1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

My 2010 B8 - A4 legacy

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de george, 30 Oct 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Volanul arată super :) , ai făcut o treaba buna George ;)

2. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    @ Marius si Adi : va multumesc pentru urari si la fel va doresc si eu voua.

Din pacate interiorul de piele bej de care spuneam saptamana trecuta a fost vandut ieri la un pret format din 4 cifre la care trebuia sa mai pun inca ~200 Euro pentru transport si am fost nevoit sa renunt la el.

Vor urma probabil schimbator Sline si pachet lumini interioare ! ( multumesc Catalin pentru link ;) )

3. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    si era de avant oricum :)

4. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Asa e, numai ca scaunele si fetele de usi erau compatibile 100% iar pentru bancheta spate foloseam doar pielea si imbracam ce aveam eu ... deci nu pierdeam nimic :p

5. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    In urma lucrarilor de asfaltare B8-ul a iesit putin "sifonat" asa ca luni la prima ora are programare in service.
    Va fi schimbat parbrizul tot cu unul original Audi iar bara fata , capota si cupola revopsite in timp ce aripile vor fi polishate. :banghead:

Probabil dupa ce va iesi din service ma voi ocupa de montarea arcurilor Eibach care stau de vreo luna in garaj, a climatizarii si a butonului de ADS care la fel stau de ceva vreme si asteapta sa fie montate :))

Ultima editare: 7 Iun 2013
  6. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Astazi am luat B8-ul din service si sunt tare multumit de treaba facuta !
    Totul a iesit impecabil si pot spune ca ii recomand pe baieti cu multa incredere !

Bineinteles ca dupa o saptamana de asteptare mi-au venit si idei noi si sa vedem poate le pun si in practica !
    Ma gandesc sa fac trimurile de la bord negru lucios, oglinzile sa le vopsesc ca la S4 iar jantelor sa le dau o noua culoare si anume un gunmetal. Daca printre voi e cineva care se pricepe la photoshop sa imi modifice una din poze sa vad cum ar arata jantele vopsite ii raman recunoscator !

Si acum poze cu rezultatul final : parbriz schimbat , bara fata , capota , cupola portiera sofer revopsite iar restul elementelor polishate :)

7. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Cele mai urate oglinzi vreodata proiectate de audi, cele de facelift, nici nu se compara cu oglinzile b8 initiale 2008/2009, sunt hidoase si considerabil mai slabe in vizibilitate...frumoasa masina, trebuie sa faci ceva cu jantele, parca nu se integreaza...si cu schimbatorul, e horror...

8. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Daca te-ai uita putin pe evolutia masinii din mai anul trecut si pana acum ai fi observat probabil ca nu prea las nimic neatins, numai ca toate modificarile le fac dupa bunul meu plac nu ca ar fi horor pentru ochii altora :)
    Iar oglinzile de facelift sunt arhisuficiente pentru o masina de marimea asta ;) Probabil daca aveam vreun tir ceva faceam un efort si imi puneam oglinzi mai mari :)

Legat de jante in continuare ma voi abtine la comentarii desi vad ca inca insisti pe ideea ta :mad:

9. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Arată bine George , îmi place cum a ieșit masina..

10. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Uite cum efectul detailing-ului incepe sa deosebeasca acesta masina de restul!
    Foarte frumos arata din fata in special!

Legat de oglinzi e cam cu dus si intors.... Imi place sa imi mai alint masina "Dumbo" :)
    Dumbo-disneyscreencaps.com-908-1-.jpg
    Datorita normelor de siguranta in trafic au ajuns sa faca oglinzi din ce in ce mai mari pe masini. Nu e un lucru rau, dar au cam afectat aerodinamica putin. :eyebrows:
    Pentru cei care nu cunosc, le spun eu de ce s-a schimbat forma oglinzilor la B8 dupa 2010: au fost reproiectate datorita zgomotului produs la frecarea cu aerul de la anumite viteze in sus;) Deci nici ei nu si-au dorit oglizile atat de mari dar au fost nevoiti sa le faca.
    Si daca tot am condus B6 timp de 4 ani pot spune cu mana pe inima ca se poate conduce foarte bine o masina si cu oglinzi mici, aerodinamice si foarte bine integrate in linia caroseriei ;)

PS: George, daca dadeai si cu un dressing pe anvelope era de vis :)

Ultima editare: 18 Iun 2013
  11. golddiger

golddiger 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara / Franţa
    Masina:
    AUDI A4 2.0TDI 143HP 2009
    Ai facut o treaba foarte buna pana acum cu masina ta,tot mai bine arata,atat exterior cat si interior.Si cel mai interesant este ca vei continua :) Te salut.

12. Sergiu.Romanessi

Sergiu.Romanessi Bronze Member

Locație:
    Bistrita, Brasov
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 120 hp 2009, Audi A3 8p, Ford Fiesta 1.6tdci 2010
    E superba masinuta. Imi place in special rama de la grila facuta cu negru. De cand am luat masina ma gandeam sa fac chestia asta :) De volan nici nu mai zic...

Sa ai noroc de ea :)

13. eKKoMan82

eKKoMan82 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A7 2011
    Arata fantastic George! Imi place foarte mult ca ai trim shadowline si asa ai putut merge pe 'black' theme.

14. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    @Marius : multumesc doctore ! Poate reusim vara asta sa ne vedem prin Iasi sa vedem si live masinutele :)
    @Mihai : Masina era abia scoasa de la polishat si dupa o saptamana de asteptare nu am mai avut rabdarea necesara sa ma ocup si de aspectul cauciucurilor :)) Insa voi tine cont pe viitor de asta :p
    @golddiger : Multumesc! Bafta si tie cu modificarile !
    @Sergiu : Multumesc pentru urari! Grila de S4 o poti cumpara ori cromata ori neagra cum e la mine si eu cum am vrut sa merg pe "black on black" am ales-o pe cea neagra si imi place foarte mult cum se vede. Referitor la volan sa stii ca nu e greu sa il schimbi, iti trebuie doar rabdare sa il gasesti la un pret foarte bun ;)
    @eKKoMan82 : si eu ma bucur ca nu am crom la geamurile de la B8 pentru ca am la B7 si nu prea imi place cum arata dupa 5 ani de zile cat are B7le.

Chiar nu e nimeni pe aici care sa ma ajute cu o simulare in photoshop sa vad cum ar arata masina cu jantele vopsite in negru sau un gunmetal ? :)

15. manzzotty 6th Gear Member

Locație:
    Predeal
    Masina:
    A4 B9 - 2016 - Blue
    Nu ma pricep la Photoshop dar am gasit ceva pe net , eu zic ca arata bine !!!

16. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    george nu mai face investitii inutile in vopsirea lor si cumpara altele pe 18 cand poti....

17. diabolic53

diabolic53 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C6 2010 Facelift, 2.0S (173bhp), Piele, MMI 3G, DRL, xenon, etc.
    complet d'acord cu anarchy :P doar daca vrei sa le pastrezi pe astea ca jante de iarna :)

18. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Cel mai bine cumpara alt set...
    Eu am pregătit si vopsit un set de Jante pe 19" iar prețul final m-a bosumflat

Începem :)))
    50 RON ora de sablat ( romanul fiind infometat tot timpul operatiunea a durat 4 ore cred , estimarea expertului....) deci 200 RON
    Îndreptat Jante !! 50 RON bucata , in cazul meu au fost 2 .deci 100 RON
    60 RON fuler negru
    150 RON vopseaua
    150 RON lac ceramic , anti zgarieturi , bla bla .....vom vedea
    75 RON manopera pe Janta ( Au fost vopsite in 2 culori , la fel si capacele centrale..desfacute etc etc ..) deci 300 RON toate 4

960 RON total + pune anvelope , echilibrat ...1050 RON

Probabil ca dacă le făceam electrostatic + transport ieseam mai bine

19. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Problema e ca pana nu voi vinde jantele astea nu voi mai baga bani in alte jante si de aia ma gandeam la varianta cu vopsitul lor.
    Doar de gasesc sa fac un schimb de jante asa cum am facut si cu jantele astea poate va fi mai ok.
    Oricum, multumesc pentru sfaturi ;)

20. charliez123 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti , Prahova
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI, 2010 CAGA & A4 B6 1.9 TDI BKE
    Am incercat eu ceva Domnule George !
    O sa incerc sa mai lucrez la ea putin pentru ca mi se pare ca au iesit foarte mat.

Si una de effect :

O sa revin cu un edit .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta