1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

My 2010 B8 - A4 legacy

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de george, 30 Oct 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Pentru interior inca sunt in tratative dar sa vedem daca accepta propunerea mea ...
    Ca sa va spun mai multe ar fi vorba despre un interior de piele culoare bej ( eu am bej din material textil in acest moment ) cu urmatoarele caracteristici : piele ventilata , scaune cu reglaj electric , memorii si cu incalzire , bancheta spate rabatabila si fete de usi spate cu perdelute iar in fata usa de la sofer are pe langa butoanele de la memoria scaunului si butoanele de la alarma .... deci daca se va concretiza deja prevad un nou retrofit :))
    Fiind tot scaune confort voi lua aibagurile de pe scaunele mele si le voi pune pe astea noi dar intai sa le ma inteleg cu omul.

PS : nu voi mai da mai multe detalii despre acest interior pana saptamana viitoare cand primesc raspunsul :tapedshut:

Ultima editare: 8 Mai 2013
  2. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Bafta George!

Numai unul, eu vad mai multe.:)

Cu centurile de siguranta, nu e nici o problema, se declipseaza de pe vechiul scaun si se clipseaza pe cel nou.

3. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Prima data cand ma grabesc si spun un plan de viitor si se pare ca sunt din ce in ce mai departe de concretizarea interiorului de piele bej :( De acum voi face la fel ca pana inainte si voi anunta modificarile doar dupa ce am produsul :))
    Oare se incadreaza la superstitii ? :think:

Insa dupa o veste rea pe ziua de azi, am primit si una buna. De aproximativ 15 minute a ajuns volanul acasa. Am primul B8 din lume cu doua volane :)) Imi mai cumpar inca 2 volane si voi avea pentru fiecare loc din masina cate un volan :)) De acum incepe distractia.

Ultima editare: 9 Mai 2013
  4. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    volanul tau este de FL... vei avea putin de munca la retrofit :)

5. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Cu siguranta va avea putin de munca. Dar daca isi doreste sa faca si padelele de schimbare a treptelor de viteza functionale ?! :laugh:

Ultima editare: 9 Mai 2013
  6. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    NICIODATA nu le va putea avea functionale pe masina lui manuala !
    poate doar pentru volum audio :)

7. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Si vestile bune continua sa vina in posta se pare!
    Maine ma duc sa ridic si panoul de clima si senzorul de ploaie si lumini :)

Voi face treaba asta dar intai strang resurse sa fac in asa fel incat sa am aderenta la toate rotile cand plec :laugh:

@Robert : am stiut in ce ma bag de la bun inceput dar nu imi e frica si chiar am planuri mai mari de atat ! :p

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Oho,fain tare volanul;dupa ce-l montezi,poate te orientezi si la o nuca schimbator viteze de s ;)

9. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Pe 06 nov 2012 am luat-o ca pe o gluma si se pare ca astazi gluma a devenit realitate!
    Volanul se afla deja pe masina, e totul in regula si ma declar foarte multumit de upgrade !
    Maine revin cu detalii si cu poze!

10. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Detalii cat mai complete. Eram sigur ca nu mai ai rabdare. :)

11. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Felicitari George pentru inca o modificare reusita. :)
    A fost Plug&Play sau a trebuit sa ii adaptezi ceva la mufe sau sa il codezi cu VAG COM-ul? Sunt curios daca la mine avand multitronic, as putea sa ii fac functionale padelele cu un minim de efort. :)

12. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    @ Cornel : inca nu citisem postarea ta si chiar vorbeam cu prietenul meu dupa ce am montat volanul ca acum parca lipseste un schimbator de Sline. Ieri nu am fost pe faza ca s-a dat unul la o licitatie cu 35 de Euro + taxe de transport dar mai mult ca sigur va urma !

@ Cristian : Am plecat intr-o joaca cu volanul sa il arat si am venit cu el montat :))

Acum sa revenim la subiectul zilei si anume : Facelift MFSW

Totul a decurs fara probleme iar montajul a fost facut cu ajutorul unui prieten caruia ii multumesc din nou.
    Asa cum v-am obisnuit la toate retrofiturile facute si aici am facut totul ca la carte chiar daca nu a fost chiar plug & play. Mufa de la volanul de facelift desi foarte asemanatoare cu cea de pe volanul masinii diferea foarte putin asa ca solutia a fost schimbarea mufelor intre ele cu respectarea ordinii pinilor din mufe. :idea:

Dupa schimbarea mufelor intre ele totul a fost plug and play iar volanul este functional.
    Nu spun functional 100% pentru ca padelele nu functioneaza ( in schimb cand ma plictisesc in trafic mi-am gasit ocupatie cu ele :)) ) iar pe comenzile volanului este un buton care nu avea corespondent pe comenzile vechi si astfel acel buton inca nu functioneaza.

Desi un retrofit al naibii de scump ( nu voi spune pretul pentru ca poate mai citeste cine nu trebuie si imi da cu volanul de cap :)) ) ma declar extrem de multumit de decizia luata cand l-am achizitionat.

Partea haioasa a fost ieri cand mergeam sa montez volanul pentru ca stateam in dreapta cu volanul in mana si se uita cineva la noi ca la avioane si nu intelegea de ce sunt doua volane pe masina :)))

Si cum pozele fac cat o mie de cuvinte va las sa vedeti singuri ce inseamna schimbarea unui volan!

Ultima editare de un moderator: 6 Mai 2015
  13. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    putem sa le facem functionale mircea :)

14. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Da e clar: Trebuie sa imi gasesc un volan!

Sa il invarti sanatos si voios!

15. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Multumesc pentru aprecieri si la fel va doresc si eu voua !
    Poze cu masina cand am cumparat-o si cum arata acum :) Insa modificarile nu se opresc aici !
    Va urma !

@ Mircea : e foarte simplu daca ai automata sa adaptezi padelele. iti trebuie doar un volan cu padele iar dupa se face totul din vag-com.

@ Mihai : astept sa vad si la tine asa ceva ! :) cand mai gasesc te anunt ;)

16. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Dupa mai bine de jumate de an de la inceperea proiectului, ieri mi-a ajuns din Germania si senzorul de ploaie si lumina mult asteptat. Ce-i drept asteptarea a meritat pentru ca am achizitionat senzorul cu doar 1,5 Euro la o licitatie :)

Senzorul este in acest moment la locul lui si retrofit-ul este 100% functional! Mai multe detalii despre acest retrofit gasiti la postarea #204 ( pag. 21 ).
    Pe langa functia AUTO pentru ploaie si lumina, de ieri masina are inca o optiune activa datorita acestui senzor si anume Coming home / Leaving Home

Si modificarile nu se vor opri aici!
    Va urma! :jump:

17. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    Hai și cu un High beam assist ;)

18. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Nu nu ca imi consuma becurile :)))
    Aia cu High Beam Assist se va face doar de gasesc oglina super ieftin pentru ca nu dau vreo 200 de euro pe o oglinda! De banii aia imi cumpar oglinzile rabatabile electric mai bine :p

19. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    Pai uite cum au mai apărut 2 planuri de viitor ;)
    Sănătate și bani sa avem. .. că se pare că nu ne plictisim niciodată

20. Adrian.

Adrian. 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    A4 1.9 Tdi
    Arata foarte bine ;) ! :arco: spor in continuare faci o treaba f buna :applaus:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta