1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

My Audi A6 C6 (4F) 3.0 TDI

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de gabitza121, 7 Mai 2016.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    In opinia mea ambele volane sunt foarte frumoase.
    Am avut volan de TT si acum am generatia noua de volan tesit.Am ales modelul nou pentru un look mai actual, pentru trimul negru vs aluminiu si pentru grosimea volanului nou.
    Cum cel de Rs este probabil la fel de gros cu cel de generatie noua, alegere este mai grea.Eu votez pentru cel de generatie noua: poti cumpara un volan nou, nu unul Sh sau reconditionat.

2. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    a6 avant quattro,2.5tdi AKN 2001/ a6 avant quattro, 3.0tdi BMK 2006
    @mik15 ai dreptate clar ca eu mergând pe idea ca vreau interiorul de S6/RS6 ar fi din peisaj volanul de RS însă am cautat cu padele și nu găsesc momentan.

@Catalin_1987 am vorbit deja cu colegul cu volanul de generație mai nou.
    Asa dar momentan îmi iau cel de generație noua și dacă o sa găsesc unu de RS cred ca nu o sa rezisti tentației sa vad cum e și ala mai ales dacă o sa îmi iau și scaune+bancheta de RS.

Curierul a început sa devina prietenul meu au apărut pana acuma:
    -trimurile de carbon
    -butonul(blocul) de lumini
    -schimbătorul
    -rama IC care trebuie sa o duc la vopsitor
    -butoanele de la geamuri pentru pasager și în spate

Aștept butonul de la frâna de mana.:aggressive:

3. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Butoanele de la geamuri pt pasager si spate sunt OE sau China ? Aceeasi intrebare si pt blocul de lumini.

4. mik15

mik15 Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    VW Touareg 3.0TDi
    volanul de RS6 C6 e doar cu padele, fara nu exista.

MarianMaxx apreciază asta.
  5. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    La volanul de RS6 C6 se poate inlocuii emblema cu cea de s-line?

6. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    @MarianMaxx, se poate pune care vrei. Exista si capacul negru fara loc pentru sigla, costa vreo 10€ cred.

Cele de RS6 toate au padele, intr-adevar. Dar mai sunt de RS3 si TTRS care au aceeasi forma ca si RS6 numai ca nu au padele.

MarianMaxx apreciază asta.
  7. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    @waf butoanele de la geamuri sunt OEM le-am luat de la reprezentanta,blocul de lumini are cutie de OEM și l-am luat din Germania sper sa și fie.
    Butonul de la frâna de mana este din China asa ca 1000% nu exista dubii ca ar fi OEM.

Legat de volan deja colegul care vinde volane l-a pus la curier asa ca momentan volan o sa fie cel mai nou.

Azi Neamțul de la care am luat trimurile mi-a trimis email dacă nu vreau și scaune+bancheta.Acum ne certam la pret.

8. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Vezi ca poti lua partea butonului cu crom de pe chinezarie si sa o pui pe butonul tau vechi Oem. De altfel te sfatuiesc sa faci asta, e simplu, se face in 15 secunde.

9. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Ce pret vrea neamtul pe interior? Si eu vanez unul, dar nu as vrea sa dau prea mult, am ratat 2 sub 600e.

10. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    Mersi chiar foarte smechera chestia asta și atuncia butonul este OEM dar sa vina odată.

Oricum rama IC cred ca abea săptămâna viitoare o fac neagră.

Dar nu vreau sa ma grăbesc,mai bine o încet și adunate toate și făcute odată și bine.

Chiar le mulțumesc celor care ma ajuta cu informații.

Megatron apreciază asta.
  11. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    @R.Z.V. vezi nu confunda interior de Sline cu interiorul de RS/S

Interioarele de RS sunt mult peste se învârt la 2500-3000e.

12. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Mai am o informatie care ti-o pot da: vezi ca daca le faci toate o data nu mai ai ce face pe urma...:)

rzve46, Stefan, MarianMaxx și încă o persoană apreciază asta.
  13. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    De ce cred ca știu care este:)(scuze am înțeles aiurea)
    Aia de am ,,criticat-o"?
    Sincer ma cam gândeam sa ruineze bugetul sa iau și mânerele dacă tot dau fete le uși jos;)
    Sa am piese prin toată casa sa stau în garaj vreo 3 zile pana termin de montat.
    Nu este nici o problema ne apucam la exterior

Ultima editare: 28 Iun 2016
    Stefan și Megatron apreciază asta.
  14. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Stiu ce zici, exista interiorul de RS (nu am gasit sub 2000e nicaieri) si cel de S, eu pe asta din urma l-am cautat/ratat. Cel de RS e putin prohibitiv, chiar daca arata intr-un mare fel..

15. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    Cel de RS și de S sunt identice,diferența este ca pe unul scrie S6 pe celalalt RS6.
    Dacă as găsi de S/RS cu 2000 în stare buna nu cred ca as ezita însă în general unu în perfecta stare se învârte pe la 3000e.

Tu cauți cel de S-LINE și dacă stai atent la vânătoare pe net o sa gasesti mai ușor.
    Și nici nu trebuie sa cauți neapărat în străinătate ca găsești în România poate mai ieftin și mai aproape de un și poți sa mergi sa le vezi

16. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Il am pe cel de sline, il caut pe cel de S. Ce-i drept, am asteptat o pomana, de gasit l-am gasit de mai multe ori la 1000E si nu l-am luat.

17. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    @R.Z.V. am pus poze cu interioarele unu ai poze cu scaune de S6 altul cu scaune de RS6.
    Daca ai găsit interiorul complet de S6 ca cele din poza la 1000e eu zic ca deja era pomană.

Dacă mai găsești pe 1000e și nu îl vrei îl iau eu dacă este în stare buna. Screenshot_20160629-181043.jpg Screenshot_20160629-181119.jpg Screenshot_20160629-181340.jpg

18. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    Paparazzi @mihaicristian mi-a găsit mașina.

Am dus mașină la schimbat folia de pe geamuri cea veche nu îmi plăcea deoarece era mult prea închisă, ziua cu greu și doar de aproape vedeam ce mașina este în spate și noapte niște luminițe chiar dacă era în spatele meu aproape.
    Am crezut ca este o folie de slabă calitativ lucru care băieții de la folii au zis ca nu este adevărat ca este tot lumar.

Oricum noua folie este mult mai deschisa 60% opacitate pe spate și 30% opacitate pe fata (cea legala),am ales cea mai buna ca și calitate pentru motivul ca am avut pe mai multe mașini folie și doar pe ultima am pus cea care reține mai mult ultravioletele și căldura. Pe a6 c5 care este și albastru închis chiar s-a simțit diferența.

Am ales sa pună și pe trapă folie cum este pe geamurile față,îmi place foarte mult sa merg cu partea textila trasa și sa fie lumină în mașină.

Aveam parbrizul fisurat în colt nu deranja însă am ales sa îl schimb și sa îmi pună folie și pe el sa protejeze bordul sa nu se mai învingă.

Au fost polisate farurile și stopurile și pusa folie pe ele.Nu erau matuite dar dacă tot eram la stadiul de folie am zis sa le fac chiar dacă după etapa de modificat interior stopurile o sa am fie schimbate cu unele cu leduri pana acolo mai e cale lungă.

Mașina încă este la băieți la folii,după ce o iau o sa fac niște poze cum se vede din interior

Și celalalt audi din poza este a lui @mihaicristian care e zgârcit la el pe topic cu pozele aviary-image-1469747564546.jpeg

Cosmin790, Megatron, mihaicristian și alți 2 apreciază asta.
  19. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    Am renunțat și la semnele de pe spate.
    Emblema probabil o sa îmi pun cândva una black glossy când voi face și ornamentele cromate dacă o sa găsesc o soluție și pentru sănii sa le vopsesc Black glossy.

Chiar mulțumit de cum arata.
    Farurile și stopurile îmi plac enorm de mult chiar dacă nu erau foarte matuite înainte acuma mai ales stopurile parca au adus umpic de culoare mașinii.

IMG-20160729-WA0002.jpg IMG-20160729-WA0006.jpg aviary-image-1469817656516.jpeg aviary-image-1469817734890.jpeg IMG-20160729-WA0008.jpg IMG-20160729-WA0010.jpg

Cosmin790 și Megatron apreciază asta.
  20. Mocanu.adi

Mocanu.adi Bronze Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A6 C6 4F - 2011- S-line - 2.0 TDI (CAH) 170 CP
    Foarte bine arata ! :thumbs-up: Break nu stiu, imi da asa o senzație cum ca ar fi imensa masina !! :weight_lift2: Bafta in conținute la modificări !

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta