My 2010 B8 - A4 legacy

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de george, 30 Oct 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Bine punctat Ovi!

2. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Avand pe fata setarile de US mi-am dorit mereu sa pot face asta si pe spate.
    Mai mult ca sigur sunt unii care se vor prinde mai greu ca aia la mine e semnalizare iar ceea ce ai spus tu mai sus e corect. Doar cand am avaria si franez ar fi o problema pentru unii dar momentele astea sigur o sa fie rare asa ca nu imi fac probleme ...

Confuz sau nu sigur va ramane asa pentru o perioada. Sunt pe drumuri o gramada de oameni care nu isi semnalizeaza intentiile asa ca nu imi voi face griji. Folosesc destul de des oglinzile asa ca nu voi reprezenta un pericol pentru cei din spatele meu :p

Am facut azi o proba si ce a spus John mai sus e adevarat. Cand doar semnalizezi nu e nici o problema pentru cei din spatele tau in schimb daca franezi si ai avaria pusa atunci se vede doar al treilea stop aprins si e posibilitatea sa te prinzi mai greu ca de fapt e frana ...

:))):)))):))) Cred ca trebuie sa imi iau si o lada frigorifica pentru ca au inceput "admiratorii" semnalizarii mele sa ma claxoneze prin bucuresti ... sau o fi numarul de provincie de vina :tocktock:

Maine seara voi fi prezent la intalnirea locala din Bucuresti doar daca imi spal masina intai ca e maro dupa drumul de la Bacau la Bucuresti ...
    Si ca sa ma laud in continuare ... consum 6l% cu viteza medie de 92km/h distanta de 280 km parcursa in mai putin de 3 ore.

3. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Felicitari George, arata foarte bine. :o:

Cu scuzele de rigoare tie si lui anarchy daca sint prea indraznet, se poate face publica aceasta codare sau inca e "prohibitie" ? :) Mersi fain.

4. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    In ce consta mai exact semnalizarea de tip US pe fata? Nu-mi spune ca semnalizezi cu ledurile? :D
    Chiar am cautat aici in topic sa vad dar nu m-am lamurit

5. john7

john7 Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B7 1.9TDI BKE
    Apropos de faza cu becurile de frana; treceam in 2007 printr-un orasel din Tennessee, fac undeva dreapta si imediat dupa, vad girofaruri in spatele meu. Trag pe dreapta, vine un politai in celebra uniforma neagra; se prezinta, ma prezint si eu, ii dau actele, le ia la verificat in masina politiei apoi vine inapoi la mine (acolo nu ai voie sa iesi din masina sau sa iti ascunzi mainile in timpul unui control), eu cuminte, cu centura pusa credeam ca e un control fara vreun motiv anume, doar de verificare. Imi spune “stiti de ce v-am oprit?”, iar eu bineanteles ca nu stiam sa fie vreun motiv ,evident, ii zic ca nu. “Nu va functioneaza semnalizarea dreapta spate”, eu ii spun “nu stiu, inseamna ca doar ce s-a ars becul…il schimb chiar acum, am unul de rezerva!” dupa care continui pe un ton glumet “cred ca nu imi merge nici stopul pe frana pe dreapta” la care el pleaca in spatele masinii, calc frana, vede ca nu merge, vine inapoi si zice “aveti dreptate”, ii raspund pe un ton glumet “nu are cum sa mearga pentru ca este vorba de acelasi bec”; zambeste si el si zice, “ai dreptate, mi-a scapat din vedere asta; pentru ca ai fost sincer, nu te amendez, iti dau doar un warning verbal”. Cu alte cuvinte si printre ei exista confuzie, cu atat mai mult la noi!
    George, normal ca tu decizi ce vei face, daca vei pastra codarea US sau ba, trebuie doar sa te orientezi si sa simti tu pentru tine ca masina ta nu risca sa fie cel putin stearsa de vreo alta din acest motiv. Asa cum am spus, eu unul as pastra codarea, chiar imi place f mult cum da spatele pe LED-uri rosii dar nu eram sigur cand te-am intrebat cum iti merge frana pentru ca tu ai totusi lampile spate EU.

6. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Hai la intalnirea din seara asta sa admiram pe viu, trebuie sa-ti faci timp de spalat masina :superman:

7. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Si mie imi place foarte mult modificarea asta! bravo

8. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Multumesc pentru aprecieri baieti ! :thumbs-up:

@dr_dumi : am spus setare fata ca la americani nu ca semnalizez cu ledurile :p Vei vedea diseara la intalnirea locala daca ajungi la ce ma refer.

@John : sunt foarte atent atat in fata cat si in spate ce se intampla atunci cand imi schimb banda de mers asa ca oricat de confuz ar fi cel din spate de semnalizarea mea voi fi eu atent pentru siguranta mea.

Desi sunt 70% sanse de ploaie/ninsori ma duc sa spal masina si diseara la 8 voi fi prezent la intalnirea locala.

9. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Dupa ce vineri seara am participat la intalnirea membrilor din Bucuresti am ramas cu dezamagirea ca la Bacau nu se vor strange niciodata atatia membri la o intalnire ...
    Pacat ca nu am fost inspirat sa fac mai multe poze dar promit data viitoare sa fac mai multe :)

Intre timp B8-ul a fost echipat corespunzator vremii cu jantele de vara. Mai multe detalii despre jante si cauciucuri in curand pentru ca abia am apucat sa le montez.

10. john7

john7 Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B7 1.9TDI BKE
    Cam greu de scos media aia de viteza in Romania, mai ales din cauza localitatilor:).
    Sper sa ajung si eu la o intalnire a membrilor din Bucuresti 'odata si odata'.

11. bencheacata

bencheacata Silver Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    Felicitari pentru semnalizarile US :). Era cineva tin minte la mine in bacau care de care ori vedea ca semnalizez spunea ca mai e putin si va avea si el asa ceva :sign_welcome:
    Acum despre frigider iti spun eu ca nu prea are cine sa ti-l umple in Bacau ca orasul e destul de obisnuit cu SAE rear lights :jump:
    Intalnire Bacau ? Ramanem la parcarea noastra (stii tu ) si ne facem de cap cu VAG-ul pe acolo:friends:

12. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    @john : am "beneficiat" de drumul liber facut de niste "colegi" in fata mea :) Se pare ca se grabeau la fel de tare ca si mine sa ajunga in capitala ...
    @Catalin : cand te intorci da un semn :p

Intre timp m-am mai plimbat cu noile jante si nu pot sa spun ca simt vreo diferenta intre ce aveam eu pe 16'' si astea noi pe 17'' asa ca ma pot declara multumit de schimbare.

Daca anul trecut spuneam ca gata cu modificarile, se pare ca primavara asta deschidem sezonul II din : "Buna, sunt George si sunt dependent de modificari" :)))

Am inceput anul cu jante noi, am definitivat proiectul "US lights" iar de sambata plimb in portbagaj cu mine o cutie mare si destul de grea care probabil ma va face sa imi vizitez stomatologul mai des :)) Ghiceste cineva ce poate fi ? :)

Urmeaza o noua serie de modificari si retrofit-uri la B8 iar pentru cei interesati voi face ca si pana acum poze si liste cu piese necesare :arco:

:busted_cop: Apropo, ce parere aveti de acel logo in loc de cel cu S4 ?

13. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Eibach?Sau reglabila?
    Nu imi place logo-ul!
    Jantele arata bine pe masina ca si dimensiune, insa modelul in sine nu prea are haz pe un B8.Stiu eu un set pe 18 de vanzare, care sigur arata foarte bine pe B8!

Ultima editare: 9 Apr 2013
  14. eKKoMan82

eKKoMan82 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A7 2011
    Arcuri! ;)
    Sigla nu imi prea place. Am aceeași dilema si eu. Pe net am găsit poze cu mașini care aveau sigle de S4/S6 dar in loc de S era un A. Eu nu le-am gasit pe ebay. Tot cred ca pentru masina ta o sigla S Line black ar arata cel mai bine, dar trebuie lucrat la mufa din spate.

15. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    get low man :)

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    E musai acum sa pui niste disrantiere! Ai sa vezi ca or sa ii placa si lui Catalin dupa aceasta setare rotile ;)

Deci, ce arcuri sunt?

17. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Intr-adevar despre arcuri noi e vorba :)
    Cu ajutorul unui coleg de forum am achizitionat si eu un set de arcuri Eibach Pro Kit iar cand voi putea le voi si monta.
    Am fost de curiozitate la reprezentanta sa vad cat ar costa montajul si am ramas socat de raspunsul lor :rolleyes: Doar 650 RON manopera montaj si 250 RON pentru directie ... Intrebarea e .. :wtf:

@ Catalin : cu o configuratie buna vor da altfel pe masina :p

@ eKKoMan82 : cred ca voi face ceva custom pana la urma si am doua idei in cap dar deocamdata ramane asa logo-ul. Pot spune ca depinde foarte mult de locul in care fac softul :p

@ Robert : cat de curand! :)

@ Mihai : jantele mele sunt 7,5 J cu ET de 45. Oare ce configuratie mi-ar trebui ? :uhm:

Ultima editare: 9 Apr 2013
  18. eKKoMan82

eKKoMan82 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A7 2011
    :) Exact 900 mi-au zis si mie, si asta cu 10% discount special pentru mine, client fidel care nu am dat banii la început pe S Line si ii dau acuma ... Cu mult in plus. Asta e viața! Pentru suspensie nu cred ca as fi avut încredere in alta parte oricum.

19. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    De banii aia fac un training si mi le montez singur! Nu vor primi in veci atatia bani pentru asta de la mine ...
    Sper ca nu faci prostia si le dai atatia bani pentru ca mai mult ca sigur ca vei gasi in alta parte la un pret mai bun si sa faca aceeasi treaba ;)

20. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Cu ce dimensiuni de anvelope? Latimea?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta