1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Motor TDI 1,9 NU TRAGE

Discuție în 'Motoare si transmisii' creată de dannypapuc, 5 Oct 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Filtrul de aer l-ai mai schimbat? Masina ai scanat-o?

2. elad

elad 3rd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    audi A4 1.9 tdi 131cp
    Am părut cândva si eu la fel, desfa capacul la calculatorul de motor, atentie si un surub sub stergator si sigur vei gasi apa in cutie, rezolvarea vine prin scoaterea celor doua dopuri din compartimentul bateriei dar sterge bine apa din cutie si lasă câteva ore deschis să se aerisească si să se usuce.

P.S. scuze scriu de pe telefon

Ultima editare de un moderator: 1 Feb 2011
  3. rolexo_denis 1st Gear Member

Locație:
    fetesti
    Masina:
    audi A4 B6, 1.9 tdi 131 cp, 2002
    am schimbat filtru de aer, am desfacut capacul calculatorului si nu sunt urme de apa, era etans. pe tester nu ii arata nici o eroare.nu stiu unde sa ma duc

4. ady_mircea 2nd Gear Member

Locație:
    Medias
    Masina:
    audi A4 B5 1996 tdi 110 cp AFN
    Incearca sa mergi cu mufa de la debitmetru scoasa, cand mai face figuri.Daca merge mai bine inseamna ca ai gasit vinovatul.

5. elad

elad 3rd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    audi A4 1.9 tdi 131cp
    Cred ca senzorul de La pedala de acceleratie intra in contact cu apa.nu gasesti ud pe nicaieri? Picioare sofer,sub bord, in prag parca acolo mai ai un calculator de confort.un test ai facut,? a in compartimentul bateriei nu ai găsit apa?

6. rolexo_denis 1st Gear Member

Locație:
    fetesti
    Masina:
    audi A4 B6, 1.9 tdi 131 cp, 2002
    am schimbat switch-ul de sub pedala de acceleratie, iar in compartimentul bateriei nu se aduna apa, se scurge. debitmetrul e nou, schimbat acum 1 luna la reprezentanta.

7. ady_mircea 2nd Gear Member

Locație:
    Medias
    Masina:
    audi A4 B5 1996 tdi 110 cp AFN
    Nu esti primul care cumpara un debitmetru nou si defect.

8. pona

pona 2nd Gear Member

Locație:
    Caras Severin
    Masina:
    A4 1.9 TDI 2005 BKE
    Fa un log in mers si vezi ce valori da pe debitmetru chiar daca e nou.Ideal ar fi si pe ploaie sa poti sa faci un log in mers.

9. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Nu cred ca pedala de acceleratie este cea la care ai schimbat switch-ul,pentru ca ea nu are asa ceva.Frana si ambreiajul au.Nu strica o inspectie pe la pedale,eventual o curatare a mufei

10. elad

elad 3rd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    audi A4 1.9 tdi 131cp
    pedala de acceleratie se schimba cu totul deci nici eu nu cred ca ai schimbat ceva la ea,pedala de ambreiaj si cea de frana au senzorul de cc,eu raman la ideia ca undeva intra apa,nu vad ce treaba are debimetrul cu starea de ploaie,dar pt linistea ta fa-i un test si acestuia,si daca nu si nu mergi la reprezentanta

11. cicatrice 2nd Gear Member

Locație:
    drobeta turnu severin
    Masina:
    19 tdi tip 1z 1993
    saltu zicetimi si mie ce sai mai fac la masina ca trage sa moara :( nu vrea s traga deloc zici ca e moarta si daca incerc sa accelerez usor cand ajunge la 1500 de ture odata se taie acceleratia si trebuie sa iau picioru de pe ia si so accelerez din nou da nu trage deloc turbina se aude eu o aud si am debitmetru dinala cu carcasa de aluminiu cu mufa mare cum pot sal incerc daca scot mufa tot asa merge parca mai prost unpic ma ajutati si pe mine va rog ca ma mancat ;)

12. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    diagnoza i-ai facut?

13. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    nu se poate face pe modelu ala din 1993,nu-i vezi decat avansul si daca are erori,insa injectoare si log in mers....0

14. adialexpop

adialexpop 1st Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Audi A4 Avant, 1.9 TDI, 96 KW,2003, 6 viteze
    Salutare Cicatrice;), eu zic ca problema masinii tale e debitmetrul de aer, incearca sa-l schimbi, cel putin teoretic problema ar trebui sa se rezolve. Este mai greu la tine pt ca nu-i poti face o diagnoza, masina fiind din 1993, daca bine am retinut. Incearca ce am spus si mai vorbim, te salut, bafta.

15. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    Salut,
    Luni am schimbat la un service toate filtrele ,uleiul, discurile si placutele frana fata.Cand am luat masina si am plecat am simtit ca parca nu mai tragea ca inainte, nu mai avea zvacnirea aia pe care o avea inainte.
    Mentionez ca am o resoftare de la RBN si ca turbina este ca si noua are 15k Km.Debitmetrul este nou si el.Am scanat masina si nu are nici-o eroare.Am facut 4 log-uri in mers, 2 in a 3-a si 2 in a 4-a.Poate se uita cineva sa vada cum sta treaba.Multumesc

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mie nu imi place turbina ta... intra prea tarziu si apoi baga presiune prea mare, apoi scade sub valoarea ceruta. In rest totul e perfect.

17. mircea-teodor

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    Pai asa a fost resoftata masina.La aproximativ 1800-2000 rpm se simte cum "intra turbina"mai cu putere si se simte si la mers.Inainte de resoftare nu facea asa .Dar problema este ca simt si eu un delay in accelerare care inainte nu se simtea, vorbesc la turatii de peste 2000 rpm.Dupa aceasta intarziere masina incepe sa traga bine.

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pana in 2000 rpm nu iti intra turbina, se vede pe log.
    Cat despre delay-ul (lag) de dupa 2000 rpm nu ma pronunt.

19. mircea-teodor

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    Mersi Ovidiu.
    Poate isi mai da cineva cu parerea?:think:

20. mgheorghiu

mgheorghiu 1st Gear Member

Locație:
    Sinaia
    Masina:
    Audi A4 B5, 1.9 TDI, 115CP, AHH
    Service-ul la care ai fost este de incredere, sau ma rog, oamenii sunt de incredere? Nu de alta dar este ciudat ca a apucat-o dupa ce ai scos-o de acolo. Sa nu iti fi luat vreo piesa si au inlocuit-o cu alta. Nu stiu, zic si eu...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta