1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

My 2010 B8 - A4 legacy

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de george, 30 Oct 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    @golddiger , John : Multumesc pentru aprecieri! :)

Din cauza ca sezonul rece parca e tot mai prezent, B8-ul maine e programat la schimbul de ulei si filtre desi nu a ajuns inca la limita de 15.000 km sau 1 an.
    Am decis sa fac revizia mai repede pentru a proteja motorul odata cu venirea frigului si pentru asta am ales tot ulei Castrol EDGE - 5W30 iar filtrele toate 4 de la MANN. Ca de obicei, uleiul este de provenienta Germania.
    Costuri 5L Castrol + 4x filtre : 460 RON
    Pentru aceeasi operatiune cei de la Audi au cerut ~1000 RON :sign_omg:

2. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    Ce saculeti faini ai primit :)
    Mie nu mi-au dat romanii asa ceva :) nici vorba.....

Vezi sa aiba norma 507.00 acel Castrol. Al meu era Castrol Edge Professional 5w30 cu norma respectiva pentru motoarele cu DPF.

Ultima editare de un moderator: 23 Oct 2012
  3. 11TUN

11TUN 5th Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    ...
    Filtrele si uleiul originale vin in alt ambalaj si e alta calitate. Vezi ca uleiul cumparat de tine are sigla volkswagen! Eu cumpar doar cu sigla audi dar cred ca este acelasi ulei , difera doar sigla.

4. gabi coma

gabi coma 6th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4-B8-2.0 TDI-125kw CAHA.
    Cred ca ai ieșit destul de ieftin având în vedere ca doar uleiul costa 75-80 E.

5. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Saculetii aia care se vad in poze sunt de fapt aparatori pentru oglinzi :):) Era o promotie la ulei in Germania si la fiecare bidon de 5L primesti aceste aparatori acum ca tot vine sezonul rece.

@11 TUN : Intr-adevar are sigla VW dar daca te uiti pe ambalaj scrie ca e pentru toate motoarele grupului VAG. Deci e in regula uleiul :p

@gabi coma : Uleiul a costat 230 RON dupa ce a aplicat o mica reducere de fidelizare. Face import de ulei de multi ani si e normal sa aibe si pret mai bun decat ce se vede pe rafturile benzinariilor din DE.
    Intr-adevar, e un pret foarte bun la care am iesit cu aceasta revizie, deci cine spune ca intretinerea unei astfel de masini e scumpa se cam inseala.

6. robertoo

robertoo 2nd Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    Audi S5 3.0 TFSI Sportback
    george

Hai ca ai ajuns aprope la final cu modificarile!! Bv o si felicitari inca o data:thumbs-up:
    Azi a intrat unu cu o masina de texas in spate si mi a spart bara si fusta.Daca nu aveaa casco era foarte nasol cu asigurarile de la nenorocitii aia iar cu ocazia asta cred ca o pun si eu pe aia de s-line dar as vrea sa comand fusta de 2.7/3.0 ca ma bate gandul sa fac si evacuare si as vrea 2 tipsuri stg si 2 dr dar cred ca trebuie decupata fusta pentru a incapea tipsurile si cand o vad nu prea imi vine sa fac decupari..
    Stii cumva ce diferenta de bani este intre cele 2 bari?
    Imi poti da te rog si preturile la scutul termic de la toba si la suportul de cauciuc?dak iti mai aduci aminte asa aproximativ..

7. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Cu modificarile nu cred ca voi ajunge niciodata la final ... mereu apare cate ceva care mi-as dori sa am pe masina ... important e sa rezist tentatiei :))

Daca vei vrea cate 2 tipsuri pe fiecare parte singura solutie OEM e sa iti pui spatele de S4 ;) Are difuzor prevazut pentru 2 iesiri cu cate 2 tipsuri fiecare asa ca nu va trebui sa faci tu nici o modificare.
    Difuzorul de S4 vine fara nici o modificare pe bara de Sline iar pe el trebuie adaugat un ornament ca sa fie treaba ca la carte.
    Bara spate Sline era in mai cand am facut eu retrofitul ~1500 RON, difuzorul indiferent ca e de Sline sau S4 e pana in 250 RON iar ornamentul e ~250 RON cel de Sline si ~450 RON cel de S4. Calculele ti le faci tu acum si vezi cat esti dispus sa investesti in masina dar oricare ar fi varianta aleasa va arata bine ;)

Pentru scutul termic si suportul toba ai urmatoarele coduri :
    Codul la difuzorul S4 este : 8K0 807 521 B 1RR iar pentru ornamentul de S4 este : 8T0 807 791 2ZZ.

Cand va fi gata masina asteptam poze :) Succes :icon_thumright:

8. robertoo

robertoo 2nd Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    Parca tot mai mult imi place spatele de S-line chiar daca intra decat un tips!
    Codurile le am luat de pe zi,am rasfoit din nou toate cele 26 de pagini:)))si a meritat ce am revazut.
    Banuiesc ca preturile la tot ce ai facut sunt de la reprezentanta,astia de la Euroins unde am casco nu comanda ei de la reprezentanta niciodata.
    Pe mine ma intereseaza sa nu fie diferenta mare de pret intre bara stock si cea de s line ca nu prea imi vine sa dau,am altfel de cheltuieli acum....

9. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Cand aud Euroins la asa masina mi se face pielea de gaina ... sper sa nu ai probleme cu ei ...
    Intr-adevar preturile sunt cele de la reprezentanta dar sa stii ca sunt cei mai ieftini deocamdata pentru ca pentru modelul asta de A4 inca nu sunt piese AM.
    Intre bara normala si cea Sline cred ca este o diferenta de ~100 RON ceea ce nu e prea mult iar intre difuzoare nu e diferenta de pret parca. In schimb va trebui sa iti mai cumperi tu ornamentul de pe difuzor.
    Senzorii de parcare au scapat neatinsi ? :)

Apropo, si mie imi place mai mult tot spatele de Sline in combinatie cu evacuarea dubla :p

10. robertoo

robertoo 2nd Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    Sa stii ca nici eu nu stiu cum am avut curaj sa fac la Euroins,dar au fost cei mai tari pentru mine,mi am vopsit barile si multe altele la ei,cu un whisky una alta la inspectori am rezolvat detoate si cu sefu de service unde am facut pana acum masina sunt chiar prieten bun.
    Eu ma gandeam sa nu fie de la 100 de euro in sus diferenta de pret intre cele 2 bari,pentru 100 300 RON nu ma ... pe mine acum.
    Senzorii de parcare s au ratacit pe dinauntru iar 2 nu i am vzut deloc:))))

11. QUATTROINELE 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea
    Masina:
    A6c7 2.0tdi 177cp
    frumos a iesit.doresc si eu o modificare la evacuare.stie cineva o evacuare de 2,7 , 3,0 ?

12. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Multumesc pentru aprecieri.
    Referitor la evacuare sa stii ca daca nu gasesti o evacuare completa de A4 sau A5 cum a fost cazul meu, poti cauta o toba de Audi care vine pe partea dreapta ( nu cred sa conteze modelul de Audi de pe care provine dar nu garantez 100% ) si sa mergi la cineva care se ocupa de evacuari si sa ii faci un traseu functional.
    Eu unul am preferat sa iau o evacuare completa si nu fac adaptari la evacuare pentru a fi cat mai aproape de varianta OEM dar daca poti trece peste acest aspect ai sanse mai mari sa gasesti evacuarea foarte repede ;) Succes :thumbs-up:

13. QUATTROINELE 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea
    Masina:
    A6c7 2.0tdi 177cp
    george cat a costat evacuarea ? se potriveste si evacuarea de A5 ?

Ultima editare de un moderator: 1 Noi 2012
  14. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Nu pot spune decat ca pretul platit de mine a fost unul mic si pentru asta trebuie sa ii multumesc lui Marius.
    Da, evacuarea de pe masina mea provine de pe un A5 3.0 TDI quattro coupe dar probabil evacuarile sunt compatibile de la mai multe modele de Audi.
    Cred ca foarte mult conteaza capacitatea rezervorului pentru a nu influenta traseul.

15. QUATTROINELE 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea
    Masina:
    A6c7 2.0tdi 177cp
    a4 b8

George , multumesc.ma poate ajuta si pe mine Marius?

16. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Vorbim mai multe prin PM :)

17. Catalin B8

Catalin B8 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI 2008
    Salut,

Daca tot ai schimbat difuzorul, nu vrei sa te scap de cel vechi cu evacuare pe stanga? Al meu e modelul simplu si as vrea sa-l schimb.

18. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    pai nu cred ca merge pe bara normala (presupun)

19. Catalin B8

Catalin B8 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI 2008
    Ar trebui sa mearga, cel mai bine cred ca ne lamureste George, daca avea bara normala sau de Sline. Nici nu am vazut de vanzare pe net, am tot cautat.

20. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Intr-adevar nu merge acel difuzor pe bara normala. Eu am schimbat si bara normala ( care o am inca in garaj deca e interesat cineva ) cu una de Sline pentru a se potrivi acel difuzor.
    Probabil ar merge dar doar cu improvizatii facute si eu nu sunt adeptul la asa ceva si nici nu recomand la cineva.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta