1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

My old but beauty car

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de nkady, 29 Iul 2013.

1. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    A4 avant 1.8Tq BFB 163HP 2003
    O mica modificare. Trebuie sa mai cumpar folie tip carbon, ca bucatica asta am primito sa fac si scrumiera.

2. BaiatBun

BaiatBun 2nd Gear Member

Locație:
    Campia Turzii
    Masina:
    A6 1,8t 1998
    ce culoare iti trebuie?

3. lucian_90tud

lucian_90tud 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    '01 Audi A4 B5 Avant 1.9TDI ATJ quattro
    Eu zic ca arata ok asa cum e acum. Posibil sa fie prea incarcat dupa.

4. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Merci Lucian, la ideea asta am ajuns si eu, sa nu mai fac si scrumiera sa ramana doar consola. Poate ne intalnim prin Iasi sa facem schimb de idei.

5. vebby85

vebby85 1st Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1.6 ,1995 si A6 C6 2.0 TFSI 2007
    consola infoliata ca si la mine..numai atat zic si eu :applaus:

6. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Astazi masinuta a mai primit o mica modificare. Semnalizari laterale fumurii si in locul becurilor 2 LED-uri albe. Postez si o poza cu codul piesei in sine pentru colegii de forum interesati, pretul per bucata 12 RON.

7. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Astazi masinuta a primit o pereche de difuzoare de 13 cm Hertz pe fata. M-am folosit de mufa de pe difuzoarele vechi pentru conectarea lor pe cablurile oem de pe masina. Tot astazi m-am hotarat sa leg si becurile laterale de fetele de portiere fata, momentan am legat doar partea stanga, pe dreapta ramanand sa gasesc cablurile necesare in mufele din pragul de la picioare pasager, daca are cineva o legenda cu acele mufe m-ar ajuta mult.

8. ikks

ikks Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    2005 A4 B7 2.0TFSI
    Boxele le-ai legat direct, sau le-ai amplificat?

9. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Difuzoarele de pe fata sunt de 50w RMS si nu e necesar sa le amplific, cd playerul scoate suficient 30W RMS pe canal. Si asa pe fata sunetul e setat la 150hz, pe fata vreau doar medii ca bassul mi-l aduce subwooferul.

10. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Ieri s-a mai adaugat un kit de senzori parcare, senzorii montati in fusta de la spoiler spate (poate ajuta si pe altii, ca eu unul nu am stiut) iar martorul l-am montat pe capac coloana volan, ramana acuma sa vad daca va ramane acolo sau nu, accept ideei.
    Si tot ieri am reusit sa fac o compresie la pistoane si tinand cont ca masina are vreo 270k km si din 2010 merge pe gpl, rezultatul de 14bar pe fiecare piston e bun.

11. BaiatBun

BaiatBun 2nd Gear Member

Locație:
    Campia Turzii
    Masina:
    A6 1,8t 1998
    E ok si acolo daca lasi volanul jos. Insa, am vazut ca se poarta atasat de oglinda retrovizoare montat deasupra sau dedesubtul ei pentru ca se presupune ca oricum stai cu ochii pe oglinda cand dai cu spatele si asa impusti doi iepuri deodata. Acuma nu stiu ce prindere are sa nu iasa tiganie. Fiecare cu gusturile lui. Bafta.

Ultima editare de un moderator: 4 Apr 2014
  12. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Astazi am primit o grila originala si am montato. Urmeaza sa primesc si o sigla de s4 originala. Dupa mine sta mai bine cu grila oem fata de cea kamei, as dori si pareri de la voi. Pun poze momentan fara sigla oem de s.

13. Claudiu Ziros

Claudiu Ziros Bronze Member

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    00' Audi A4 B5 1.8T quattro AWT & 91' Audi 80 B3 1.9 TDI 1Z & 07' Audi A8 D3 3.0 tdi quattro ASB
    Rama aia trebuie sa fie neagra neagra.Da e adevarat,grilele a.m. pentru b5 nu mi se par deloc reusite

14. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A4, B5, 1996 - 1.8i 125 cp - ADR
    Arata bine cu grila oem . Fa-i rama neagra cum spune si claudiu . Grila aia nu cred ca incanta pe cineva

15. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Mici modificari aduse masinii. De mai bine un an aveam prin casa un filtru de aer sport si i-a venit ziua sa fie montat, nu cred ca va aduce o schimbare majora la performantele masinii dar am zis sa fie acolo, poate intre timp voi mai lucra putin la prinderea lui pe masina sa iasa ceva mai estetic. Si a 2 a modificare la care am lucrat azi, montarea unei valve Blow Off, a fost ceva de lucrat pentru montarea ei; construirea furtunului dintre intercooler si clapeta de acceleratie mi-a ceva de furca. Zilele astea trebuie sa imi ajunga si chipul pentru ECU care va aduce masinii 190 hp si 270 cuplu. Pentru ce s-a facut azi las pozele sa vorbeasca, nu prea a iesit 100% ceva estetic; m-am folosit si eu de ce am avut.

Ultima editare: 3 Mai 2014
  16. BaiatBun

BaiatBun 2nd Gear Member

Locație:
    Campia Turzii
    Masina:
    A6 1,8t 1998
    Felicitari pt BOV in special,demult am in plan sa pun si eu una,cum se aude,iti place?Fa un mic video.Pe la ce turatie schimbi ca sa se auda BOV-ul?

17. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    BOV-ul instalat scoate un fasait nu acel suierat pe care il vroiam. Dar ce am observat este ca nu se deschide de tot, probabil daca s-ar deschide s-ar auzi mai tare, nu prea am ce regla la el decat sa ma joc cu arcul, sa il mai detensionez dar m-am jucat putin cu el si la un moment dat era prea slab si ramanea deschis. Pe la 4000 am vazut ca se deschide.

BOV-ul meu se aude ceva de genul:

https://www.youtube.com/watch?v=LD4aQPlGz_s

iar sunetul dorit era acesta:

https://www.youtube.com/watch?v=ylNUBk55pkQ

Astazi daca tot a fost frumos afara si chef de munca mi-am luat inima in dinti sa rezolv o problema mai veche: ce este sub galeria de admisie (coturi de plastic si furtune) erau imbicsite de ulei.
    Asa ca am tras o tigara si mult curaj si am dat jos galeria de admisie sa ajung la locul cu pricina. Timpul petrecut, munca si "frica" la ce am lucrat nu au fost in zadar. Am gasit un cot de plastic " BREATHER HOSE PIPE" cu codul 058 103 213 in care se imbina si un T de cauciuc in care se afla si o valva "Breather Valve (PCV)" cu codul 035103245A.
    Hose pipe-ul avea o crapatura si pe acolo se pierdea din presiune l-am lipit si acuma e ok, PCV-ul nu lucra cum trebuie si l-am curatat si lucreaza in unisens.
    Dupa ce am montat cu succes totul la loc si am plecat la o tura am observat ca si franele imi tin mai bine.

Ultima editare de un moderator: 4 Mai 2014
  18. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    O mica jucarica :)

19. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Daca tot am prins putin curaj dupa ce am montat admisia cu brio la loc am zis sa continuu sa rezolv niste probleme mai vechi, pierdere de ulei, caseta de directie care gurgea si am desfacut tot traseul care pleaca de la turbina la clapeta de aceleratie (verificat, curatat turbina, intercooler, valve etc).
    Pierderea de ulei se datora a 2 simeringuri, pompa de ulei si vibrochen, sunt identice; am gasit valva PCV defecta, iar caseta am schimbato.

20. nkady

nkady 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Mici upgradeuri:
    - ceas de boost (primit cadou de pe un S3 1.8T 280hp)
    - chip 196 hp si 270 nm

Distribuie pagina asta