Super se vede si eu ar trebui sa o fac. Tu ai dat toata masina cu pasta si pe urma te-ai apucat? Interesanta pasta,eu de obicei fac cate un panou ca mi se prea usuca pasta,poate e altfel de produs. Felicitari pt rezultat.
La sfatul unor colegi de pe forum am vopsit marginea cromata a grilei cu negru mat si semnul audi a ramas cromat, da mai bine parca. Alte noutati legat de masina nu au mai aparut, vor urma niste jante de 17 pt sezonul cald, jante primite cadou, dar va mai dura aparitia lor pe masina ca au nevoie de reconditionare.
Hello, hello! Un mic update de post, masina a primit un rand nou de jante de 16" originale, 5 la numar, luate de pe un A6 2002 la un pret foarte bun ( 600 RON incaltate cu gume de vara); acestea le voi folosi pentru sezonul cald. Si o alta mica modificare adusa masinii, am realizat un " Airbox Mod", idee gasita pe niste forumuri externe, dedicate Audi. Rezulatul chiar e ok.
Legat de acele gauri facute in Airbox, permite motorului sa isi ia mai mult aer si mai repede, spus in ghilimele. Dupa ce am modificat cutia de la filtru chiar s-a cunoscut la cum trage masina, priza de aer originala e subdimensionata si cu restrictii, plus ca masina din semnatura nu mai este stoc 150hp, are 190hp, si o ajuta aceasta modificare pe linga catalizatorul anulat.
Arata bine jantele pe masina :D Cred ca trage super bine masina, mai ales ca fiind si NFL e si mai usoara
Carcasa nu e subdimensionata, stiu masini care au scos 300 de cai fara modificari la carcasa, castigai mai mult daca puneai un K&N in carcasa originala, asa n-ai facut altceva decat sa tragi aer cald din compartimentul motor.
Inca dorinta indeplinita: evacuare directa; de prin primavara golisem catalizatorul, iar ieri s-a renuntat la toba intermediara si s-a continuat traseul cu una bucata teava inox Longlife si a plecat si toba OEM fiind inlocuita de o toba sport Longlife cu tipsuri Inox, modificare realizata de un bun prieten. Toate bune si frumoase cu evacuarea, dar am avut parte de o mica surpriza gasita in toba intermediara OEM, "banutul" de la turbina (wastegate flapper); acuma ramane de vazut, trebuie sa desfac turbina sa vad daca e al meu sau nu.
Ho Ho Ho. Sarbatori fercite. Ca inchere de an, sa mai improspatez putin zona; mari schimbari asupra masinii nu s-au produs, partea mecanica a fost pe primul plan si am inlocuit urmatoarele piese: - debimetru - pompa de benzina - senzor temperatura apa G62 - bujii - furtun aerisire gaze carter - flansa lichid racire (http://content.wse.by/parts/4/21347/30927153.jpeg) - baterie BOSCH 70A (baterie veche era mica de 50A) Toate au fost luate noi, asa ca iar s-au bagat ceva banuti, asta e, satisfactia e mare cand stiu ca masina merge cum trebuie. Urmeaza sa fac o modificare legata de aprindere si anume sa renunt la sistemul de pe motorul AEB la acel modul de amplificare (http://www.tullinconcepts.com/ebaypictures/2000aprils4/1/IMG_0248.jpg) si bobinele cu 3 pini si sa trec la sistemul de aprindere de pe motoarele de dupa anul 2000. Citind mai multe posturi pe niste cluburi de Audi straine legate de acest upgrade, am gasit review-uri bune si am zis sa incerc si eu; exista un pachet plug & play dar e destul de scump si asa am ales solutia DIY; voi reveni cu noutati dupa upgrade.