"Noua" masinuta? Trebuie sa ma uit in colectia de poze, nu sunt sigur ca am poze numai cu masina, iar acum e murdara. Am poze recente numai cu portierele lovite... Dupa ce spal masina o sa pun niste poze.
Sa ne prezinti nouå, adica nouå colegilor de pe forum Am observat ca erai in cautarea unui S, ai abandonat ideea?
Nu, n-am abandonat, din cand an cand fac un tur pe google/autovit/mobile.de sa vad daca sunt de vanzare sau nu.
Eu fac "tururi" de-astea zilnic, stiu cum e Sper sa-ti gasesti una pana la urma, desi parerea mea e ca una bine intretinuta si la un pret decent o sa gasesti doar pe-afara...
Asa e. Dar din pacate si afara e rar sa gasesti (mai ales sedan si cu transmisie manuala), iar cu taxa actuala unul care e in stare buna + taxa urca pana la 9000-10000 euro, sau chiar mai mult. Atat nu cred ca merita, totusi masinile au 12+ ani, iar un A4 2.0TFSI quattro din 2005 cu putere similara e in jur de 15000. Daca nu va fi redusa taxa de inmatriculare sau cu mare noroc nu gasesc una in stare buna acasa, atunci cred ca voi astepta putin ca sa scada pretul masinilor din 2005 si cumpar unul de acela. Cu totul ca un S4/S6 e mult mai atragator si mai unic.
am si eu un benzinar 1.8 adr si sunt tare mandru de el...a mai cazut cate ceva pe la el(caseta de directie)dar tot mandru sunt de el ..cine nu are un audi...sa isi cumpere
1.8T nu prea ma intereseaza, mai ales pe B5. Am deja un B5, e 1.8, bine fara turbo, dar daca iau altceva, sa fie diferit. In fine, am facut cateva poze despre masina. Tot nu e spalata ca lumea, am spalat acum 3 zile numai cu apa pura ca sa nu fie atat de prafuit. E destul de unic, culoarea nu e prea comuna (totusi se mai gaseste), dar combinatia de aceasta culoare + motor 1.8 + eleron spate inca n-am vazut. Azi a fost schimbata senzorul de temperatura, sonda lambda si curata valva de aer. Abia astept sa vad cum va fi cu relantiul si cu consumul de benzina.
E verde cu efecte de perla, dar niciodata nu iese pe poze asa cum arata in realitate. Cateodata arata cum ca ar fi albastra...
Distributie Audi A4 Iulian_1976 are dreptate, eu sunt Stan Patitul schimbati tot kitul si ve-ti dormi linistiti!!!...postez niste informatii care o sa va fie de mare ajutor !
...ce fac baietii nici o problema ?! Eu mai nou am cumparat un spray pentru roti,stralucesc acum. Pe o perioada mai indelungata prevad : -o golire completa a climei,completare ulei si freon nou -schimbare ulei servo in primavara viitoare -inlocuire suporti hidraulici cutie si motor -bieleta interioara stanga,capatul de bara stanga; am pus de fapt un capat de bara acum un an si jumatate marca Optimal marca germana cu Tuev Sued nimic de spus insa a ruginit si arata mai rau decat cel de pe dreapta care este de cand este masina marca Lemfoerder -schimbare cauciucuri fata spate,placute spate ...si in fine distributia cu tot tacamul plus curea accesorii,fulie alternator. Cam asta prevad pe urmatorii 2 ani.
...ploua cand o sa fie frumos afara Chiar daca o sa cumpar pe viitor un alt Audi ,pe cel actual nu l vand pentru ca este foarte fiabila am pe ce ma baza o tin de rezerva.Cu asta nu mi pun problema oare ajung nu stiu unde?! Nu stii peste ce dai chiar daca este nou ,prospectez piata doar acum ...poate sa aiba zeci de gadgeturi pe ea,sa arate super daca ma lasa prin vreun tunel prin Elvetia nu mai conteaza nimic Nu mi prea inspira incredere noile modele la prima vedere m ar aranja un 1.8 tfsi sau un diesel 3.0 tdi dar in nici un caz sa o vand pe cea veche daca nu voi fi multumit ...sa nu regret ca am dat o
Nu stiu daca vrun coleg cu ADR a mai intalnit problema asta dar de o vreme incoace am un sunet ciudat la motor. Diagnoza primita la service a fost inlocuirea intinzatorului de la sincronizare de la axul cu came. Asta nu ar fi o problema dar pretul se invarte undeva la 2000 Ron pt ca vine doar pe original. Nu stiu ce sa fac motorul functioneaza perfect dar are un sunet enervant la cald.
...pe piata reala este asa : 1.Intinzatorul tau Tendeur, chaîne de distribution FEBI BILSTEIN 28446,Code moteur : ADR pour arbre à cames OEM,AUDI : 058 109 217 D ,VW : 058 109 217 D 116 euro marca febi Bilstein. ...si daca tot umbli acolo de retinut in plus : 2.Lant _Chaîne de distribution FEBI BILSTEIN 25360,AUDI : 058 109 229 - 058 109 229 B - 078 109 120 Pret 41,75 € euro. 3.Captor pozitie ax cu came ,Capteur, position d'arbre à cames BOSCH 0 232 101 024 pret 99 euro. Chiar daca ai ar trebui sa schimbi toate cele 3 repere pana la la 20 de milioane este o cale lunga Probabil ai fost la o reprezentanta Daca tot preferi reprezentanta cauta piesa la un magazin aftermarket si apoi mergi la reprentanta si punele in brate piesa.
Nu am fost la reprezentanta, dar acesta a fost pretul cel mai mic oferit de un magazin aftermarket, in rest la celelalte sarea de 25 de mil. Mersi oricum si am sa caut la mai multe magazinede prin tara sa vad ce pot gasi si va tin la curent.
...este drept nu stiu preturile din RomaniaLa sursa de la care cumpar eu atat costa. Ai vazut codurile OEM compara cu ce ai tu singura problema ar fi sa nu corespunda insa daca corespunde cu ce am pus eu,nu poate sa fie 20 de mil.
salutare.sunt si eu destul de nou pe aici si am o problema la care nu ii dau de capat dc ma poate ajuta careva cu o idee,am un a4 b5 1.8 si mi sau stricat motorasele de la clapetele de clima nu gasesc nici unde asa ceva numa pe original si costa 6 mil bucata. Stima