De curand, mai precis cu doua saptamani in urma, am devenit proprietarul unui model A4 S4. Este achizitionat din DE si sunt in etapa in care schimb distributia, ulei si filtre. Modelul e benzina, 2.0 l, 131 C.P. Masina pare superok sper sa nu ma contrazica in timp. Cateva fotografii pentru prezentare.... Va salut pe toti.
Bafta oricum la masinuta!!! s-o conduci fara "surprize" !!! dar sa nu fiu inconstient este s4 cu motor de 2.0 ltr ???mai degraba ai un pachet s-line daca nu ma-nsel??
sal si bun venit pe forum! frumoasa masina! se vede ca este intretinuta bine. Este un A4 cu kit S-Line da. S4 este alta mancare de peste
Multumesc pt primire. Am cam inteles chestiunea cu S4. Asa este mentionat pe C.I. emisa in Germania: A4S4. M-am documentat ulterior in privinta S4, diferentele sunt substantiale.
frumoasa are bara fata de S4 si eleron pe spate , aa da si aripioarele pe usi sunt de S4, bara spate e S-line si jantele ... oricum e frumoasa mai ales ca e neagra iti doresc sa ai parte de ea si . poze cu interiorul nu ai facut? sunt curios ai scaune recaro?