficialii BMW se laudă că Vision va ajunge la 100 km/h în numai 4.8 secunde, va atinge viteza maximă va fi de 250 km/h, limitată electronic, va consuma 3.76 litri/100km (mixt) iar emisiile vor fi de 99g/km

AutoF1.ro

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta