1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Oglinzi exterioare si Oglinda interioara la Audi A4 B6 - diverse probleme - cauze si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de alexoble18, 8 Dec 2008.

1. Paulicus2002 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A4 Avant,2.5 TDI,2004,163cp
    Salut! Am un A4 2.5 TDi din 2004. E posibil sa nu am incalzire in oglinzi sau doar sa nu mearga!?
    Mentionez ca pe reglajul de la oglinzi nu am nici un semn de dezaburire oglinzi...

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Paulicus2002 inainte sa scrii le-ai probat ?

La B6 si B7 de exemplu nu exista semn de dezaburire pe butonul de reglare oglinzi.

3. Paulicus2002 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Normal ca da. Nu se usuca nici o picatura de apa.
    Inainte am avut Opel astra, tot fara buton, dar erau actionate cand apasam dezaburirea la luneta. La Audi nu merge. Este siguranta separata ?

Ultima editare de un moderator: 16 Ian 2012
  4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Are siguranta. Verifica siguranta. Daca este prea cald afara nu functioneaza (adica peste 6 grade, daca nu ma insel).
    Dezaburirea la oglinda functioneaza automat (cand temperatura scade automat afara) prin impulsuri repetate trimise de calculator catre geamul oglinzii.

Daca vrei sa fortezi dezaburirea apasa semnul de dezaburire din bord (dezaburire luneta).

Te rog nu mai folosi TZ, K, SH sau limbaj de mess sau chat si/sau prescurtari ale cuvintelor pentru ca nu ai voie conform regulamentului. Mesajul a fost editat. Multumesc.

5. Paulicus2002 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Am inteles,o sa verific.
    Multumesc de raspuns!

6. w0rmblaster 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    audi b6, 1.9 tdi, 131cp, 2002
    schimbare

Am un prieten care a inlocuit la o skoda superb din 2003, oglinzile originale cu unele de passat 3c, cu semnalizari in oglinzi, si ii functionau perfect, inclusiv plierea automata. S-au potrivit la fix, daca a reusit cineva la B6 sa faca acest lucru poate ne spune si noua daca merge, eu unul nu am gasit inca oglinzi de passat sa cumpar.

7. tox

tox 5th Gear Member

Locație:
    Pipera, Voluntari
    Masina:
    A6 C7, A4 B9, A4 B6
    Parca vazusem ceva pe un forum de afara, nu stiu daca erau OEM sau AM, dar aratau bine.

8. w0rmblaster 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    audi b6, 1.9 tdi, 131cp, 2002
    b8

Stie cineva, daca oglinzile de b8, ca sunt frumoase foc :X:X, daca se potrivesc la b6'le meu batrnel? ce trebuie sa modific?

9. mariusrizea

mariusrizea 5th Gear Member

Locație:
    RO, BUCHAREST
    Masina:
    A4,2003,1.9TDI,131cp
    demontare geam oglinda

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi pentru inlocuire geam oglinda stanga ? deoarece am gasit-o azi sparta (se pare ca a incercat cineva sa o ia).

10. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Pentru oglinda dreapta regleaza oglinda spre interior jos si apoi trage cu simt de coltul opus pe diagonala - exterior sus.

Daca vorbim de oglinda stanga, regleaza oglinda pe maxim jos si maxim dreapta. Apoi trage de coltul de sus din stanga.

Poti folosi si o surubelnita linie invelita in carpa ca sa ajuti oglinda (tot pe coltul stanga sus) sa iasa din prima clema.

Trage cu simt ca sa iasa de pe motorasul de reglare nu prea tare ca sa nu rupi firele de incalzire sau de la functia electrocrom.

Scoti papuci iei oglinda noua infigi papucii si apesi pe mijlocul ei cand o pui la loc. Bafta.

Ultima editare: 21 Feb 2014
  11. mariusrizea

Locație:
    RO, BUCHAREST
    Masina:
    A4,2003,1.9TDI,131cp
    multumesc

12. lucian.1950 Guest

Pentru a nu forta intr-un singur punct, eu rabat oglinda mai intii paralel cu carcasa , apoi la maxim in jos, In fanta de sus ramasa, intervin cu doua lame facute din cozi de lingura, si imping simultan sa iasa oglinda. Ca sa stii unde impingi imagineaza-ti ca cercul de reazem ( o sa-l vezi dupa ce o scoti ) are un diametru de circa 8 cm, deci impingi centrat la distanta asta... ( poza este exemplicativa, nu e de la masina ta )

Ultima editare de un moderator: 25 Apr 2012
  13. mariusrizea

Locație:
    RO, BUCHAREST
    Masina:
    A4,2003,1.9TDI,131cp
    Am reusit sa o inlocuiesc azi, fara probleme.
    Oricum, va multumesc pentru sfaturi, cu siguranta vor fi folositoare si altora.

Ultima editare de un moderator: 26 Apr 2012
  14. TroMaNi 1st Gear Member

Locație:
    Tg-jiu, jud Gorj
    Masina:
    A4,b6,1.6 benzina, 2002
    Butonul de reglare oglinzi

Masina a fost adusa din Germania si surprinzator a venit cu butonul de reglare oglinzi lipit cu un fel de silicon gel dar deabia se mai tine si nu regleaza nici o oglinda saracul. Pot sa-l lipesc sau sa-l repar cumva sau trebuie cumparat altul si daca da de unde ?

Ultima editare de un moderator: 11 Aug 2012
  15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Butonul il cumperi nou de la reprezentanta sau de pe ebay.de sau chiar de la un parc de dezmembrari

16. Vinti

Vinti 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 2.0i 2001
    Salut
    stiti cumva daca oglinzile, geamul mai exact, de la un B6 cu volan pe dreapta sunt la fel cu cele care au volanul pe stanga, am ramas fara oglinzi aseara, bine ca au lucrat profesionist fara fire rupte :)

LE
    ce oglinzi sa iau cu geam convex sau asferic, citisem pe undeva ca oglinda din stanga este asferica iar cea din dreapta convexa la mine e invers??

Ultima editare: 12 Oct 2012
  17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    La masinile RHD oglinda stanga e convexa,iar dreapta e asferica;LHD e invers ;)

18. Vinti

Vinti 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 2.0i 2001
    merci pt raspuns
    acum fac comanda online poate am noroc sa le am maine

LE
    din pacate au doar dreapta convexa si stanga asferica, momentan le iau asa pentru ca trebuie sa plec duminica pana la Chisinau, sper sa nu am vro problema cu ele

Ultima editare: 12 Oct 2012
  19. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Eu am ambele oglinzi cu punct mort si vad perfect in ele.
    Am montat oglinzi de Anglia pe masina cu volan pe stanga si se vede perfect in ele.La noi diferenta majora este data de bratul oglinzii, care difera intre Rhd si Lhd.

20. Vinti

Vinti 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 2.0i 2001
    am rezolvat cu oglinzile, acum nu mai trebuie decat sa le sparg un pic :)

Distribuie pagina asta