1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Motor 1.8I cod ADR pe Audi A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de jiva, 23 Iul 2008.

1. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    La ce drumuri avem nu te mira sa vezi si C6 scartzaind. :wacko: :drag:

2. Never666

Never666 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4
    Nu stiu cum se injecteaza dar vreau oricum sa experimentez avand in vedere costul lui asa de mic merita sa incerci si sa vezi beneficiile

3. amantia 6th Gear Member

Locație:
    Sfântu Gheorghe
    Masina:
    A4 B7 2005 2.0 TFSIQ, WV eGolf 2019
    O seringa, un ac mai subtire, ulei de motor si pui cateva ml de ulei in seringa. Eu am injectat uleiul in bucsele superioare (cap de bara, etc. ce mai e acolo), ca de acolo venea scartaitul. Plus putin ulei pe baza cauciucului, unde se depune murdaria si curatam cu o curpa murdaria. NU stiu exact care era sursa zgomotului, deci am experimentat cu o bucsa, dupa cateva zile cu alta, etc. Zgomotul nu a disparut imediat, numai dupa un timp. Faceti asa daca vreti, dar nu dati vina pe mine ca am spus o prostie. :) Eu am facut in decursul anilor de 4-5 ori, aproape in fiecare an, uneori de doua ori pe an. Anul trecut insa nu am avut probleme de genul acesta.
    Cum spuneam, daca bate (auzi o pocnitura) cand intrii in gropi, nu te ajuta. Atunci eu ma duceam la service si schimbam bratul cu probleme.

4. myku

myku 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Audi A4, 1.8, 125 CP . 1995 Automata
    Inca chestie in dilema!!

mi sa zis ca poate sa fie lantul cu intinzatoruld e lant sau convertizorul ,
    despre convertizor nici nustiu cum arata stie cineva daca se paote repara sau cat ajunge unul nou? Multumesc mult si cum rezolv asta va dau verdictu ce are.:sadlike:

Ps : Iulian_1976 m`am dus la Reprezentanta si am facut programare pt ca aici cu Service`urile sunt prastie :motz: pe automate sper sa ma rezolve la reprezentanta acu nustiu cei cu asta "convertizorul "
    Ps.2: Ms mult eminence ;)

5. myku

myku 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Audi A4, 1.8, 125 CP . 1995 Automata
    Seara , gata problema rezolvata cu bataia motorului :
    -erau desfacute suruburile de la convertizor , le desface cu mana asa de slabe erau stranse din cauza asta pocnea , suruburile la convertizor sunt prinse de volanta .
    Multumesc pt sfaturile care le-am primit .
    Reparatia a fost facuta la reprezentanta :doctor: si a costat 184 Lei:salute:

Ps: Iulian_1976 mi s-a curatat motorul de la ulei sau nustiu cumde azi am scos busonul in service si iam zis sa se uite oleac si o zis k arata bine si mam uitat si eu si e mai curat :) Ms pt ajutor si mai vb :applaus:

6. Emy_

Emy_ Silver Member

Locație:
    Mangalia
    Masina:
    Fosta ADR 1.8i 125Cp ; prezentele 1.9 AFN + 2.0 CBAB
    Salut,dupa cum observati sunt posesor al unui A4 B5 1.8 1995,iar azi am facut un frum Mangalia-Bucuresti.Am alimentat de 200lei la plecare,am mers cu o viteza medie de aprox 120km/h,iar cand am ajuns inapoi in Mangalia mi-a mai ramas benizina de vreo 100km(asa scrie in bord).Ce parere aveti despre consum?Mie mi se pare cam mare...Consumulk instant la drum drept cand aveam 120km/h indica intre 8 si 8,5...Vrea sa va zic ca ieri i-am schimbat termostatul deoarece era blocat pe deschis,iar daca aveti informatii despre ce ar afecta consulmul va rog postati!Si ma ivreau sa adaug faptul ca am mers 740km cu totul

7. iulyan 1st Gear Member

Locație:
    suceava
    Masina:
    audi a4 1.8 96 automatik+audi a4 1,9 tdi 110 cai 96
    Am sa incerc sa remediez problemele cu catalizatoru si sonda lambda si am sa vad care e treaba cu consumu de ulei sper sa imi scada in ceia ce priveste consumul de benzina imi ia 20% in oras ca inafara nu prea am iesit

8. Never666

Never666 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4
    Emy ai computer de bord?mi se pare cam mult un pic ar trebui sa ai un consum de 7,5-8 maxim consumul instant iti arata?

9. Bogdangogu

Bogdangogu 2nd Gear Member

Locație:
    Rm. Valcea
    Masina:
    VW Passat 2.0 TFSI - DSG
    salut.. sunt si eu fericitul posesor al unui ADR.. consumul.. 7.2 mix, iar la o viteza de 100 120 la ora la drum intins valcea-cluj am scos 6.4%, in oras cam 9-10.. tin sa mentionez eu nu am AC.. consumul de ulei maxim 1l la 10.000km.. motoru meu are 249000km i-am facut doar un tratament cu metabond old speziale.. eu zic ca a meritata. sunt motoare bune facute pt turatii.. nebunia incepe cand trece de 3800rpm (cumplu maxim) parca nu iti vine sa mai lasi pedala aia.. am avut si eu probleme cu, consumul la un moment dat.. era de la termostat nu imi mai urca apa mai sus de 70grade.. cred ca sarea de 12%lejer .. acuma e totul OK. grija mare la clapeta de acceleratie, debitmetru de aer, termostat, sonda de apa, filtrele sa le skimbati periodic.. si cu uleiul sa verificati odata la 2 saptmani.. sa mai completati daca e nevoie.. la mine cum scade nivelu incepe sa tacane umpic.. toate bune si multi km fara probleme ;)

10. Emy_

Emy_ Silver Member

Locație:
    Mangalia
    Masina:
    Da am computer de bord...Consumul mediu pe care mi-l arata dupa drumul Mangalia-Bucuresti si inapoi cu viteza medie de 120 este 10%...Cam mare dupa parerea mea...daca stii ce ar putea afecta consumul te rog informeaza-ma si pe mine!Multumesc pentru atentie!

11. Never666

Never666 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4
    Is multi factori ce influenteaza ai putea sa faci un test cu Vag amanuntit sonda lambda, debimetru in ce stare se afla? consumul trebuie facut la metoda plin-plin altfel poate si computerul de bord sa afiseze o valoare eronata.120/km ii viteza medie Mangalia-Bucuresti sau ii viteza maxima atinsa ?

12. Emy_

Emy_ Silver Member

Locație:
    Mangalia
    Masina:
    Viteza medie,deoarece am mers si cu 140 si cu 100,n-am tinut-o 120 constant+ca pana la autostrada am avut de trecut prin localitati(cand vii din Mangalia)acolo ma imult de 80 nu i-am dat...Instantul la o viteza de 120 imi arata 8,5 ceea ce mi s-a parut mult de aceea am vrut sa va intreb.Care ar fi trebuit sa fie consumul la 120km/h,iar daca filtrul de aer afecteaza foarte mult acest lucru,deoarece trebuie schimbat la mine?!

Ultima editare: 17 Ian 2010
  13. amantia 6th Gear Member

Locație:
    Sfântu Gheorghe
    Masina:
    A4 B7 2005 2.0 TFSIQ, WV eGolf 2019
    Nu ai scris daca ai cutie manuala sau automata. Cu cateva posturi in urma am scris consumul oficial la ADR: [url="http://www.clubaudi.ro/audi-a4/6753-ai-un-motor-1-8-ne-intalnim-aici-topic-destinat-exclusiv-discutiilor-despre-motorul-1-8-a-23.html#post177882] vezi aici[/url] . 8.5 e normal la automat, 7.5 la manual. Chiar si 8 e normal la manual. Oricum cum ai masurat tu, aproape nu e bun la nimic. Data viitoare pune benzina pana nu incapa, iar la intoarcere pune din nou pana la acelais nivel, daca se poate de la acelasi pompa. Atunci vei primi o cifra cat-de-cat exacta privind consumul.

14. danysxx

danysxx 2nd Gear Member

Locație:
    tecuci
    Masina:
    audi a 4 b5 1997 ADR 125 cai
    asta e consumul la aceste motoare ... eu sub 10 nu scot in oras... iar afara 8

15. Bogdangogu

Bogdangogu 2nd Gear Member

Locație:
    Rm. Valcea
    Masina:
    VW Passat 2.0 TFSI - DSG
    in oras da.. e greu sa scoti sub 10.. da afara 8.. e multicel.. poate si mai bine

16. adri119 1st Gear Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    A4 1.6 75KW, 2002
    A4 1.8 125 Cp - Euro3?

Salut!
    Stie cineva din ce an s-a introdus pe A4 motorul AVV?
    Are cineva dintre voi A4 cu motor de 1.8, de 92 KW, cu EURO 3? Ce an de fabricatie este masina?
    Multumesc pentru raspunsuri!

17. Emy_

Emy_ Silver Member

Locație:
    Mangalia
    Masina:
    Eu unul nu am Euro3 pe ea,dar presupun ca din '99.O sa ma informez si iti promit ca postez.

18. adri119 1st Gear Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    A4 1.6 75KW, 2002
    Multumesc!

19. Emy_

Emy_ Silver Member

Locație:
    Mangalia
    Masina:
    Din informatiile de pe internet am aflat ca motorizarea euro3 pe A4 B5 incepe din 1998.

20. Never666

Never666 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4
    Da incepe, dar la noi in Romania sanse foarte mici ai ca sa iti scoata R.A.R euro 3 din 98''

Distribuie pagina asta