Buna ziua adunare, numele meu este Razvan REBEGEANU dar toti imi spun REBE! [toata adunarea: "BUNAAAAA REBE!"] Si eu cuprins de febra celor patru cerculete m-am decis, acum ca am dat de timp mai liber si de net la discretie, sa ma alatur unor oameni colegi de suferinta! Detin momentan un AUDI A4 AVANT 1.9 TDI / 131 CP din 2004 pe care l-am achizitionat dintr-o reprezentanta AUDI de pe langa Frankfurt in 2006. Lumea zice ca sunt putin SURD intrucat imi place muzica TARE ) de aceea am schimbat difuzoarele din fabrica (cele standard produse in Ungaria) cu: - doua seturi de componente JBL de 6 1/2" - un subwoofer trapezoidal de 30 cm JBL - o statie 4 canale pentru diff JBL - o statie 2 canale in punte pentru sub JBL - un condensator de 1uF (alternatorul are 120A) - set cabluri profesionale DIRECTED Mi-a cam fost mila sa dau HEADul jos (2 DIN) cu 6 CD din dash ca da bine si nu am gasit banii sa iau un DVD ceva 2DIN asa ca am recurs la montarea a 2 compresoare pe iesirile de boxe din head! Trebuie spus ca rezultatul este unul DEMENT, insa se simte lipsa unui semnal de preamplif...nu este mereu foarte curat (oscileaza foarte tare semnalul de joase!). Deci, pe scurt, BUN GASIT ADUNARE!
Bine ai venit .... pune si ceva poze cu masina Iti doresc o sedere cat mai lunga in club si sa sa ai parte de si mai multi decibeli in ea