1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Noua mea achizitie Audi A6 3.0 TDI

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de ExcesDude, 11 Dec 2011.

1. S.A.V.

S.A.V. 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 Tdi 232 CP 2007
    Arata foarte bine. Inteleg ca tu l-ai montat...cum ai scos modulul vechi ca sa nu zgarii ceva p-acolo?

2. ExcesDude

ExcesDude 5th Gear Member

Locație:
    Bruxelles
    Masina:
    Audi A6 3.0 TDI 2006 Quattro Full
    Salut. Butonul se scoate foarte ușor folosind un card bancar sau ceva din plastic, poți folosi si o cartela de telefon, bagi card/cartela apoi aleși pe card si o sa vezi cum iasă, e foarte ușor. Bafta la schimbarea butonului dacă ai de gând sa îl schimbi. O zi splendita! :)

3. S.A.V.

S.A.V. 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 Tdi 232 CP 2007
  4. diesselxxl16 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI quattro, 2004
    Salut, daca mai stii, ce cod de piesa a avut acest bloc de butoane advanced key de facelift? Incerc sa ma inteleg cu cineva de la reprezentanta si el imi arata blocul de comanda al MMI :|. Multumesc.

5. ExcesDude

Locație:
    Bruxelles
    Masina:
    Salut. Codul este 4F1-905-217-E.VUV iti atasez si o poza cu ambalajul si codul. O zi buna!

6. diesselxxl16 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI quattro, 2004
    Multumesc

7. ExcesDude

Locație:
    Bruxelles
    Masina:
    Craciun fericit. Si un an nou fericit va doresc, plin de impliniri si multa sanatate tuturor forumistilor.!

8. cristian_07

cristian_07 1st Gear Member

Locație:
    gorj
    Masina:
    a6, 3.0 tdi ,2008
    BIG LIKE !!! sunt anumite thread-uri peste care nu poti trece fara sa apreciezi. AUDI !!

9. cortea_2500 Guest

felicitari sa ai parte de ea

10. ExcesDude

Locație:
    Bruxelles
    Masina:
    Multumesc. Va doresc sa aveti si voi parte de masinile voastre fara incidente neplacute. :)

11. ExcesDude

Locație:
    Bruxelles
    Masina:
    Schimbare volan.

Salutare tuturor. Nu am mai scris nimica de ceva vreme pe topicul meu si astazi dupa o lunga cautare pe ebay am gasit volan pt conserva mea, am gasit si volan cu 3 spite cu DSG si in 4 spite DSG problema ar fi ca asi vrea sa pun cu 3 spite dar din cate am auzit nu este bun airbagul care il am acuma pe masina cel cu 4 spite, rog pe cei cunoscatori sa ma ajute cu un sfat inainte sa il cumpar daca pot sa pun airbag de pe volan cu 4 spite pe volan cu 3 spite atastez si 2 poze cu volanele gasite. Imi place si volanul cu 4 spite ca are dsg si butoanele de comanda au conturul in crome celalant in 3 spite nu are asta are doar DSG. Va multumesc in avans. O zi splendita!:jump:

12. eKKoMan82

eKKoMan82 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A7 2011
    Si eu am pus intrebarea asta la reprezentanta si mi-au spus ca airbagul trapezoidal se potriveste pe ambele volane. Probabil ca urmatorul mod o sa fie asta si la mine, dar chiar nu pot sa spun 100% acum. Daca afli mai multe te rog posteaza aici pentru ca si eu sunt interesat.

13. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ia cititi voi frumos si cu rabdare acest topic: http://www.clubaudi.ro/audi-a6-c6-2...lan-a6-c6-discutii-probleme-si-rezolvari.html

Airbag-ul de la volanul in 4 spite NU se poate monta la volanul in 3 spite. Mai bine zis capacele airbag-urilor sunt complet diferite. Se poate extrage perna de airbag de la cel cu 4 spite si monta perna de airbag intr-un capac pentru volanul cu 3 spite, dar nu va sfatuiesc sa faceti asta daca nu aveti experienta si nu ati mai facut asta niciodata (implica o munca de mare finete pentru demontarea capacului, declipsare capacului, eventual denituit/scoaterea niturilor prin care este prinsa perna de capac, etc.), va spun asta din experienta. Bafta

14. ExcesDude

Locație:
    Bruxelles
    Masina:
    Salutare. Mai vin si eu cu niste actualizari facute la masina.
    Saptamana trecuta am schimbat discurile si placutele spate, am ales ATE discuri + Placute ATE Ceramic sincer nu doream ate ceramic dar asa mi'a venit comanda franarea este ok , zgomotul mai redus acuma mai ramane de vazut partea cu prafuitul jantelor. Asta vara cand am fost in romania am pus si folie pe masina doar partea din spate ca nu a avut timp si pentru fata am ales o folie cu insertie metalica in ea de la Solarzone. Revin cu poze astazi. O zi buna Tuturor si weekend placut!

Distribuie pagina asta