1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

My 2010 B8 - A4 legacy

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de george, 30 Oct 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. rares815 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Volkswagen Golf 5, 1.6 101 CP, 2008
    George, pe fata nu aveai voie maxim 20% folie ? Sau am inteleg eu gresit.

2. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Pe fata nu ai voie deloc pentru ca vin din fabrica cu maximul admis.
    Dar mie nu imi plac masinile foliate doar pe jumatate asa ca risc putin si o foliez pe toata. Nu voi avea mari probleme pentru ca nu e chiar asa de inchisa folia dar daca voi observa ca nu se poate merge cu ea o voi da jos ...

3. rares815 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Volkswagen Golf 5, 1.6 101 CP, 2008
    Si daca esti tras pe dreapta de Rutiera :whistle2: ?

4. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    La cate masini cu folie de nu vezi nimic prin ea sunt in oras nu imi fac probleme.
    Dar in caz de voi fi luat la ochi o voi da jos ;)

5. robertoo

robertoo 2nd Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    Audi S5 3.0 TFSI Sportback
    Am modelul cu 7 spite....iti pun o poza sa vezi mai exact ce model.Mie imi place foarte mult tipul asta dar am vazut la niste prieteni jentile alea s line pe 18 si mi au ramas in minte.Ma sunat foarte multa lume pentru jenti,dintre care 2 din constanta si mi au oferit 550 euro dar nu s a mai intamplat sa le dau ca pierdusem ofertele cu jentile s line pe la 800 euro.
    De ceva timp vorbesc cu cineva din Tg jiu care vrea sa scape de jentile pe 18 pentru ca merge pe un drum mai de tara si pur si simplu a zis ca si bate joc de masina cu jentile alea,masina avand si suspensie s line deci este extrem de rigida,vorba unui coleg"iti clantane si cheia in contact'':)))) La noi in Cta merge cat de cat cu 18,am fost in weekend in Bucuresti si nu am crezut ca sunt sosele atat de proaste cu multe canalizari,deci un dezastru total fata de Constanta.Deci cand isi face timp domnu din Tg jiu(sper cat mai curand posibil) ne intalnim la jumatatea drumului si facem schimbu,ca prin curier nu accept sa le i au,mai ales ca el nu are alte jenti pe masina..

Pai daca iti iei evacuarea de 2.7/3.0 trebuia sa ti iei bara+fusta pentru motoarele respective ca nu stai sa o decupezi acum.

6. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Frumos domnul Geo vad ca ai pus in sfarsit "osul pe carte" cum se spune in popor:)
    S-line pe B8 e o schimbare subtila la fel ca si la a5 insa de efect.
    Jantele mai mari sunt un must acum daca nu te incumeti la ceva de 19 OEM atunci 18 ar fi ok insa ceva imi spun ca vei merge spre 17 :whip:
    Sa ma pun acum in pielea ta as mai face urmatoarele :
    - jante , pe primul loc
    - sistem suspensie sport sau cel putin o pereche de arcuri sa te apropie de asfalt
    - capacele de la oglinzi , argintii oem
    - tips evacuare ( iti sugerez cele oem pe care le comercializeaza Audi )
    - un soft cu dpf off

Spor la treaba si felicitari pt rezultate.
    Imi pare rau ca nu ne-am putut vedea insa stau tare rau cu timpul liber
    Toate cele bune

7. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    @ roberoo : Cred ca iti stiu anuntul de pe un alt forum si eram foarte aproape sa te sun pana am vazut ca faci schimb doar cu jante pe 18 si am zis sa nu deranjez inutil :):)
    Sa stii ca eu am adoptat o alta tactica ... zilnic intra in tara cateva B8-uri aduse de samsari si ii sun pe toti care au jante pe 17 poate cedeaza unul si accepta. Am avut multe raspunsuri afirmative dar distanta si diferenta ceruta m-au facut sa zic pas si sa mai astept ;)

@ cata_adciel : Multumesc frumos Catalin :icon_thumright:
    - Tipsurile vor urma dar intai caut o evacuare ca sa ma pot hotara ce tipsuri sa cumpar :)
    - Jantele, asa cum ai si tu presimtirea, cred ca ma voi opri la un 17 dar cine stie ce oferte apar zilele astea :p
    - Arcurile probabil imediat ce voi pune jantele voi aparea si ele in discutie
    PS: nu au intrat zilele in sac, vor mai fi si alte ocazii in care sa mai stam la o vorba si sa vad live A5-ul ;)

8. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
  9. robertoo

robertoo 2nd Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    Audi S5 3.0 TFSI Sportback
    @ George vezi ca era un anunt cu cineva care da suspensia s line pe niste suspensii normale.In legatura cu jentile este foarte buna ideea sa ii suni pe gambasi,dar ei tin foarte mult la orice detaliu minuscul care cred ca ii ajuta la vanzare,sunt unii cu jenti pe 18 si prima oara in decrierea autovehiculului scriu mare S LINE JENTI PE 18 OCAZIE FULL OPTIONS dar e cheala:)))))deci de la unu dala nu ai cum sa iei jenti decat daca mai platesti odata valoarea lor:))))

@ Cata: pai el vrea sa o transforme intr un 2.7/3.0 si asta as faceo si eu daca as gasi evacuare oem la un pret bun.Schimba total aspectu cu evacuare in ambele parti,mai ales ca George vrea sa schimbe tipsurile 2 cu 2 deci va fii un mic S4:))))Ii mai face un soft la revo si ajunge la performantele unui 2.7.

10. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Nu nu , nu vreau sa o transform intr-un mic S4 pentru ca nu vreau sa umblu cu "cioara vopsita" :) Daca ii schimb evacuarea o voi lasa asa cum vine ea cu cate o singura iesire pe fiecare parte ;)

11. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Sa nu umbli cu dieselul vopsit. :))

12. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    De ieri pe B8 am folie pe geamuri de la Global si am ales sa pun 40% pe toata masina. M-am plimbat ieri destul si nu cred ca voi avea probleme cu folia asta din cauza :busted_cop: ...
    Dar cum pozele fac cat o mie de cuvinte va las pe voi sa vedeti ce si cum :)

PS: ultima poza este pentru Carol :whistle2: :footy:

Ultima editare de un moderator: 6 Mai 2015
  13. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Arata excelent! Nuanta deschisa la folie este singura cere mi-ar placea si mie.
    O nelamurire am in schimb!?
    Cum e cu transparentele astea? Eu stiam ca transparenta 75% e cea mai deschisa folie si cu cat mergi spre 0 se inchide. Am informatii eronate?

14. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Arata bine, asa ceva mi-ar place si mie!
    Ai grija cu folia de pe parbriz, sigur o sa ai probleme cu ea...mai ales daca polizia e milanesse:p
    Asteptam jantele si...cumparatorul sa aiba rabdare:banghead:

LE: te-am prins...vrei sa-ti montezi leduri in plafoniera!

Ultima editare: 17 Mai 2012
  15. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    @Rotitza : informatiile pe care le stii sunt corecte ;) Cu cat scade transparenta cu atat se inchide si folia.
    Eu nu am vrut sa nu vezi prin geamuri si mi-am pus ceva practic cu protectie UV 100% si care vor opri cat de cat si caldura ca sa nu mai spunem de cei care au obiceiul sa "imprumute" din masinile altora diverse bunuri ...

@Lucian : daca politia e "milaneza" sa nu stea in calea mea ca nu opresc :):)
    Leduri in plafoniera nu stiu daca voi monta pentru ca eu nu folosesc niciodata lumina interioara si ar fi bani cheltuiti degeaba. Prefer de banii aia sa imi fac retrofit-ul la luminile de la placuta de inmatriculare sa le pun pe led cum e la modelul nou ...
    PS: cumparatorul va trebui sa mai astepte vreo 3 ani ca imi place prea mult masina sa ma despart de ea :p

16. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Hehehe apreciez dedicatia, mai ales daca ai facut-o special pentru mine :)
    Cat despre folie, asa imi place, nu sunt adeptul foliei inchise.

17. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Super arata cu folia, chiar ma bate gandul si pe mine sa fac ceva de genu'.
    Felicitati si tine-o tot asa !

18. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    A iesit f bine!;)

19. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    S-ar parea ca mereu cand vorbesc de jante imi cumpar exact altceva si nici de data asta nu am facut altfel :))

Saptamana care abia a trecut mi-am cumparat o parte din componentele necesare pentru inca doua retrofit-uri pe care mi le doresc de cand mi-am luat B8-ul, urmand ca imediat cum gasesc si restul componentelor sa finalizez retrofit-urile.

Este vorba de Coming / Leaving Home si de Audi Parking System Plus!

1. Coming / Leaving Home :
    Pentru acest retrofit este necesar un comutator de lumini cu functia auto , senzor de lumina si ploaie , de oglinda care sa poata incorpora senzorul si de tras instalatia electrica.
    Am decis sa merg pe aceeasi linie a masinii si am cautat un comutator cu functie auto care sa fie cromat urmand ca sa imi mai cumpar senzorul de lumini cand il gasesc la un pret acceptabil.
    Comutatorul a fost deja instalat pe masina si va functiona la 100% din capacitate cand va fi montat si senzorul de lumini. In prezent indiferent daca e lumina sau intuneric, cand este pe AUTO sunt aprinse doar DRL-urile la fel ca pe pozitia 0. Pozitiile , faza scurta , proiectoarele si lampile de ceata functioneaza fara probleme.

2. Audi-Parking-System Plus :
    Avand deja pe masina senzori de parcare pe spate am zis sa imi usurez munca la parcari punand si pe fata senzori.
    Totul a inceput cu o super oferta gasind toti cei 4 senzori noi la un pret de nerefuzat iar in weekend am mai adaugat la lista calculatorul pentru senzori de parcare fata-spate ( permite si instalarea ulterioara a unei camere ) si un buzzer.
    Pentru a finaliza acest retrofit voi mai avea nevoie de cablaje, de butonul de activare a senzorilor din consola centrala si de suportii senzorilor din grila insa sunt nevoit sa astept din cauza cablajelor care se gasesc foarte greu ...

Inca o data se pare ca jantele au fost puse pe "hold" dar cu prima ocazie favorabila vor fi schimbate si acestea ;)

20. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Imi place ca nu stai sa te gandesti la un sigur lucru, ai gasit altceva de facut ca deh... oferta e oferta! ;) Jantele se monteaza prea usor! :)
    Bafta la cablat, e ceva de munca insa se merita. Parca, parca te-as impinge sa cumperi camera, daca tot te pui pe montat. Spor!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta