1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

My 2010 B8 - A4 legacy

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de george, 30 Oct 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Imi permit sa raspund eu: exista niste tampenii care, la fel ca si precedentele modele au niste leduri care nu se vad ziua daca sunt aprinse. Nu seamana nici in 1000 ani cu astea originale. Dar Sergiu, nu spuneai tu ca tu ti-ai cautat masina expres fara leduri? Daca vrei ceva facut calumea, ia-le pe astea ce le are George. Le gasesti pe toate B8-urile ce au xenon, asadar nu faci doar un upgrade estetic ci si unul practic.

2. Sergiu.Romanessi

Sergiu.Romanessi Bronze Member

Locație:
    Bistrita, Brasov
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 120 hp 2009, Audi A3 8p, Ford Fiesta 1.6tdci 2010
    Ovidiu, nu vreau sa ma contrazic singur sau doamne fereste sa jignesc pe cineva fiind o chestiune de gusturi, dar mie nu-mi place modelul de pe prefacelift in sensul ca nu-mi place ca led-urile sunt ca si niste punctulete sa zic asa. Pe de alta parte la facelift e o dira de lumina in loc de led-uri.

Ca o paranteza, am gasit pe youtube un set interesant de faruri , singura observatie ar fi ca nu dau bine pe o masina alba dupa parerea mea:)

https://www.youtube.com/watch?v=cgk...ew-vl&list=PL_jPzj3LE6RTZnTBYvABuEeJeBD7c9N7D

Ultima editare: 1 Aug 2013
  3. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Acelea sunt faruri Oem modificate.
    In opinia mea farurile de facelift sunt mai interesante decat cele pre, insa botul masinii este mai frumos la pre-facelift.Daca mergeau farurile P&P era o treaba frumoasa.

4. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Catalin : Si eu sunt de aceeasi parere cu tine si asta e motivul pentru care voi sta cuminte cu faceliftul ...

De astazi B8-ul a mai primit cateva mici atentii inainte de lungul drum pe care il va parcurge prin Europa :)
    - 2 Continentaluri care sa inlocuiasca cauciucurile de pe fata care erau consumate bine :)
    - echilibrare + o mica inspectie tehnica
    - o vizita la Audi ce era programata de prea multa vreme si pe care am tot amanat-o! Va las pe voi sa ghiciti ce am mai facut acolo :))

In afara de asta daca tot m-a prins ''microbul" iar am zis sa ii pun si pachetul de lumini iar pe langa asta am achizitionat si pedalele de RS.
    Cu pedalele inca nu sunt hotarat daca sa le montez sau nu dar pretul bun m-a facut totusi sa le achizitionez :uhm:

In curand masina va avea noi dotari :
    - soft 170-180 CP
    - jante 18'' pentru vara iar actualele vor fi trecute pe B7 sau vandute ...
    - Eibach Pro Kit
    - clima 3 zone *:)
    - ADS *
    - pachet lumini interioare *
    - pedale RS *
    - schimbator Sline ( sper sa gasesc cat mai repede unul ! )

Ultima editare: 1 Aug 2013
  5. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Felicitari, clar esti un exemplu pozitiv pentru multi dintre noi. :) Eu inca DIY-ul pentru partea cu clima in 3 zone. :)

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    George, nu stai locului deloc! ;)
    Bucura-te de vacanta ce urmeaza, ca restul ai timp sa le faci.
    Toata lumea isi pune Eiibach? Nu poate decat sa ma bucure aspectul asta! :yahoo:

7. huzy

huzy 1st Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    Audi A4 b8
    faina masina :) dar acum o descompletezi ? sau de ce vinzi evacuarea ?

8. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Multumesc , multumesc :)
    Mircea : nu am uitat insa lucrurile se pare ca se complica ... iti voi spune mai multe detalii prin telefon urmand sa le scriu si pe forum pentru cine mai e interesat ...
    Ovidiu : Eu am arcurile de la Eibach de pe la sfarsitul lui aprilie achizitionate insa nu sunt foarte sigur acum ca mai vreau sa le montez :) Astept sa vad daca pastrez configuratia actuala la jante sau se vor modifica iar lucrurile pe acolo si abia dupa aia voi lua o decizie :))
    huzy : Nu nu, cred ca ai inteles gresit dar nu dau jos nimic de pe masina. Ce vand e altceva :) Masina ramane asa si va ramane asa si cand va pleca de la mine ( nu se va intampla in viitorul apropiat )

9. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Traseu : Bacau - Cluj - Oradea - Budapesta - Viena - Praga - Bratislava - Budapesta - Arad - Sibiu - Bacau
    Km parcursi : 3181 km
    Consum mediu : 6,4 l ( ~210 l motorina )
    Viteza medie de deplasare : 74 km/h
    Ore petrecute in masina : 44 h
    Placerea de a conduce : nepretuita ! :racer:

Urmeaza iar in weekend o iesire cel mai probabil pe Transalpina iar de saptamana viitoare reluam proiectele aflate in curs de dezvoltare :)

10. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Retrofit partial climatizare 3-zone

De ceva vreme am montat si panoul de climatizare cu display si incet dar sigur ajung sa am si la interior o ambianta destul de placuta!

Din cauza costurilor destul de mari ( ~ 1000 RON ) si a complexitatii lucrarii acest retrofit nu va fi facut pana la capat pentru ca nu ii vad utilitatea. Ar trebui demontat in intregime bordul si nu prea mai am chef in acest moment de asa ceva ...

Panoul nou a preluat in intregime functiile pe care le avea panoul vechi in schimb am ramas cu niste erori la scanarea cu vag-ul din cauza lipsei a 10 senzori care sunt in plus pe unitatea de climatizare cu 3 zone fata de cea simpla. Mare atentie pentru cei interesati de acest retrofit sa va luati un panou de climatizare compatibil cu dotarile pe care le aveti pe masina ( incalzire in scaune , sistem start - stop ).

Desi am erorile la scanare, functionalitatea climei nu este deloc influentata, ci ea se comporta la fel si pana acum.

Mai mult de atat, nu voi mai cumpara nici climatizarea pentru locurile din spate intrucat unitatea de clima pe care o am in acest moment nu imi ofera posibilitatea conectarii tubulaturii catre spate!

Costurile de pana acum pentru acest retrofit au fost de 100 Euro pentru panoul de climatizare cu 3 zone si 100 RON scoaterea din component protection.

Declar incheiata opreatiunea "climatizare" in schimb vor urma alte noi modificari ! :arco:

PS : ultima poza e cu interiorul masinii in momentul in care am cumparat-o pentru a putea face comparatie cu ce e acum pe masina :p

Ultima editare: 16 Aug 2013
  11. golddiger

golddiger 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara / Franţa
    Masina:
    AUDI A4 2.0TDI 143HP 2009
    Arata foarte bine interiorul cu acest panou de climatizare:o:Pune si o poza sa se vada si volanul nou si acest panou de clima impreuna :) Deci dupa ce iti vei monta si pedalele rs eu zic ca va arata si mai bestial,si sfatul meu e sa schimbi si nuca de la schimbator cu ceva mai sportiv :) apoi sa vezi ce senzatie va arata,totusi ma mir cum de nu ai schimbat nuca pana acuma:think:
    P.S Arcurile le vei mai monta?:)

Ultima editare: 16 Aug 2013
  12. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Felicitari George. Chiar schimba mult look-ul acest panou. M-ai convins si pe mine sa mai scot din buzunar cativa banuti. :) Te voi suna inainte sa imi caut panou sa imi dai cateva detalii. Va trebui sa intreb si la Audi Timisoara sa vad daca vor sa imi scoata Component Protection. Spor in continuare.

13. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    Mircea iti scot eu :)

14. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Transalpina

@golddiger : Din pacate schimbator caut de foarte multa vreme si nu gasesc pe culoarea mea :( Si volanul pe aceasta nuanta e o raritate si de aia am si dat o gramada de bani pe el dar nu am ezitat sa il cumpar pentru ca stiam ca nu apar prea des ocaziile astea ...
    Arcurile inca nu le montez pentru ca "piticii" mei lucreaza intens la un proiect si nu vreau sa fac nimic pana nu ma hotarasc ce voi face ! Sunt bine depozitate in garaj si in cel mai rau caz vor mai sta acolo pana la primavara viitoare ...

@Mircea : Suna-ma oricand si daca te pot ajuta o fac cu placere ;)

@ Robert : Daca stiam ca poti apelam direct la tine :superman: Pacat ca nu ne-am sincronizat ieri cu Transalpina :(

Dupa acest weekend in care am parcurs ceva km prin tara cred ca mai am de facut ceva la masina si anume un update de navigatie. Lipsa indicatoarelor prin unele parti ale tarii ( ramnicu valcea , curtea de arges , campulung ) si navigatia masinii insuficient detaliata m-au convins ca e necesar acest update !
    Cu toate astea as face din nou traseul de Transalpina oricand si pot spune ca ii invidiez pe cei care stau asa aproape de aceste locuri superbe ale tarii :)

Sper de acum sa ma misc mai repede si sa termin proiectele incepute pentru ca deja au ceva vreme de cand tot spun ca le fac si nu le mai termin :blink:
    Voi reveni cu detalii imediat cum vor aparea modificari !

15. drogas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B6 1.8T AVJ 2002
    Salut,

tin sa te felicit :

-pentru aceste 2 bijuterii
    -pentru cum le intretii
    -pentru ca ai bani sa iti permiti atatea upgrade'uri

DAR ... de ce 2 masini A 4 cu acelasi motor diesel de 2.0 ? Ceva imi scapa mie, inteleg ca sunt versiuni diferite dar sunt tot A 4 si tot 2.0 diesel, tot 140 CP ... so ?

16. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Super poze, super masina! :applaus:

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    George,doar atat :applaus: ;cand revin in tara putem face niste trasee prin tara impreuna daca doresti,mie imi place sa ma plimb si sa vizitez peste tot ;)

18. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Sambata erai parcat la Ibis in Sibiu ? Ma cam "deranja" la ochi o bara spate de S cu 2 evacuari adevarate. :faint:

Ultima editare de un moderator: 20 Aug 2013
  19. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    wug Dap, eu eram si ma bucur ca m-ai vazut parcat si nu in trafic pentru ca am momente cand si eu cred ca e chiar S si sambata a fost unul din acele momente :racer:
    Sa inteleg ca eram foarte aproape de o intalnire spontana ? :)

@ drogas : Multumesc pentru felicitari iar acum sa iti raspund si la intrebari.
    De ce 2.0 tdi ? Simplu, pentru ca nu genereaza costuri de intretinere foarte mari ( impozit , asigurari : casco + rca , revizii ) si e si un motor care ma multumeste dpdv al puterii. Nu zic ca nu as vrea un motor mai mare sau mai puternic dar pentru ce fac eu cu masina este suficient ...
    De ce doua A4 ? Iar e simplu si cred ca am mai spus asta in momentul in care am cumparat B8ul. BMW si Mercedes le exclud din start pentru ca nu sunt pe placul meu si mai ramane Audi. De la Audi din diverse motive nu intra in preferintele mele decat A4 si A5 dar cum A5ul e cu mult mai scump decat un A4 e usor de inteles de ce A4.

@ Lucian : multumesc frumos :thumbs-up: Si tu ai o super masina !

@ Cornel : am fost weekendul asta pe niste drumuri cu niste peisaje tare frumoase in schimb din cauza lipsei timpului am avut timp sa vad doar Transalpina dupa care a trebuit sa "fug" repede spre BC! Hai intai in tara si dupa cand o sa se poate facem si niste "drumetii" ;)

Ultima editare de un moderator: 20 Aug 2013
  20. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Frumoase! Si traseul si masina.

Dar totusi, care-ti sunt gandurile ascuse legate de roti si suspensie? Datorita acestui capitol incert masina nu este pe deplin "inchegata". E o parere proprie!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta